Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה על העזרה הבאה:

אני נוהג על פיג'ו 106 כבר כמה שנים טובות ונהנה מכל רגע (למעט....הביקורים במוסך...).

עכשיו, כשהילד הראשון בדרך, ואני נדרש להחליף רכב, אני רוצה להשקיע עד - 80,000 ש"ח (אוטו יד ראשונה בלבד), וברכב משפחתי שהוכיח את עצמו במבחני הבטיחות שרצוי שלא יבקר במוסך יותר מידי (קונטרה לפיג'ו); בגלל זה אני מעדיף להתרחק מהארופאיות, ואפילו אולי לשלם בגלל זה קצת יותר כסף - באופן שישתלם לזמן הארוך.

אני כעת מתלבט בין טויוטה בכלל (יאריס או קורולה), הונדה סיוויק - אימפריזה וגם ... פורד פוקוס.

עוד דברים שחשובים לי: בטיחות; רצוי גיר ידני; שלא תזלול דלק; שאוכל להכניס עגלת תינוק לבגאז'; וחויית נסיעה ככל האפשר.

אני גם פתוח להצעות לכל סוג של רכב אחר (ולא רק יפני)- שיענה על הקרטריונים הנ"ל.

תודה, הרוח

פורסם

ברוך הבא לפורום.

להבא, שים לב שלכל הודעה יש מקום אחד בפורום (במקרה שלך רק פורום ייעוץ ברכישה) אין לפתוח את אותה הודעה בשני פורומים שונים.

לפי הדרישות שלך הרכב שהכי יתאים לך הוא פוקוס 1.6 ידנית. בטוחה יחסית, מהנה מאוד לנהיגה (יחסית למשפחתית..) ואמינה. הבעיה היא שאין הרבה ידניות, השאלה כמה זמן אתה יכול להמתין בחיפושים.

יאריס בעלת תא מטען קטן מדי, עגלה לא תיכנס לשם, וגם אם כן, שום דבר אחר לא יכנס לשם. לא מתאימה לצרכים.

מגאן ידנית יכולה להיות אופציה נחמדה. לא שיא האמינות, אבל רוב הבעיות של המגאנים (לפחות עד המגאן II, אחרי לא ידוע עדיין) זה סביב תיבת ההילוכים האוטומטית. הרכב בטוח מאוד. אבל נופל מהפוקוס בהנאה מנהיגה.

אם אתה רוצה ידני, יהיה יותר קל למצוא אימפרזה ידנית (אפשר לנסות למצוא גם לגאסי מהשנים המאוחרות) מאשר קורולה ידנית.

לסיכום, אם יש זמן - פוקוס ידנית.

גיא

פורסם
אודה על העזרה הבאה:

אני נוהג על פיג'ו 106 כבר כמה שנים טובות ונהנה מכל רגע (למעט....הביקורים במוסך...).

עכשיו, כשהילד הראשון בדרך, ואני נדרש להחליף רכב, אני רוצה להשקיע עד - 80,000 ש"ח (אוטו יד ראשונה בלבד), וברכב משפחתי שהוכיח את עצמו במבחני הבטיחות שרצוי שלא יבקר במוסך יותר מידי (קונטרה לפיג'ו); בגלל זה אני מעדיף להתרחק מהארופאיות, ואפילו אולי לשלם בגלל זה קצת יותר כסף - באופן שישתלם לזמן הארוך.

אני כעת מתלבט בין טויוטה בכלל (יאריס או קורולה), הונדה סיוויק - אימפריזה וגם ... פורד פוקוס.

עוד דברים שחשובים לי: בטיחות; רצוי גיר ידני; שלא תזלול דלק; שאוכל להכניס עגלת תינוק לבגאז'; וחויית נסיעה ככל האפשר.

אני גם פתוח להצעות לכל סוג של רכב אחר (ולא רק יפני)- שיענה על הקרטריונים הנ"ל.

תודה, הרוח

תוכל לפרט מהי חווית נסיעה בשבילך ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על פוקוס ידנית.

הרכב בטוח (4 כוכבי ריסוק של NCAP). הנאה מנהיגה מובטחת, הגה מתקשר ושילדה מצויינת (הפוקוס ידועה כרכב מהנה), כמו-כן הרכב מאוד נוח גם בעיר וגם בכבישים מהירים, מרגיש מאוד יציב ונינוח גם במהירויות גבוהות. מבחינת אמינות, לאחי היו שני פוקוסים מליסינג שעברו הרבה קילומטרים (הנוכחית היא שנת 2004 וכבר עשתה יותר מ 50000 קילומטר ללא שום בעיות מיוחדות).

כמו ש גיא אמר, אכן מאוד קשה לימצוא פוקוס ידנית, אבל אני ממליץ לך לישקול גם אוטומטית. הרכב מאוד מהנה לנהיגה גם עם תיבה אוטומטית, התיבה מצויינת (מעבירה הילוכים במהירות ובצורה חלקה ולא תעשה לך שום בעיה בנסיעה ספורטיבית עד למנתק הצתה או בהורדות הילוכים).

אם חשוב לך מקום בבגאז' כמובן עדיפה גירסת ה-4 דלתות, למרות שגם ב 5 דלתות יש מקום לעגלת תינוק ולעוד דברים, אבל קצת צפוף עם העגלת תינוק (מנסיון).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...