Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן הונדה לא מאכזב...

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד ששומע פודקסטים צרכניים מצפון אמריקה ובריטניה, התלונות שיש פה הם אותם תלונות גם במדינות אחרות.

זה שהיבואנים פה עושים קופה, זה אין לי ספק. אבל ההתייקרויות שיש בשנים האחרונות, זה לאו דווקא היבואנים, אלא זו תופעה גלובלית. 

• אהבתי 2
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 22.9.2024 בשעה 17:14, taranta כתב:

יבואן X מביא מחיר הזוי לרכב ומיד שאר היבואנים מיישרים קו.

הגיוני, אם תחשוב כמו שסוחרים חושבים.

1. עצם העובדה ש-X העלה מחירים מוריד רמת התחרות לכולם.

2. אם יבואן X מצליח למכור במחיר שנחשב קודם ל"הזוי", למה שאחרים ימשיכו למכור "בזול", הרי סוחרים תמיד ינסו למקסם את הרווח שלהם.

ז"א הבעיה היא לא עם הסוחרים אלה עם הלקוחות שמוכנים להמשיך לקנות גם במחירים "הזויים".

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
בתאריך 18.9.2024 בשעה 12:17, YaronNahum כתב:

המחיר שעולה ליבואן להביא הוא סוד מסחרי 

היחידים שיודעים אותו הם היבואן ורשות המיסים. 
אני לא חושב שיש יבואן שמפרסם את הנתון הזה 

ברור שלא, כי אז יקומו כל מיני ארחי פרחי ויזעקו למה היבואן מרוויח איקס על רכב שעולה לו ואיי? 

בתאריך 22.9.2024 בשעה 18:15, davemustaine87 כתב:

כאחד ששומע פודקסטים צרכניים מצפון אמריקה ובריטניה, התלונות שיש פה הם אותם תלונות גם במדינות אחרות.

זה שהיבואנים פה עושים קופה, זה אין לי ספק. אבל ההתייקרויות שיש בשנים האחרונות, זה לאו דווקא היבואנים, אלא זו תופעה גלובלית. 

היבואן צריך להחזיק אולמות תצוגה שעולים לו הרבה מאוד כסף. תחשוב על הארנונה שלך בבית וקח בחשבון שהוא צריך לשלם עד פי 10 לכל מטר ארנונה. זכותו לבקש כל מחיר וזכותך לא לקנות. כל עוד אני לא נמצא בנעליו אין לי זכות לשפוט אותו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני כשעה, Cerebral Cortex כתב:

היבואן צריך להחזיק אולמות תצוגה שעולים לו הרבה מאוד כסף. תחשוב על הארנונה שלך בבית וקח בחשבון שהוא צריך לשלם עד פי 10 לכל מטר ארנונה. זכותו לבקש כל מחיר וזכותך לא לקנות. כל עוד אני לא נמצא בנעליו אין לי זכות לשפוט אותו.

לפני כמה חודשים רציתי לראות את הסיוויק החדשה. כל אולמות התצוגה שהיו באיזור המרכז אינם עוד אז ניגשתי למאיר בראשון לציון ושאלתי איפה פה התצוגה של הונדה.

הם הפנו אותי לאוהל בחניה שבתוכו היתה הונדה ג׳ז ואיש מכירות לצד שולחן מתקפל מפלסטיק 🫣

• מצחיק 7
  • מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני שעה, omerkot כתב:

לפני כמה חודשים רציתי לראות את הסיוויק החדשה. כל אולמות התצוגה שהיו באיזור המרכז אינם עוד אז ניגשתי למאיר בראשון לציון ושאלתי איפה פה התצוגה של הונדה.

הם הפנו אותי לאוהל בחניה שבתוכו היתה הונדה ג׳ז ואיש מכירות לצד שולחן מתקפל מפלסטיק 🫣

בשביל למסור רכב יום כן יום לא, זה מה שצריך. אני בטוח שגם אותו איש מכירות מכין ושוטף את הרכב למסירה של יום המחר....

