Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, davemustaine87 כתב:

אם זה מישהו שאתה לא סומך עליו, אז למה לטפל אצלו מלכתחילה? על אותו משקל הוא יכול בכלל לא לעשות טיפול, או לשים לך חלפים משומשים... 

אין קשר בין הדברים. רק רוצה לדעת לאיזה דברים לשים לב

פורסם
לפני 7 דקות, דובצע כתב:

שים לב שאין לך אחריות אם יקרה משו

כן מבין. מה לגבי שאלת החלקים?

פורסם
לפני 1 דקה, דובצע כתב:

תסמן ותצלם אבל אתה צריך להיות יותר מודאג מאיכות העבודה

איזה חלקים? יש חלקים שיותר חשובים/יקרים וכו'?

לגבי איכות העבודה אל תדאגו זה משהו קטן ויזואלי

פורסם (נערך)

אני מבין שמדובר בעבודת פחחות מסויימת, כי טיפול 10K או כהגדרתו הסתמית "טיפול" יתכן ועדיף כבר לא לעשות, מאשר לתת לבנאדם שאתה *לא* סומך עליו לומר לך שהוא עשה כשבפועל הוא גם לא יעשה וגם ינגב לך כמה חלקים.

לגבי חלקים ברכב, אין דרך טובה לדעת, חלקים חיוניים אתה תרגיש שחסר לך משהו, אבל אם אין לך הוכחה מצולמת שהוא הוריד לך, הוא גם יכול לשקר לך בפרצוף ולטעון שהוא לא לקח.

בקיצור, אתמצת את השאלה של כולם. אם אתה כ"כ לא סומך עליו, אז למה אתה הולך אליו?!

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 3 שעות, סע2 כתב:

אין קשר בין הדברים.

אתה רציני? אתה מתכוון להפקיד את הרכב שלך בידיים של מישהו שכבר על פניו לא בא לך טוב, אתה לא מבין (מראש) איפה הוא יכול להזיק לרכב שלך או לנהוג שלא כשורה, ואתה עדיין מתעקש שאין קשר, ומבקש עצה לסימון חלקים כשאתה אפילו לא טורח להגיד מה מהות הטיפול ומה החלקים שעלולים להיות במחלוקת? 

אני כבר מדמיין את השרשור הבא.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אף אחד לא יתעסק בלהוריד חלקים מסיוויק, עם כל הכבוד. זה לא שווה את הזמן או ההתעסקות. אם האיש מתעסק בגניבות אז הוא יקח לך את כל הרכב.

• רעיון טוב! 4

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

כל חלק ברכב שווה משהו.

אם ייגנב חלק, הגנב לא יודה מכיוון שאם הוא גנב, אז הוא בהכרח גם שקרן לכן אין טעם לטרוח ולנסות לשים לב. 

כנראה שהמחיר שהוצע לך מפתה אבל ככלל, עדיף כפי שהוצע לך מעליי פשוט לא לגשת לאדם שאתה לא סומך עליו. 

פורסם

אם אני מבין נכון משרשורים מקבילים של פות"ש,

הוא מחפש לצבוע את הרכב, וכפי הנראה שזה בשטחים או אצל הבני דודים, כי השרשור הבא היה האם יש ביטוח במקרה שאני נותן את האוטו למישהו לטיפול והרכב נגנב, ועכשיו השאלה האם לשים לב לחלקים שנגנבים,

אז אם אני צודק, קח בחשבון שבחיסכון שאתה חוסך בלצבוע במקום זול לפעמים משלמים כפול על הבית ספר של החיים,

בכל מקרה בהצלחה לך.

• אהבתי 4
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אם יקחו לך חלק מסוים, זה יהיה חלק "מוזמן" ואין לך דרך לדעת מה הזמינו.

ככלל, פחח לא יתעסק בגניבה של חלקים מהאוטו. הוא רוצה לחם. מצוי אצל בני דודנו שגונבים ציוד מתוך הרכב, אפי' דברים זולים מאוד כמו כפית או קבל USB. רוקן את האוטו לפני כן.

