Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעתד לרכוש רכב מנכה נתנייתי.

אשמח לשמוע המלצות עדכניות לגבי מכוני בדיקה מומלצים, ראיתי בפוסט ישן המלצה על מקום בשם אלדר, אך כמובן אודה לחוות דעת עדכנית יותר ופתוח להצעות נוספות.

בנוסף - כרגע הרכב רשום על שם נכה ושולמה אגרת רישוי שנתית של 29 ש"ח. מניח כי כדי לבצע השלמת אגרה והעברת בעלות יש לגשת למשרד הרישוי ושם הכל מתבצע בו זמנית?

תודה מראש!

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

היום כבר ניתן לבצע תשלום הפרשי אגרה והעברת באינטרנט ללא צורך בהגעה למשרד הרישוי (בהנחה שברכב שאתה רוכש אין שינויי מבנה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

נתניה?!?

תוודא שזה נכה באמת, תוודא שהוא הבעלים של הרכב.

ולא סוחר!

וודאי לא ללכת למכון בדיקה שהוא ימשוך אותך,

נתניה לצערי מלאה בנוכלים.

עריכה אחרונה על ידי WE988244
  • אהבתי 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 14 שעות, zvit כתב:

היום כבר ניתן לבצע תשלום הפרשי אגרה והעברת באינטרנט ללא צורך בהגעה למשרד הרישוי (בהנחה שברכב שאתה רוכש אין שינויי מבנה)

תודה. מצאתי את הקישור הזה שמתייחס לכך:

https://www.mitsu.co.il/?p=9742

האמת שעם פטור מתור שיש לנכה נראה שיותר פשוט עבור אדם מבוגר לגשת למשרד הרישוי, במיוחד שאני מבין כי העברת הבעלות שם הינה ללא תשלום.

לפני 7 שעות, WE988244 כתב:

נתניה?!?

תוודא שזה נכה באמת, תוודא שהוא הבעלים של הרכב.

ולא סוחר!

וודאי לא ללכת למכון בדיקה שהוא ימשוך אותך,

נתניה לצערי מלאה בנוכלים.

באמת?? יש סוחרי רכב בנתניה? 😉 

אל תדאג, בדקתי את כל מה שצריך.

לפני שעתיים, AlonBZNR כתב:

נסה את מכון אלישע בנתניה.

הוא חדש יחסית וכסר אחד המובילים באזור.

ראיתי שכתבו על אלישע בפורום כבר לפני 15 שנים...

הביקורות בגוגל מזעזעות. הרוב כמובן של כאלה שנכשלו בטסט בשל פח זבל/לוחית רישוי, אבל יש גם לא מעט תלונות על בדיקות הקניה.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני שעתיים, שי כתב:

תודה. מצאתי את הקישור הזה שמתייחס לכך:

https://www.mitsu.co.il/?p=9742

האמת שעם פטור מתור שיש לנכה נראה שיותר פשוט עבור אדם מבוגר לגשת למשרד הרישוי, במיוחד שאני מבין כי העברת הבעלות שם הינה ללא תשלום.

לדעתי כדאי לשלם כסף כדי להיפטר מהחווייה הזוועתית שנקראת "משרד הרישוי"

למיטב ידיעתי העברת בעלות עולה כסף, והוא יצטרך לשלם גם הפרשי אגרה.

את כל זה אתה יכול לעשות בדקה או שתיים מהטלפון באתר משרד התחבורה

פורסם

העברת בעלות מנכה במשרד הרישוי לא עולה כסף, אבל כפי שכתבת - זה שלא שווה את הבלאגן של ללכת למשרד הרישוי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בדצמבר עשיתי בדיקה באלדר. יסודיים מאד, אבל המקום קטן ובגלל שהיה רכב אחד בעייתי כל מי שהיה אחריו נתקע שם שעות (הגעתי ב 12:30, יצאתי ב 16:30).

