Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קיבלתי את הרכב החדש לפני כמה ימים ויש ברכב מערכת לזיהוי תמרורים ומהירות שעם זה אין לי בעיה אבל…המערכת גם מצפצפת כל פעם שאני עובר בכמה קמ״ש את המהירות שבתמרור שלפעמים לא מתאים בעליל לתנאי הכביש(כביש שכולם נוסעים 90 והמערכת מזהה תמרור של 60) ניסיתי לכבות את זה אבל כל פעם שאני מכבה מפעיל את הרכב זה חוזר, יש אפשרות לבטל את זה לגמרי?

פורסם

מהנסיון שלי עם רכב חדיש אחר.

אין ברירה אלא לקרוא בעיון את כל ה 450 העמודים של ספר הרכב.

אם באמת רוצים לדעת איך לתפעל את כל התכונות המתקדמות שלו.

אני הגעתי עד עמוד 65 וקצת נשברתי. 

הבטחתי לעצמי להמשיך לקרוא, אבל זה כתוב בצורה יבשה עם הרבה כסת"ח משפטי לא מאוד מעניין.

בכללי אתה יכול לכייל את רגישות המערכת, כלומר כמה מעל המהירות זה יתחיל לצפצף ואפילו את עוצמת הציפצוף, לגבי ביטול מוחלט לא יודע.

מה עם זה שהרכב מזיז לך את ההגה, כאשר אתה לא בדיוק במרכז הנתיב, זה לא מרגיז אותך?

פורסם
לפני 37 דקות, IsraCar כתב:

הבטחתי לעצמי להמשיך לקרוא, אבל זה כתוב בצורה יבשה עם הרבה כסת"ח משפטי לא מאוד מעניין.

בכללי אתה יכול לכייל את רגישות המערכת, כלומר כמה מעל המהירות זה יתחיל לצפצף ואפילו את עוצמת הציפצוף, לגבי ביטול מוחלט לא יודע.

מה עם זה שהרכב מזיז לך את ההגה, כאשר אתה לא בדיוק במרכז הנתיב, זה לא מרגיז אותך?

חיפשתי אבל גם נשברתי זה ממש יבש ומשעמם… למזלי זה לא מזיז לי את ההגהה אלה רק אם אני מפעיל את זה

פורסם
לפני 6 שעות, IsraCar כתב:

לא חייבים לקרוא את הכל - יש תוכן עניינים בהתחלה, ויש אינדקס בסוף.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...