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה עושה אותם אשפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 20.9.2024 בשעה 07:56, discoTD5 כתב:

בעיה כאן היא הונדה ולא 'מאיר'.

זה תמיד המקרה, היבואן הוא חוליה בשרשרת הערך של היצרן, והוא תלוי לחלוטין בהחלטות היצרן, כולל בתמחור. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

מה עושה אותם אשפה?

לא בגלל עצם היותם מגיעות מסין, אלה בגלל שהיצור שלו כל כך זול לעומת רכב אמיתי ומוכרים אותם פה בהון תועפות וגם הכל מעותק.

דוחפים 4-3 מסכים ואפליקציות, בטריה, אין תפעול של כפתורים (הכל במסך) ואין לוח שעונים ויאללה יש רכב. 

זאת לעומת HRV עם טכנולוגיה אמיתית היברידית ומנועי בנזין ותיבות הילוכים שהונדה הינדסו עם אלפי רכיבים.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669
  • רעיון גרוע 1

פורסם

רכבים סינים שעולים 200 אלף מספקים ביצועים מעולים, אבזור טוב, איכות טובה וחלקם בטיחות ברמה גבוה. אופנת המסכים שייכת לא רק לסינים. 

לדעתי פח אשפה מאוד רחוק מהם.

אפילו בקקטוס שלי אין כפתורים ואין לוח שעונים, גם היא פח אשפה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, CRuzer669 כתב:

לא בגלל עצם היותם מגיעות מסין, אלה בגלל שהיצור שלו כל כך זול לעומת רכב אמיתי ומוכרים אותם פה בהון תועפות וגם הכל מעותק.

דוחפים 4-3 מסכים ואפליקציות, בטריה, אין תפעול של כפתורים (הכל במסך) ואין לוח שעונים ויאללה יש רכב. 

זאת לעומת HRV עם טכנולוגיה אמיתית היברידית ומנועי בנזין ותיבות הילוכים שהונדה הינדסו עם אלפי רכיבים.

בפח שאני קניתי לא מזמן יש מערכות בטיחות מתקדמות ( 5 כוכבים במבחני ריסוק), בידוד רעשים מאוד מוצלח, ביצועים של מכונית ספורט, ולפחות כרגע איכות הבניה נראה לא רעה בכלל...

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 9 שעות, yulianx כתב:

רכבים סינים שעולים 200 אלף מספקים ביצועים מעולים, אבזור טוב, איכות טובה וחלקם בטיחות ברמה גבוה. אופנת המסכים שייכת לא רק לסינים. 

לדעתי פח אשפה מאוד רחוק מהם.

אפילו בקקטוס שלי אין כפתורים ואין לוח שעונים, גם היא פח אשפה?

לדעתי , כן. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

איך מרגלית צנעני שרה, ״פה זה ישראל תתחיל להתרגל״ ככה גם בעולם הרכב, לוח שעונים דיגיטלי זה העתיד. ומי שימשיך וממשיך עם השעונים האנלוגים מתחיל להיחשב מיושן.

פורסם

זה העתיד? NCAP לא יסכימו איתך, הם תקפו בדיוק את המגמה הזו עכשיו, מי שלא יוסיף כפתורים פיזיים לפונקציות מסויימות לא יקבל 5 כוכבי בטיחות.
בלי קשר לNCAP גם VW לא יסכימו איתך, בטח לאחר הביקורת שהם קיבלו על התפעול דרך מסכי המגע ברכבים שלהם, הם עשו פניית פרסה וחלק מהתפעול חזר להיות באמצעות כפתורים פיזיים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בנתיים רכבים גם ללא כפתורים מקבלים 5 כוכבים.

אני חושב שבעתיד הכפתורים ילכו ויעלמו.

כבר היום הרבה מוותרים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...