Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שמפיל את הטלפון באופן יומיומי, מאוד קשה לי לשמור על הטלפון ולכן כל פעם שיש סמארטפון חדש, עוד לפני שאני פותח את האריזה ומעביר קבצים ומידע בין הסמארטפון הישן לחדש, אני דואג שיהיה לי קייס טוב וגם מגן מסך טוב.

אממה מאז הסמארטפון האחרון שקניתי, המגן מסך נדפק. פעם אחת כי זה היה בשביעי אבל זה מובן מאליו, אז אחרי המון זמן של דחיינות ועצלנות, הלכתי והחלפתי באחד הסטנדים של המובייל שיש בקניונים, לא החזיק הרבה זמן..

אז לפני בערך שבועיים שלושה קיבלתי את החבילה עם הקייס החדש עם מגן מסך חדש קרמי.

מהקייס אני מרוצה ומתאים לי, שומר לי אחלה על הטלפון אבל המגן מסך משום מה כל פעם יוצא ומתנתק מהמסך.

אשמח להמלצה למגן מסך נורמלי העלות כבר לא קריטית לי - אין לי בעיה לשלם 100 שקל העיקר שהמגן מסך יהיה דבוק טוב למסך ולא יתנתק לי מהמסך אחרי שבוע.

תודות לעוזרים (: 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תופעה מוזרה. אני משתמש בעשור האחרון בנרתיקים של Spigen ומגני מסך גנריים מעליאקספרס שעולים משהו כמו 5-10 יורו לזוג, והשילוב עובד היטב.

אפשר לראות תמונה של המגן המנותק? לא ברור אם מדובר בכשל מכני או משהו אחר, כמו למשל רגישות לתנאי לחות ומזג אוויר.

פורסם

אני קונה את מגיני המסך מעליאקספרס בחמישיות, ועד היום הם החזיקו יפה. לא חושב שהיה לי טלפון שהלך לעולמו בלא שהשאיר 2-3 מגיני מסך במגירה.

כנראה שהמגן הספציפי שלך פגום.

לגבי קייסים - כרגע אני עם קייס של נילקין שעושה רושם מצויין, הייחוד שלו הוא רכיב שמחליק כדי להגן על עדשות המצלמה. עלה 30 ₪ אצל הדוד הסיני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, Derish כתב:

אפשר לראות תמונה של המגן המנותק? לא ברור אם מדובר בכשל מכני או משהו אחר, כמו למשל רגישות לתנאי לחות ומזג אוויר.

זה לא יעזור כי הוא זז מהמקום שלו.. כל הקודמים זז מהמקום שלו.

לפני 53 דקות, sperial כתב:

אני קונה את מגיני המסך מעליאקספרס בחמישיות, ועד היום הם החזיקו יפה. לא חושב שהיה לי טלפון שהלך לעולמו בלא שהשאיר 2-3 מגיני מסך במגירה.

שלח לינק לראות על מה מדובר, איזה אתה קונה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

מגני מסך מודבקים זה כמו מדבקת no fear לשיפור תצרוכת הדלק.

יצרן משקיע מיליוני דולרים בפיתוח, בא צ'ינג צ'ונג ומוכר שיפור בשקל תשעים שהיצרן לא חשב עליו.

הפיתרון המושלם הוא באופן לא מפתיע - אחד הנפוצים ביותר: כיסוי ספר.

בין 9 ל-14₪ בעליאקספרס. יותר טוב מהבררה שמוכרים בארץ במחיר מופקע, ובתור בונוס יש מבחר צבעים ודוגמאות.

חסל סדר טלפונים סדוקים של אשתי. לא עוזר נגד נפילה לאסלה אבל כן מונע נזקים בנפילות אחרות.

קישור לדוגמה: 

https://a.aliexpress.com/_oprZ5Gu

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

בתור אחד שמפיל את הטלפון באופן יומיומי, מאוד קשה לי לשמור על הטלפון ולכן כל פעם שיש סמארטפון חדש, עוד לפני שאני פותח את האריזה ומעביר קבצים ומידע בין הסמארטפון הישן לחדש, אני דואג שיהיה לי קייס טוב וגם מגן מסך טוב.

