Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנורה בסלון נשרפה. החלפתי לנורה חדשה בטעות נגעתי עם המברג והיה קצר קטן. שאני מדליק מהכפתור היא עובדת. אבל שפותחים דלת והכפתור באמצע היא לא נדלקת. למה היא לא נדלקת?

אני כן מקבל חיווי של דלת פתוחה בלוח שעונים. 

עברתי על כל הפיוזים הכל תקין.

אפילו פירקתי את כל היחידה בגג. והעברתי מהרכב השני. יש לנו עוד רכב כזה במשפחה. גם לא עובד. הבעיה לא ביחידה כי ברכב השני היא כן עובדת.

למה שפותחים דלת לא מגיע מתח לנורה בסלון בגג הרכב בפנים?

בעיה מוזרה לא מצליח לסדר את זה.

אשמח לעזרה.

תודה.

פורסם

יש מקדימה בתקרה גם זוג נורות. ושם גם יש אפשרות לשים את הכפתור על מצב דלת. וגם שם זה לא עובד.

לפני זה הכל עבד.

כנראה שרפתי חוט אחד שיוצא מהמחשב. מה ניתן לעשות במצב כזה?

מאיפה אני סוחב חוט פלוס שיעבוד רק שהדלחת פתוחה?

פורסם (נערך)

כן בדקתי זה לא עובד האור לא נדלק. אני כן מקבל חיווי של דלת פתוחה בלוח שעונים.

יש שם 3 חוטים בבית מנורה. פלוס קבוע. מינוס. וחוט פלוס שאמור לעבוד רק שהדלת פתוחה. משום מה אין בו מתח שהדלת פתוחה. בדקתי עם רב מודד ככה הבנתי.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
פורסם

אני מציין שהכל לפני זה עבד תקין. אני בטעות נגעתי שם עם המברג ששלפתי את הנורה. היה גיץ חשמלי קטן קצר.

סריקת תקלות עם סורק רגיל OBD2 יכולה לעזור?

פורסם

בתאריך 16.4.2023 בשעה 02:28, NTZSV כתב:

עברתי על כל הפיוזים הכל תקין.

סליחה על השאלה הטיפשית. 

יש קופסת פיוזים אחת בתא נוסעים ואחת נוספת בתא המנוע, בדקת גם שם? 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...