בניגוד למה שכתבו כאן קודמי בשרשור, תוכל לבוא אח"כ אלינו ולהתלונן על איכות הצביעה. ניתן לך כתף חמה, אמפטיה ועצות לעתיד 😉

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 9 שעות, RK כתב:

אתה רציני? אתה מתכוון להפקיד את הרכב שלך בידיים של מישהו שכבר על פניו לא בא לך טוב, אתה לא מבין (מראש) איפה הוא יכול להזיק לרכב שלך או לנהוג שלא כשורה, ואתה עדיין מתעקש שאין קשר, ומבקש עצה לסימון חלקים כשאתה אפילו לא טורח להגיד מה מהות הטיפול ומה החלקים שעלולים להיות במחלוקת? 

אני כבר מדמיין את השרשור הבא.

שמע לא רוצה לזלזל או משהו פשוט לתיקון עצמו אני אדע אם תוקן או לא זאת לא מהות השרשור בסך הכל רציתי טיפים כלליים ללדעת אם נגנב או משהו מהאוטו לא חיפשתי טיפים מעבר לכך. אני מודע לסיכונים ובסך הכל שאלתי שאלה די כללית שלכל אחד חשוב לדעת.

לא מחפש הפחדות ולא מחפש גם שמחה לעיד במקרה ויקרה לי משהו בסך הכל מחפש תשובה עניינית לשאלה ששאלתי פה

לפני 9 שעות, Coro כתב:

אף אחד לא יתעסק בלהוריד חלקים מסיוויק, עם כל הכבוד. זה לא שווה את הזמן או ההתעסקות. אם האיש מתעסק בגניבות אז הוא יקח לך את כל הרכב.

תודה! האמת שהתשובה הזאת די עזרה. גם כל הרכב עצמו לא שווה יותר מידי למען האמת

לפני 8 שעות, Moshe c כתב:

כל חלק ברכב שווה משהו.

אם ייגנב חלק, הגנב לא יודה מכיוון שאם הוא גנב, אז הוא בהכרח גם שקרן לכן אין טעם לטרוח ולנסות לשים לב. 

כנראה שהמחיר שהוצע לך מפתה אבל ככלל, עדיף כפי שהוצע לך מעליי פשוט לא לגשת לאדם שאתה לא סומך עליו. 

איזה חלקים כדאי לשים לב? (שאולי קל לגנוב ומשתלמים)

לפני 11 דקות, tinoki כתב:

אם יקחו לך חלק מסוים, זה יהיה חלק "מוזמן" ואין לך דרך לדעת מה הזמינו.

ככלל, פחח לא יתעסק בגניבה של חלקים מהאוטו. הוא רוצה לחם. מצוי אצל בני דודנו שגונבים ציוד מתוך הרכב, אפי' דברים זולים מאוד כמו כפית או קבל USB. רוקן את האוטו לפני כן.

בניגוד למה שכתבו כאן קודמי בשרשור, תוכל לבוא אח"כ אלינו ולהתלונן על איכות הצביעה. ניתן לך כתף חמה, אמפטיה ועצות לעתיד 😉

תודה! האמת הפחד היה שהמחיר זול מידי ולכן את ההפרש הוא יעשה ממקומות אחרים

פורסם
לפני 7 שעות, סע2 כתב:

איזה חלקים כדאי לשים לב? (שאולי קל לגנוב ומשתלמים)

מכיר אישית מקרה שבו נגנב מגש תא המטען יחד עם שני הרמקולים שהיו מותקנים עליו.

לשאלת בעל הרכב היכן המגש, הפחח גילגל עיניים ואמר שאין לו מושג על מה בעל הרכב מדבר. 

כמובן שלבעל הרכב לא הייתה ברירה והוא לא עשה עם זה דבר. 

זה יכול להיות כל דבר וזה לא יעזור לשים לב. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...