Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש גנבו לנו את הרכב.

הגנבים תועדו במצלמות ולאחר כשבוע קיבלתי הודעה ששתי הגנבים נתפסו (למיטב ידיעתי ללא הרכב).

הרכב מבוטח בביטוח מקיף.

האם העובדה שהם נתפסו משנה לי במשהו? סוכן הביטוח לא ידע לענות על כך, לדבריו ברגע שנתתי יפוי כח לחברת הביטוח ה(אין)רכב הופך להיות שלהם ואני מחוץ לסיפור.

חבר טוען שכן ניתן לתבוע אותם בתביעה אישית על דברים שלא קיבלתי מהביטוח (עוגמת נפש? הזמן שלוקח למצוא רכב חדש? - לא יודע אין לי מושג). כל זה כמובן בתנאי שהם אזרחי ישראל.

אשמח להחכים מכם.

פורסם

אתה רשאי לתבוע כל אדם על נזק שהוא גרם לך, בכוונה או שלא.

השאלה היא מה הסיכוי לראות מהם כסף, בנחה שמדובר על אנשים שמתפרנסים מפשע, ואם אלה האנשים שאתה רוצה לתבוע, שידעו מי אתה, איך אתה נראה, איפה אתה גר ולתת להם סיבה לבוא לבקר...

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם

במדינה המתוקנת שלנו, על גניבה משלמים במעצר / מאסר, ונשארים עם הכסף בכיס (אלא אם המשטרה הצליחה להניח יד על המוצר הנגנב, לרוב זה לא המצב)

המשאבים שאתה צריך להשקיע בשביל להוציא כסף מגנב (תלונה / תביעה / עיקולים / הוצאה לפועל) בד"כ לא מצדיקים את השקעה, עם כל הצער שבדבר עדיף לשכוח ולהתקדם הלאה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חברת הביטוח תתבע אותם (דהיינו אם תתבע אותם על הרכב הם יביאו כצד ג' את חברת הביטוח ותפסיד).

כאמור לעיל, תוכל לתבוע אותם על תכולה ברכב שלא היתה מבוטחת (ולהוכיח, כמובן) ונזקים אחרים ישירים או עקיפים.

תוכל לזכות במשפט. לראות כסף בהוצל"פ זה סיפור אחר. לרוב לא תשיג מאומה.

אפרופו תביעה: מעניין אותי לנסות לתבוע פלסטיני בבימ"ש בראמללה על גניבת רכב. מעניין איך יתייחסו לזה שמה.

• אהבתי 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...