אממה מאז הסמארטפון האחרון שקניתי, המגן מסך נדפק. פעם אחת כי זה היה בשביעי אבל זה מובן מאליו, אז אחרי המון זמן של דחיינות ועצלנות, הלכתי והחלפתי באחד הסטנדים של המובייל שיש בקניונים, לא החזיק הרבה זמן..

אז לפני בערך שבועיים שלושה קיבלתי את החבילה עם הקייס החדש עם מגן מסך חדש קרמי.

מהקייס אני מרוצה ומתאים לי, שומר לי אחלה על הטלפון אבל המגן מסך משום מה כל פעם יוצא ומתנתק מהמסך.

אשמח להמלצה למגן מסך נורמלי העלות כבר לא קריטית לי - אין לי בעיה לשלם 100 שקל העיקר שהמגן מסך יהיה דבוק טוב למסך ולא יתנתק לי מהמסך אחרי שבוע.

תודות לעוזרים 🙂

במקרה שלך הייתי פשוט הולך לחנות וקונה מהם משהו שנחשב איכותי. נכון, תשלם בערך פי3 אבל הם ידביקו ויהיו אחראיים שיודבק כמו שצריך. הם גם עושים את זה איזה 30 פעם ביום.

אגב - הייתי עם המגן המודבק שהגיע עם הONEPLUS 9 PRO שלי כשנתיים. איפהשהו באמצע המלחמה הוא כבר היה מטונף ברמות שאי אפשר להשתמש בו אז הורדתי אותו והזמנתי בינתיים חדש.

בזמן שעבר ראיתי שהמכשיר מחזיק מעולה בתנאים של גבול לבנון ועזה עם כל המשתמע מזה אז אפילו לא טרחתי לאסוף את המגנים שהזמנתי מהדואר. כבר חצי שנה בלי מגן והכל סבבה.

פורסם

הזכירו פה את ספיגן כבר בהקשר של קייסים אבל לי יש ניסיון מעולה איתם במגני מסך - לאשתי במיוחד יש כישרון להפיל את הפלאפון / לסחוב אותו עם דברים שרואים בכיס.

לי יצא לי שהוא נפל מהאופנוע בערך ב50 קמ״ש והתעופף על כל הכביש.

בכל הפעמים רק המגן חטף. (אני לא סובל שריטות על המסך עצמו וזה קרה לי כמה פעמים … לכן המגן)

יש לי כמעט קבוע זוג במגירה לפי הפלאפון הנוכחי שלי:

https://a.co/d/a5zHyeU

עם הapplicator הזה של ספיגן - קלי קלות להדביק אותו!

אצלי הם מגיעים מהיום להיום עם משלוח חינם , אם הייתי גר בארץ הייתי פשוט מזמין 4…

(או 2 זוגות)

קח בחשבון שאם הוא זז לך אחרי כמה ימים יש סיכוי שפשוט הקייס הנוכחי שלך אשם כי הוא לוחץ על המגן מסך מהצדדים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

יצרן משקיע מיליוני דולרים בפיתוח, בא צ'ינג צ'ונג ומוכר שיפור בשקל תשעים שהיצרן לא חשב עליו.

הקבלה לא מדויקת, לאור העלות הגבוהה וההשלכות הפוטנציאליות של החלפת מסך לאחר פגיעה ישירה. נכון שרוב המשתמשים לא באמת צריכים את המגן, אבל כל הגורילה גלאס וכו' מיועדים לעמוד בשריטות ומכות של שימוש יומיומי סביר. אם מישהו יודע שיש לו נטיה להפיל את הטלפון באופן קבוע - הגיוני שיצטייד בהתאם, בדיוק כמו שאם הוא עובד כמציל בחוף הים - כדאי שיהיה לו כיסוי אטום למים.

