Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה למחשב נייד לאחי שיוצר תוכן.

עד 10,000 שקלים.

מיועד ל:

1.עריכת ווידאו

2.הקלטות שיחות ווידאו

3.משחקים(לא ב4k).

איכותי, אמין וחזק

לא כל כך חשוב המשקל של המחשב וכן חשוב מסך של 15 אינץ' לפחות.

מה התמורה הכי טובה למחיר ? 

פורסם

לשימוש שלך הייתי ממליץ בחום מחשב PC
לא פגשתי עוד אף אדם שקנה מחשב נייד "גיימינג" והיה מרוצה, המחשבים האלו מתחממים נורא ועושים רעש של פן כשהם עובדים על ישומים כבדים והסוללות לא מחזיקות הרבה במצב הנ"ל לכן במעט תמיד נדרש שקע קרוב. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 49 דקות, Gavrik כתב:

לשימוש שלך הייתי ממליץ בחום מחשב PC
לא פגשתי עוד אף אדם שקנה מחשב נייד "גיימינג" והיה מרוצה, המחשבים האלו מתחממים נורא ועושים רעש של פן כשהם עובדים על ישומים כבדים והסוללות לא מחזיקות הרבה במצב הנ"ל לכן במעט תמיד נדרש שקע קרוב. 

הוא רגיל לערוך על מחשב נייד ויותר נוח לו כי בגלל שעובד ממוקומות שונים. 

הוא לא מחפש מחשב גיימינג , יש לו כרגע מחשב נייד שעלה 4000 ומרצים טוב את המשחקים הפשוטים שהוא משחק בהם. 

פורסם

אז למה הוא רוצה מחשב ב-10 אלף?

מה הוא מחפש לשפר? ביצועים? מסך? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

תוותר על נייד זה דרק, בזמן מאמץ כפי שצוין וכמי שמחזיק אחד אתה נמצא בתוך טורבינה וזה לא נעים לאוזן ומחרפן, קנה מחשב נייח אמיתי וחזק בחצי מהתקציב שיעשה עבודה טובה יותר, ניידים הם לניידות ולעבודה קלילה מקסימום קצת עריכה, הם נחותים משמעותית ממחשב נייח באותה קטגוריית חומרה. 

בתקציב שלך אתה יכול לרכוש מחשב מאוד חזק+ מסך + ציוד ועדיין ישאר לך עודף.

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

חברה , הבחור מחפש מחשב נייד.

לא ברור למה ההתעקשות לקחת נייח (ואני מזדהה בתור משהו שעושה עבודה כבדה ולא מתחזק כבר מחשב נייח בערך עשור. זה פשוט לא רלוונטי)

הוא גם ציין שלא מחשב גיימינג.

צריך פשוט להבין את הפשרות.

דווקא הדבר שלא הייתי מתעקש עליו אגב הוא מסך 15״.

לעריכת סרטים , כיווץ והקלטות אגב - כנראה מק יתן חיי סוללה , ביצועים ומסך בלי תחרות אפ הוא מוצא פרו 14״ ״בסיסי״ (המחשב מפלצת בביצועים וקידוד וידאו. מניסיון. הוא עולה פה 2000 דולר אבל אפשר למצא אותו מדי פעם אפילו ב1600-1700 דולר. הקפיצה מהאייר m2 שווה פה בשביל המסך) , לשאר הייתי מחפש דגם של dell xps (בשביל המסך) ומתעסק במעבד גרפי סביר (לא צריך להשתגע אם זה לא מיועד לגיימינג) או הולך על המחשב שנקמיצי שם שהוא לגמרי Swiss army שיעשה הכל. (לא אהבתי את כשילדה הזו במציאות כי היא מרגישה זולה, והסוללה בו לא להיט. אבל כמו כל דבר זה משחק של פשרות)

לקחת בחשבון שלמחשבים שהם לא מק בקטע הזה יהיו חיי סוללה מוגבלים למדי, במיוחד בעבודה קשה כמו קידוד וידאו והקלטה עם מעבד אינטל וכרטיס מסך חיצוני. ועלולים להיות ביצועים נמוכים יותר אם רצים רק על סוללה. לתת דגש אגב לssd מהיר (לפחות 1.5-2 ג’יגה כתיבה / קריאה) ומסך איכותי במקרה הזה (כלומר 350-400 nit מבוסס ips עם דיוק צבעים טוב)

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה של Liviur על מק, אבל אני חושב שזה דיי פוסל את הגיימינג. אבל אם כבר יש תקציב 10k, אפשר לקנות מק נחמד ולהוסיף קונסולת ps5 🤔

לפני 9 דקות, Liviur כתב:

לקחת בחשבון שלמחשבים שהם לא מק בקטע הזה יהיו חיי סוללה מוגבלים למדי, במיוחד בעבודה קשה כמו קידוד וידאו והקלטה עם מעבד אינטל וכרטיס מסך חיצוני. ועלולים להיות ביצועים נמוכים יותר אם רצים רק על סוללה.

מדויק.

פורסם

אגב להבהרה זה פוסל לגיימינג בעיקר בגלל זמינןת

של הרבה משחקים. לא בגלל היכולת שהיא לא רעה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...