Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור המחירים השערורייתיים של סכיני הגילוח בארץ, החלטתי לבדוק באמזון את סכיני הגילוח של ג'ילט והמחירים טובים אך לא מספיק אטרקטיביים.

מה אומרים?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הייתה לי חשמלית בזמנו ועוד יקרה. אף פעם לא הגעתי לעור חלק כמו עם גילוח בסכין.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הכי קרובה לזה זה הפנסוניק אבל היא איטית ומאוד לא נוחה לצואר דלא לדבר על ראש.

חזרתי לפיליפס פרסטיז' שלא ברמה של סכין אבל קרובה מספיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאז הפנדמיה הפסקתי להתגלח חלק - רכשתי מכונת תספורת נטענת ואני מקצץ את הזיפים לדרגת 0 פעמיים בשבוע. אני משתמש באותה מכונה (עם אביזר נלווה) כדי להסתפר בעצמי פעם בחודשיים בערך. למדתי לעשות את זה יותר טוב מכל הספרים ששילמתי להם בעשרים שנה הקודמות.

אני מבין שזה לא מתאים לכולם, אבל באישזהו שלב ההוצאות על להבים מתחלפים פשוט נהיו יותר מדי, אז עשיתי זום אאוט ושאלתי את עצמי על מה בעצם אני משלם וכמה אני מוכן להשקיע ע"מ להילחם נגד הטבע... בסוף אמנם לא הזנחתי הכל והפכתי לאיש מערות, אבל בהחלט הורדתי הילוך והתחלתי להשקיע פחות בטקסי היופי שהעולם המערבי הרגיל אותנו אליהם.

למען הסר ספק - מאז נרשמו רק שיפורים באיכות החיים, כמות הדייטים, ורמת השכר. כלומר ספק אם הייתה לזה השפעה חיובית, אבל שלילית בטוח לא. לא בהכרח רלוונטי לפות"ש, אבל נקודה למחשבה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

להבין של ג'ילט עולים 15-25 ש"ח ליחידה תלוי בלהב. מחזיקים לי חודש וחצי לאחד בערך. 

לא נראה לי יקר מספיק כדי להקדיש לזה זמן. 

פורסם

רוצה זול אבל ממש זול? 

מצא מישהו שטס להודו ובקש ממנו לקנות לך את החבילות שבדר"כ מוכרים במקס סטוק.

לפי חיפוש מצאתי שמדובר על בערך 1000 רופה שיוצא בערך 45 שקל לחפיסה של 5 להבים של פיוז'ן 5. 

הנה לינק לאמאזון אינדיה -> https://www.amazon.in/Gillette-Fusion-Power-shaving-Blades/dp/B00CI3W2QC/ref=sr_1_9?keywords=gelete+mark+5+fusion&qid=1685216246&sprefix=gelete+%2Caps%2C206&sr=8-9

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

Double Edge Safety Razor
- דורש הסתגלות
+ נותן גמישות רבה בבחירת סכין שהכי מתאימה לך אישית
+ גילוח חלק ונעים ששום שיטה אחרת (פרט לאחת) לא נותנת
+ מחליפים סכין כל שימוש או כמה שימושים בודדים, כי זה עולה גרושים

• אהבתי 3
פורסם

אני עם מכונות חשמליות מגיל 16, בד"כ בראון.

שניים מהבנים שלי מעדיפים סכינים, קונה חפיסות של 24 כשיש איזה מבצע בסופרפארם או בשופרסל, מחזיקות שנים. פה ושם הזמנתי מאמאזון\איביי. מחיר סביר הוא 8-12 ש"ח ללהב (סדרת פיוז'ן) .נראים חלקים למרות הזקן השחור שלהם. השלישי מטפח זקנקן עם oneblade שהלהבים שלו מחזיקים אינסוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, Boltik כתב:

Double Edge Safety Razor

אם כבר אז .single edge

או Gem -

0002491_62-0165-gem-extra-sharp-coated-single-edge-blade_300.jpg.c03182cab7ad26e6e0f2056a1505fe14.jpgנגיד עם הידית הזו -

il_fullxfull.2337818662_64pn.thumb.jpg.43c872d247b1ae9aef141037cc822dd5.jpg

או  -Schick Injector

71k3U42sNL._AC_SL1500_.thumb.jpg.bf6b6cd34b2381f6ccd5996f066b01a8.jpg

אישית מעדיף את ה Gem אבל הוא, במיוחד בהתחלה, לא לרכי לב.

כרגע עם ה schick שקל לשמוש כמו כל סכין מודרני.

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

רוסי עם זיפים נראה רוסי. עירקי עם זיפים נראה מחבל.

אני עברתי לזקן קצר.

לא זיפים של יומיים.

אלא יותר זקנקן של שבועיים+

גם שמוריד, לא מוריד ל0

אלא לדרגה 1

לדעתי נראה יותר טוב מאשר זיפים של למחרת הגילוח.

ואין לי כוח/זמן/רצון כל יום להתגלח.

והאמת שגם העור מרגיש טוב יותר ככה.

פחות מגורה/אין עיקצוצים וכו'

.

פורסם

מצטרף להמלצות על oneblade של פיליפס.

אני מוריד ל-0 בערך פעם בשבוע, קרוב מאוד לגילוח עם סכין מבחינת נראות אך לא מבחינת מגע. עדיין נשאר איזשהו חספוס עדין של הזיפים כשמעבירים יד. 

אני מחליף ראש בערך פעם בשלושה חודשים ואת הראשים אני מזמין מאמזון כשיש מבצעים.

לא דורש הכנה כלשהי של העור או זיפים, כלומר בלי קצף או קרם גילוח. 

ניתן להשתמש על עור יבש או רטוב וניתן גם להרטיב את המכשיר עצמו. 

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...