Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז קנית הרכב הספקתי להחליף פעמיים את מנגנון החשמלי של מנעול ברכב שלי.

תמיד רכשתי אותם ביד שניה. פעם מחו"ל ופעם מצאתי מנגנון כאן בארץ.

הפעם החלטתי לא להחליף, להפך לשפץ. איתרתי את התקלה, ו-מעכשיו "דרך לשמיים פתוחים".

צרפתי מספר תמונות ובאחד מהן הראתי מיקום התקלה. בעצם חוט פגום שצריך לתקן אותו באזרת הלחמה.

פירוק היה יחסי פשוט.

נאלצתי לסלק איטום-גומי בצד האחורי של ידית שמגן על חלק החשמלי של מפסק ואז יכולתי לפרק אותו לגורמים שונים. 

מפסק 1.jpeg

מפסק 2.jpeg

מפסק 3.jpeg

מפסק 4.jpeg

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אוקי חברים, אז כך. 

סיימתי לשפץ את לחצן. עשיתי הלחמות, בדקתי חוטים בכיפוף, משיכה וכדי.  הכל נראה בסדר.

מצד אחד מעגל חשמלית תקינה ולחצן עובד כראוי אבל מצד השני בחוץ בידוד של חוט היה פגום וכאשר חשפתי מקום בעייתי לא מצאתי נתק. 

קווי הולכה עצמם היו תקינים. אני חושד שבעיה היא בתוך מגעים של לחצן עצמו.  

<<<< קורוזיה >>>> 
אפשר אפילו לראות את זה בתמונה. סוג של אבקה לבנה ויש גם מצב שמגעים נגואים גם כן.

לא הצלחתי לחדור פנימה לאזור של מגעים. כאן זה הסוף הסיפר.  ממצאים ועובדות מדברים על כך שיש צורך בהזמנת לחצן חדש. 

עשיתי חיפוש ב-EBAY ו-ALIEXPRESS ושם אפשר להשיג לחצן תמורת 50 ש"ח
מס פריט: 25380AX60B.

בנתיים אתקין לחצן חזרה ואזמין מחו"ל. נלך על בטוח.

תודה

עריכה אחרונה על ידי NM2007
פורסם

לבינתיים, כדי שתוכל לפתוח את תא המטען, בלי אלמנט אי-וודאות, שדלת לא נפתחת בדיוק שאתה קצר בזמן.

אפשר לפתוח עם מברג שטוח קטן את הטאבים של הלחצן (לא רואים בצילום שצירפת, צריך לצלם מהצד) .

אחרי חשיפת הקרביים, לנקות את הקורזיה על נקודות המגע עם נייר זכוכית עדין.

זה מה שאני עשיתי. ברנו קליאו3 (שמאוד דומה לניסאן מיקרה בהרבה חלקים).

כמובן שעדיף חלק חדש במחיר כל כך נוח.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, IsraCar כתב:

לבינתיים, כדי שתוכל לפתוח את תא המטען, בלי אלמנט אי-וודאות, שדלת לא נפתחת בדיוק שאתה קצר בזמן.

אפשר לפתוח עם מברג שטוח קטן את הטאבים של הלחצן (לא רואים בצילום שצירפת, צריך לצלם מהצד) .

אחרי חשיפת הקרביים, לנקות את הקורזיה על נקודות המגע עם נייר זכוכית עדין.

זה מה שאני עשיתי. ברנו קליאו3 (שמאוד דומה לניסאן מיקרה בהרבה חלקים).

כמובן שעדיף חלק חדש במחיר כל כך נוח.

כבר התקנתי ידית חזרה, כך שלא יכול לעשות צילום נוסף. בנוגע לפתיחת חירום של דלת זה בדיוק מה שעשיתי. בכל זאת תודה.

• תוכן חדש...