תהיה בטוח שאם ניתן היה להוציא פטנט על מגן מסך ועדיין לעשות אותו זול מספיק כדי שיקנו הרבה - אפל או סמסונג כבר היו על זה. בינתיים אפל למשל מסתפקים בלמכור נרתיקי OEM במחיר מופקע בחנויות הרשמיות שלהם, למרות שהמחשבים והטלפונים בנויים לתלפיות ואמורים לשרוד שואה גרעינית.

פורסם

...ומכאן ההמלצה שלי על נרתיקים / כיסויי ספר מעלי. בזמנו ל-lg היו כיסויי ספר מקוריים דקים וטובים מאוד, אני לא רואה את זה קורה בסמסונג, בטח לא במחיר נורמלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

@hans - איפה להוזיף את הפלוסים?

נמנעתי מציון מגיני הארנק/ספר כדי לא להתרחב מידי, אבל אשתי מקפידה להשתמש בהם. קודם כל כי זה בתיק שלה יחד עם המפתחות ושאר כלי השחתת המסך. ושנית כי הא מחזיקה בו כל מיני כרטיסים ופתקאות,, אלה שאצלי ב-google keep ו-wallet.

לפני 23 דקות, sperial כתב:

@hans - איפה להוסיף את הפלוסים?

נמנעתי מציון מגיני הארנק/ספר כדי לא להתרחב מידי, אבל אשתי מקפידה להשתמש בהם. קודם כל כי זה בתיק שלה יחד עם המפתחות ושאר כלי השחתת המסך. ושנית כי הא מחזיקה בו כל מיני כרטיסים ופתקאות,, אלה שאצלי ב-google kedp ו-wallet.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממש נגד מגיני מסך מזכוכית - זה קשקוש, הם נשברים ממכות קלות שלמסך עצמו לא היו מזיזות בתכלס, אבל למי שזה נסדק חושב שהוא ׳הציל לו את המסך׳ ורץ לקנות מגן חדש.

אני משתמש במגן סיליקון (הידרוג׳ל) שעושה את העבודה מצויין, הרבה נפילות ׳קשות׳ ואפס שריטות. פעם בכמה חודשים מחליף כדי לרענן קצת את המראה. קונה את הפשוטים מאליאקספרס, שווה לנסות בשביל 1-2 דולר.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $1.55  3% Off | 5Pcs Hydrogel Film For iPhone 14 13 12 11 15 Pro Max 7 8 Plus Full Cover Screen Protector For iPhone 13 Mini X XS MAX Not Glass
https://a.aliexpress.com/_oEEuokM

• אהבתי 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לגבי קייס ספר, אני פחות מתחבר לסגנון הזה.

לגבי היידרוג'ל - אני אזמין ונראה איך הם..

תודה לכל העוזרים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אם אתה מדבר על כך שהמגן מתרומם מהפינות זה בגלל הקייס, שים לב שהקייס בולט גם מעט בקדמת המסך ודוחף את המגן מסך החוצה ולכן נהיה בועות בפנים, או לפחות זה כך אצלי. הפתרון, כנראה מגן מסך שמכסה קצת פחות מהצדדים.

אולי באמת כדאי לנסות את המגן הידרוג'ל שמליצו

לפני 6 שעות, misterb כתב:

אני משתמש במגן סיליקון (הידרוג׳ל) שעושה את העבודה מצויין, הרבה נפילות ׳קשות׳ ואפס שריטות. פעם בכמה חודשים מחליף כדי לרענן קצת את המראה. קונה את הפשוטים מאליאקספרס, שווה לנסות בשביל 1-2 דולר.

ההאם ההתקנה מסובכת? כלומר האם קשה להגיע לתוצאה טובה ללא בועות? עברו שנים מאז ניסיתי לשים את המגני film הישנים לפני שמגני הזכוכית נהיו פופולארים עוד בימים שלפי אליאקספקרס (למי שזוכר את DX)

פורסם

לא, הם ממש שיפרו את צורת ההתקנה ככה שזה ממש פשוט להגיע לתוצאה מושלמת גם למי שלא מומחה בעניין.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...