Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי יש רק חימום, טוב בערך לשבועיים בשנה, ואז זה אכן יעיל. זה כיף לחמם את הישבן והגב בירושלים הקפואה.

אבל בכיף הייתי מוותר בשביל קירור שטוב לשמונה חודשים בשנה. נסעתי כמה פעמים נסיעות קצרות ברכבים עם אוורור וזה חד משמעית משפיע כל כך עד שאני די בטוח שברכב הבא שלי יהיה אוורור. הגב שלי מזיע המון ולא משנה כמה המזגן באוטו טוב, הוא עדיין מזיע וזה מציק.

ואגב, זה אכן אוורור ולא קירור, אם כי יש טכנולוגיות שמציעות קירור אמיתי - בפורד אדג' למשל זה קיים (אם הבנתי נכון).

אשתי הפעילה את החימום פעם כי זה לטענתה עזר לה לכאבי הגב. בשביל זה אחפש גם את הכיסאות עם העיסוי, בפעם הבאה...

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם
לפני 15 שעות, yosilogen כתב:

לדעתי מיותר אם לא גרים באזורים מאוד קרים או מאוד חמים, רכב שיש לו מזגן טוב יעשה את העבודה.

לעומת זאת כסא מסאג' זה בהחלט חובה למי שעושה נסיעות ארוכות, ואני מדבר על כסא חיצוני ולא המובנה.

יש לך המלצה על משהו איכותי?

פורסם (נערך)

זה גימיק חמוד. לא אוהב שהתחת קר זה מרגיש כאילו נרטבתי.

אני חושב שיותר חשוב זה הגה מתחמם. יצא לי לנסוע בשעות הבוקר המוקדמות (4-5) כשהיידים שלי קפאו מהקור על ההגה. 

בגדול מעדיף מושב בד ולא עור. בקיץ העור מרגיש נורא.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

יש לי חימום וזה נהדר. רק שימושי בטווח של מספר שבועות בשנה לכמה ימים. עדיין זה פינוק שאשמח שיהיה.

לגבי איוורור - מעולם לא נסעתי ברכב שיש לו את זה.

אני מניח שמושבי עור בקיץ ישראלי, ממש מחייבים את זה בגלל שהם פחות נושמים ותופסים חום. זה אחד השיקולים לא לקנות כאלו בארץ. סביר שעם מערכת כזו שעושה עבודה טובה, הייתי שוקל...

למרות שהאלקנטרה לא פחות מושכת בעיני.

פורסם
בתאריך 28.10.2023 בשעה 22:33, רכוב כעומד כתב:

יש לך המלצה על משהו איכותי?

אין לי הרבה ניסיון עם כסאות מסאז' אז לא, יש פתרון אחר בצורת כיסוי מושב חרוזים של פעם, שזה שומר על אוורור הישבן וגם אמור למנוע כאבים.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

לכאורה במושבי עור יותר יהיה שימוש בחימום מושבים, בגלל שהעור נוטה לקבל חום וקור יותר מאשר בד.

אבל נראה לי שאחרי שתי דקות של חימום הוא כבר ירצה להפעיל קירור.

כמו שבטח קרה לכם כשנרדמתם על ספת עור  שבהתחלה זה נעים, ואז כשאתה מתעורר אתה כ"כ מזיע שבא לך להיכנס עם הבגדים למכונת כביסה.

וכנראה שגם הפוך.

אבל למען האמת לעולם לא התנסתי יותר מדי במושבי עור באוטו, אז זה רק הגיון.

קחו את זה לאן שתרצו...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 27.10.2023 בשעה 17:53, Uri-G כתב:

חימום היה לי במגוון דגמים וזה דבר מיותר בארץ, מעולם לא הפעלתי. הכי גרוע , היה לי רכב שהכפתור היה ליד תיבת ההילוכים ולפעמים הייתי מדליק בטעות ולא מבין למה נשרף לי התחת.

קירור היה לי בבמוו שנהגתי וזה דבר נהדר לארצנו החמה. בהחלט אבזור שיש להתחשב בו כשקונים רכב חדש. כמובן, שזו שאלה של מחיר.

קרה לי עם ניסאן מיקרה אחד לאחד 🤣

פורסם

במושבי עור כהים הקירור מאוד חשוב. בוולבו עם מושבי העור הבהירים הוא ממש לא חסר לי.

חימום מושבים זה נחמד כשאתה נכנס ספוג מים לאוטו אבל הכי כיף זה חימום הגה בחורף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...