Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, גור אדם כתב:

ספרים בפורמטים סטאנדרטיים

הכוונה ל EPUB/MOBI.

אאל"ט, הברירת מחדל של וורד היא לא להריץ סקריפטים באופן אוטומטי. ד"א, אתרים כמו TPB מחזיקים הערות וביקורות ליד הטורנט כך שבדרך כלל ניתן להיזהר מקבצים נגועים.

פורסם

בקיצור, התקנת על המחשב תוכנה שבולעת לך משאבים רצוף כל היום, אבל ברגע **היחיד** שהיא באמת מסוגלת לעזור לך, אתה מתעלם ממנה...

כמו שאני תמיד אומר, יש התאמה של 100 אחוז בין מתקיני אנטי וירוסים לבין אנשים שחוטפים וירוסים.

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במה שצף לי בין שתי האוזניים + מק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

שאלת שאלה ועניתי תשובה. לא אהבת את התשובה? זאת כבר בעיה אחרת.

האמת שהיא אפילו מדויקת. מהרגע שחלונות יצאו עם דיפנדר, אי שם בימי חלונות ויסטה לפני 15 (??) שנה - אין אנטי וירוס בבית.

עריכה: אלליי. 20 שנה!! בלי אנטי וירוס. ובלי שום וירוס.

אני באמת לא לוחץ על קישורים חשודים, מסתבר.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • משעמם 1

פורסם

ועוד מסתבר שזו הדעה המקובלת בקרב לא מעט אנשי מקצוע מהתחום.

או משהו איכותי בתשלום, או דיפנדר ודי.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

גם אני משהו כמו 20 שנה בלי שום אנטיוירוס, ואני ממש לא חוסך מעצמי אתרי טורנטים מפוקפקים..

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 16.6.2023 בשעה 18:20, ALÞћÃ כתב:

הדיפנדר של מערכת ההפעלה מספיק מעל ומעבר ואם ממש חייבים לשלם בשביל לשכך את הפרנויות, אז רק ESET.

מקום מומלץ לקנות מפתח ?

פורסם
לפני 8 שעות, Froyne כתב:

וואיי וואיי...

בטח יש לך במחשב וירוסים בגודל של היצור בסמלון שלך... 🤪

אם יש אחד, אז הוא ממש חברותי.

כניראה שגם באתרים מפוקפקים צריך לדעת על מה ללחוץ ועל מה לא. אמא שלי לדוגמא כל כמה זמן מצליחה לאסוף כל מיני adware מכל מיני פורטלים שעל פניו לא ממש נוראיים.

האם אנטיוירוס בתשלום היה תופס אותם? הם אפילו לא באמת וירוסים.

לא שהם עושים נזק, סתם טיפה עצבים ולוקח כמה דקות להסיר אותם ידנית.

אני אגיד יותר מזה, במחשבי עבודה שהיו לי במשך שנים ארוכות היו מותקנים כל מיני אנטיוירוסים דוגמת mcafee ונורטון, כמובן בתצורה אירגונית.

בשנתיים וחצי האחרונות אני עם מחשבים של אינטל ושם כבר אין גם את זה, רק הדפנדר מופעל. כניראה הבינו שזה כסף לפח.

מבחינתי אם זה טוב מספיק לקורפורייט שתולה בזה את כל הIP שלו, זה טוב גם למחשב הבייתי שלי..

• אהבתי 3

יום טוב גם לך

פורסם

יש לציין רק שהאנטי וירוס אינו מונע כניסת וירוסים אלא חומת האש, אנטי וירוס אמור לטפל בקבצים או וירוסים שכבר נמצאים במחשב,

כשיש אנטי וירוס יעודי במחשב כמו שצוין כאן אז הוא מגיע ביחד עם חומת אש משלו שיושבת "מעל" חומת האש של וינדוס,

וכאמור חומת האש המובנת של וינדוס עושה עבודה מעולה כל עוד אתם יודעים מה אתם עושים. 

פורסם
לפני שעתיים, Mikelt89 כתב:

יש לציין רק שהאנטי וירוס אינו מונע כניסת וירוסים אלא חומת האש, אנטי וירוס אמור לטפל בקבצים או וירוסים שכבר נמצאים במחשב,

משתמש ביתי שלא נמצא מאחורי FW מקבל את כל מה שתיארת מה"אנטיוירוס". יש  שם יכולות FW כמו גם זיהוי חתימות.

נראה לי מיותר לבלבל את המשתמשים הפשוטים... 

לפני 49 דקות, דניאל1983 כתב:

bitdefender antivirus free

למה לחפש בחוץ? לך על המובנה של מיקרוסופט אם אתה לא מתכוון לשלם.

• תוכן חדש...