פורסם (נערך)

הנכה באזור אישי שלו עושה הסרת תו נכה ותשלום הפרשים

לאחר מכן העברת בעלות מתבצעת כרגיל

אין סיבה להגיע למשרד הרישוי (ובטח לסחוב לשם את הנכה) בשביל זה

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם

בפעם המי יודע כמה: תו הנכה מוסר אוטומטית מהרכב עם העברת הבעלות - אין צורך להסירו בנפרד.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מעדכן למען הדורות הבאים:

אלדר אכן מאוד יסודיים, הבדיקה הייתה ארוכה (סביב שעתיים), כאשר במהלכה הבוחן הזמין אותנו לליפט והציג את הממצאים שאותרו על ידו. לאחר מכן לקח אותי עמו לנסיעת המבחן, שהייתה מקיפה, וכללה גם בדיקה של כל האלקטרוניקה של הרכב, לרבות מערכות בטיחות. הגענו בבוקר ולבקשתם גם הודעתי מראש על מועד ההגעה לכן חיכו לנו.

בעל הרכב לא הסתדר עם תשלום הפרשי האגרה מראש לכן ניגשנו למשרד הרישוי. עם פטור מתור זה לא היה נעים אבל גם ממש לא נורא, בהחלט לא הבדל משמעותי מביקור ממוצע בסניף דואר, אבל יתכן שזה גם עניין של עומס (קיבלו אותנו כ- 10 דקות לאחר שהגענו). אגב - העברת הבעלות בוצעה מבלי שבוצע תשלום של הפרשי האגרה, אלא היה צריך לשלם אותם רק לאחר מכן.

• רעיון טוב! 1

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
בתאריך 16.7.2024 בשעה 15:53, שי כתב:

מעדכן למען הדורות הבאים:

אלדר אכן מאוד יסודיים, הבדיקה הייתה ארוכה (סביב שעתיים), כאשר במהלכה הבוחן הזמין אותנו לליפט והציג את הממצאים שאותרו על ידו. לאחר מכן לקח אותי עמו לנסיעת המבחן, שהייתה מקיפה, וכללה גם בדיקה של כל האלקטרוניקה של הרכב, לרבות מערכות בטיחות. הגענו בבוקר ולבקשתם גם הודעתי מראש על מועד ההגעה לכן חיכו לנו.

בעל הרכב לא הסתדר עם תשלום הפרשי האגרה מראש לכן ניגשנו למשרד הרישוי. עם פטור מתור זה לא היה נעים אבל גם ממש לא נורא, בהחלט לא הבדל משמעותי מביקור ממוצע בסניף דואר, אבל יתכן שזה גם עניין של עומס (קיבלו אותנו כ- 10 דקות לאחר שהגענו). אגב - העברת הבעלות בוצעה מבלי שבוצע תשלום של הפרשי האגרה, אלא היה צריך לשלם אותם רק לאחר מכן.

תודה על העדכון

פורסם
בתאריך 16.7.2024 בשעה 13:21, zvit כתב:

בפעם המי יודע כמה: תו הנכה מוסר אוטומטית מהרכב עם העברת הבעלות - אין צורך להסירו בנפרד.

היי זה קצת מוזר מה שאתה אומר

כי אתמול הורדתי את התו נכה מהרכב של אבא שלי שנמכר לפני יותר מחודש

הרכב הופיע באזור האישי ממשלתי תחת התו נכה והוא גם הופיע במאגר הממשלתי של רכבים בעלי תו נכה

פורסם
לפני 8 דקות, tan tan כתב:

היי זה קצת מוזר מה שאתה אומר

כי אתמול הורדתי את התו נכה מהרכב של אבא שלי שנמכר לפני יותר מחודש

הרכב הופיע באזור האישי ממשלתי תחת התו נכה והוא גם הופיע במאגר הממשלתי של רכבים בעלי תו נכה

זה תו שהקנה הנחה באגרת הרישוי?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...