Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום (שוב) לכולם..

בכנף קדמית ימנית יש פגיעת פח קלה. הפגיעה קיימת מאז שיש לי את האוטו, לטענת המוכר מישהו נכנס בו ברוורס. הייתי אצל פחח, עלות התיקון 500 ש"ח מכיוון שאני רוצה להביא את האוטו למצב מעולה ברצוני לתקן את זה.

רציתי לדעת רק משהו קטן: צבע הרכב הוא אדום אבל הצבע קצת דהוי. לאחר טיפול פוליש ווקס בקרוב אני מקווה שהצבע יתחזור לקדמותו אך רציתי לברר האם אחרי התיקון יהיו לדעתכם הבדלי צבע? ומה ההבדל בין צביעה בתנור לבין צביעה רגילה? הצבע מקורי.

תודה רבה מראש!!

(ניתן לראות את הפגיעה ומצב צבע הרכב באתר שבחתימה בעמוד השני, התמונה הראשונה).

פורסם

לאבא שלי יש רכב בצבע אדום , עבר 3 תאונות ואף פעם לא הצליחו להתאים את הצבע במאה אחוז , חוץ מזה 500 ש"ח נשמע מאוד יקר לעבודה כזאת.

פורסם

תודה על התשובה, תשובות נוספות יתקבלו בברכה.

יש לי שאלה נוספת: בגלל אותה פגיעה הטאסה המקורית בגלגל קדמי ימני נשברה קצת וכמו כן יש עליה סימנים של שיפשוף עם מדרכה.

איך אני יכול להשיג טאסה כזאת? אני רוצה את המקורית.

תודה מראש.

פורסם

תעשה קודם פוליש. אם הצבע יחזור למצב תצוגה (הפחח צובע לפי מספר צבע, שזה הצבע הנכון [גם זה לא תמיד] שהיה לרכב כשהוא יצא משער המפעל), לא יהיו הבדלי צבע.

במילים אחרות, אני לא חושב שיש דרך להימנע מהבדלים, אפשר רק למזער את ההבדלים בצבע.

פורסם
לאבא שלי יש רכב בצבע אדום , עבר 3 תאונות ואף פעם לא הצליחו להתאים את הצבע במאה אחוז , חוץ מזה 500 ש"ח נשמע מאוד יקר לעבודה כזאת.

קשה להתאים צבע ב 100 %ותמיד יורגש ההבדל בתיקון הפח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם מיד לאחר הצביעה לא יראו הבדלים בגוון אז כעבור זמן מה הם יראו וזאת כי קצב הדהיה של הצבע הישן והצבע החדש שונים.

צלחת גלגל מקורית וכנראה יקרה, תוכל אולי לרכוש בחנויות חלפים מתמחות פיאט בת"א או דרך מוסך מורשה היבואן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

עד כמה שאני מכיר את הצבע האדום של פיאט סביר להניח שהרכב שלך או וורוד או כתום ,אחרי הרבה שנים אין מצב שלא יראו את ההבדל גם אם תעשה פוליש .

אם אין שם קילופי צבע וחלודה תמשיך לנסוע ותשקול לחסוך כסף לפחחות כללית. לשלם 500 שח על כנף כאשר לצבוע את כל הרכב יהיה מקסימום 2000-2500 לדעתי לא שווה.

פורסם
עד כמה שאני מכיר את הצבע האדום של פיאט סביר להניח שהרכב שלך או וורוד או כתום ,אחרי הרבה שנים אין מצב שלא יראו את ההבדל גם אם תעשה פוליש .

אם אין שם קילופי צבע וחלודה תמשיך לנסוע ותשקול לחסוך כסף לפחחות כללית. לשלם 500 שח על כנף כאשר לצבוע את כל הרכב יהיה מקסימום 2000-2500 לדעתי לא שווה.

הצבע הוא אדום טיפה דהוי אבל אדום.

יש קילופי צבע באיזור המכה, הצבע התקלף אך יש שם שכבה נוספת של צבע אדום אז לא רואים את זה. אין חלודה באיזור זה.

• תוכן חדש...