Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרכב מבחינת אמינות ונוחות?

האם יש בעיות נפוצות וידועות שיש להיזהר מהן?
האם המערכת טורבו אמינה?

תודה מראש לעונים 

פורסם

המכלולים המכאניים זהים לכל רכבי פיג׳ו (במקרה הזה, האינסיגניה מבוססת על פלטפורמת ה-508), שהם מבוססים ואמינים.

ככל מנוע מודרני, חשיבות על תדירות טיפולים של לא פחות מפעם ב-15k (עדיף כל 10k אם תשאל אותי) והקפדה על שמן בתקן היצרן (psa b71 2297).

קח בחשבון, שרמת הסחירות של הדגם הזה נמוכה מאד (בעיה משותפת לרוב המכוניות בקטגוריה הזאת, אך מוקצן לרעה בדגם הזה עקב נדירותו היחסית).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המכלולים מבוססים על הפלטפורמה והמנוע של GM.
בפני עצמו הרכב נהדר, אך כמו שצויין מעלי הסחירות שלו נמוכה עד כדי לא קיימת.
שאלתי מס' אנשי מכירות במגרשי טרייד מובילים וכולם אמרו לי פה אחד שאלה רכבים שהם שונאים לקלוט למגרש בגלל שהם עומדים זמן רב, והמחיר שמתקבל עליהם הוא דרמטית נמוך מהמחירון.
לכן אם אתה מוצא דגם שטופל כהלכה,תוודא שאתה מגלם את זה במחיר קניה.

פורסם
בתאריך 31.3.2023 בשעה 13:04, menir1 כתב:

חבר, דגמי 2018 ואילך, מבוססים על פלטפורמות של הפיג'ו. 

לא הייתי בטוח אז הרצתי חיפוש באינטרנט, לא מצאתי שום איזכור לכך שהדור השני של אינסיגניה שיצא ב 2018, מבוסס על פלטפורמה ומכלולי PSA. 

קראתי סקירות של בעלי מכוניות שמדברים על  מנוע 1.5 בנזין שאין ל PSA או דיזל 1.6בהספק 136 כ"ס שגם לא קיים אצל PSA בהספק כזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

גם אני חשבתי על רכב אינסיגניה , חיפשתי רכב שחצי אוכל לקחת שולחנות וכיסאות למשחקים, להעמיס עליו בקטנה עם גגון, בסוף נשארתי לא סגור על עצמי ולא הלכתי על זה. אבל עכשיו אולי כן הלך על זה אחרי שקראתי קצת עליו.

• תוכן חדש...