Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,
מתכנן בשבועות הקרובים לקנות רכב ודי הייתי נעול על היונדאי טוסון שנתון 17/18, סך הכל הבנתי שלעומת המתחרים שלו הוא מאוד דל באבזור ושצריכת הדלק היא די גבוהה.

קצת עלו לי ספקות, והתחלתי לחשוב על רכב כמו הפיג'ו 3008 (במקרה הכי הכי טוב כנראה שנתון 19, הגרוע 17).

הקילומטראז' המכוון של הרכבים הוא יחסית נמוך, 60K דרומה. הנסועה השנתית שלי היא יחסית נמוכה ובשנתיים הקרובות יתווספו לרכב כיוון ה-15K ק"מ סך-הכל.

אבל דבר אחד שלשם שינוי כן אכפת לי ממנו הפעם הוא נושא סחירות הרכבים,  והשם הרע של הצרפתיות הוא משהו שאני מפחד שינשך אותי בעתיד
(כרגע אני עם פיג'ו 2008 ידנית, ובואו נגיד שהיא כן חיה למוניטין הצרפתי, לפחות בהשוואה לכל הרכבים היפנים שסובבים אותי).

איזה רכב, לדעתכם, בהינתן הנתונים הללו יסחר יותר בקלות בעוד שנתיים?

עריכה אחרונה על ידי right21
פורסם (נערך)

ה 3008 סחירה יותר מה 2008  אולי בגלל העיצוב. 

תכלס אתה מרוויח שנתיים בגיל ואבזור עשיר באותו מחיר של טוסון ( אם לא יותר זול)

בהרבה מקרים ה 3008 נמכרת מהר יותר מטוסון ( פרסמו פעם סטטיסטיקת ימים למודעה :

https://www.queenoftheroad.co.il/מבחן-הסחירות-פיגו-3008-הרכב-שנמכר-הכי-מהר/

אבל הרבה פעמים הנתונים מוטים. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני שעתיים, right21 כתב:

היי,
מתכנן בשבועות הקרובים לקנות רכב ודי הייתי נעול על היונדאי טוסון שנתון 17/18, סך הכל הבנתי שלעומת המתחרים שלו הוא מאוד דל באבזור ושצריכת הדלק היא די גבוהה.

קצת עלו לי ספקות, והתחלתי לחשוב על רכב כמו הפיג'ו 3008 (במקרה הכי הכי טוב כנראה שנתון 19, הגרוע 17).

הקילומטראז' המכוון של הרכבים הוא יחסית נמוך, 60K דרומה. הנסועה השנתית שלי היא יחסית נמוכה ובשנתיים הקרובות יתווספו לרכב כיוון ה-15K ק"מ סך-הכל.

אבל דבר אחד שלשם שינוי כן אכפת לי ממנו הפעם הוא נושא סחירות הרכבים,  והשם הרע של הצרפתיות הוא משהו שאני מפחד שינשך אותי בעתיד
(כרגע אני עם פיג'ו 2008 ידנית, ובואו נגיד שהיא כן חיה למוניטין הצרפתי, לפחות בהשוואה לכל הרכבים היפנים שסובבים אותי).

איזה רכב, לדעתכם, בהינתן הנתונים הללו יסחר יותר בקלות בעוד שנתיים?

פז'ו 3008 הוא רכב מבוקש ואהוב על רבים, יותר מהרגיל בחברת פז'ו.

הסחירות שלו בסדר גמור, אין סיבה לחשש.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצות של פיגו3008 

כאחד שהתלבט רבות בין קוריאניות ויפניות למיניהן (בינהם גם Rav4) ולבסוף החליט על 3008 (הדגם הבכיר) יכול לומר לך ,רכב מדהים בכל הפרמטרים.

תחזוקה קלה ופשוטה (אם כי מוסך מורשה יקר ,אך כך הם כל המוסכים המורשים)
רכב מהנה לנהיגה

נשאר רלוונטי ביופיו גם לאחר שנים בגלל העיצוב.

מגיע עם המון תוספות שלא תראה בקוריאניות

בידוד רעשים מעולה (במיוחד ביחס לקוריאניות).

גיר יפני עם אמינות מעולה

תא מטען גדול מאוד

לחשוב על הגרסאות של 1.6 או דיזל/היברידי שממש מומלצות ,במיוחד אם אתה בעד חסכון (עם דיזל אני מגיע ל1/16-18 בנהיגה מתונה).

עריכה אחרונה על ידי shainov
פורסם

לספורטאג' והטוסוןיחידות הנעה טובות ואמינות בעיקר בגרסאות ה2.0) ולמיטב ידיעתי גם בידוד רעשים מהטובים בקטגוריה.

לגבי חסכון בדלק, אכן שתייניות - בעיקר בעירוני. גם ה3008 רכב מעולה.

בגדול, אין פה בחירה לא טובה.

• תוכן חדש...