Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה להחליף צמיגים לאוטו שלי ואני רוצה להתיעץ לגבי כמה נושאים. עשיתי חיפוש ולא מצאתי את המידע הרלוונטי.

כרגע על האוטו יש לי צמיגים של 155 R13, האם אפשר לאשר בלי בעיות במשרד הרישוי צמיד 175R13?

האם השינוי הזה מוצדק? כלומר האם מרגישים בשינוי? או שעדיף להישאר עם ה 155?

האם החלפה ברישיון רכב בתנאי שהיא חוקית עולה משהו או שזה נעשה ללא תשלום?

ועוד שאלות לגבי צמיגים עצמם..

הייתי במספר פנצריות והציעו לי באחת צמיג GT במחיר של 170 לאחד, וALLIANCE ב 200 לאחד, בפנצריה נוספת הציעו לי GOOD YEAR ב 210, מישהו יש ניסיון עם הצמיגים האלה? יש לציין שהמחירים למידות 155. האם ה GOOD YEAR שווה? כי את שאר החברות אני לא מכיר, ונראה כאילו סתם זבל סיני בלי אחיזה נורמלית.

תודה .

פורסם

שם החברה לא מספיק - נסה לברר איזה דגם של GOODYEAR זה היה.

אליאנס דווקא לא כל כך רע, אם מדובר בדגם סביר של GOODYEAR שלא שכב שנתיים בצד והתייבש,

נדמה לי שעל הפרש של 20 ש"ח אפשר להתגבר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מאמין שאם אתה לא משנה את גודל הג'נט לא יהיו בעיות בטסט.

אם תקנה 175/R13 אז יש לך את מישלין אנרג'י,אחלה צמיג ואפשר למצוא במחיר טוב,הכוונה עד 250שח.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

איפה שאני בדקתי הוא עולה 290 שקל...

בנוגע לאישורים, לא צריך לשנות כלום במסמכי האוטו?

מה בנוגע לשיפור האם יהיה שיפור מורגש בין 155 ל 175? שווה את המאמץ?

פורסם

הצמיג שהנך יכול לאשר ל-DL הינו במידה 175/70R13.

אם רכבך אינו מצוייד בה"כ אזי צפה למעט קושי בהיגוי, בחניות במיוחד.

עלות רישום השינוי - במשרד הרישוי כ-65 ש"ח(אגרה+כפל רישיון), במכוני הרישוי 16 ש"ח.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אצל אחי בdl הרכבנו energy וגם אצלי בניסאן אחלה צמיג ושנינו הרכבנו ב900 שקלים לרביעיה אם איזון כמובן-אנחנו בניסאן כבר שנים מחליפים באותה פנצ'ריה תמיד מחירים הוגנים אם תרצה שלח לי בפרטי ותקבל את הפרטים שלו.

פורסם
שלום.

אני רוצה להחליף צמיגים לאוטו שלי ואני רוצה להתיעץ לגבי כמה נושאים. עשיתי חיפוש ולא מצאתי את המידע הרלוונטי.

שלום גם לך.

אם באמת היית מבצע חיפוש ולא רק כותב שביצעת, אני בטוח שהיית מוצא את השרשור הבא שכותרתו היא -

משחק הניחושים הגדול! - או - שאלות לפני רכישת צמיגים, נא לקרוא לפני ששולחים הודעה חדשה

קרא אותו.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...