Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה לבאס... כי חוקי הפורום אוסרים על כך

אומר זאת כך יונית, עבודה גרועה רואים אחרי שנה כשהלקה והצבע מתחילים להתקלף

זה נכון שהמחירים במגזר עשוים להיות נמוכים יותר, עם זאת, עבודה איכותית וצבעים איכותים עולים כסף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תיקנתי במוסכים מרכזיים של יצרנים מאוד מכובדים.

אצל פחחים מביני עניין ומומלצים.

ופעם אחת אצל מישהו בטירה.

אני יכול להגיד לך שאחרי 3 שנים שהרכב היה אצלי העבודה בטירה לא רק שלא נפלה משאר העבודות. היא הייתה יותר טובה מחלקן. 

והמחיר - חבל לדבר על זה בכלל.

הוא משתמש בתנור. צבעים של PPG. 

זה לא שמי שעובד לך על הרכב במרכז זה איזה מאסטר צבעי. בד"כ זה בעל מוסך שמעסיק פועלים מזדמנים. עובדים על מסה ומחירי הזייה של חברות ביטוח.

פורסם
בתאריך 2.12.2022 בשעה 20:01, Nakamichi כתב:

אני יכול להגיד לך שאחרי 3 שנים שהרכב היה אצלי העבודה בטירה לא רק שלא נפלה משאר העבודות. היא הייתה יותר טובה מחלקן. 

והמחיר - חבל לדבר על זה בכלל.

הוא משתמש בתנור. צבעים של PPG.

מי זה הפחח בטירה?

אני גר בכפר סבא וזה יכול לעזור לי.

פורסם
בתאריך 2.12.2022 בשעה 18:57, bobi כתב:

השבוע תיקנתי דפיקה בדלת ברכב במוסך בסכנין, עלה 2400₪. הלכתי לשני מוסכים ברחובות ורצו על אותו הטיפול 8.5 אלף!!

לא הגיוני, איך יש כזה הבדל במחיר.

ובסכנין עשו עבודה ממש מעולה.

יש לך תמונה של המכה?

כי 2400 על דלת בשטחים זה נשמע יקר

בתאריך 2.12.2022 בשעה 19:45, סולל הדרך כתב:

אני לא רוצה לבאס... כי חוקי הפורום אוסרים על כך

אומר זאת כך יונית, עבודה גרועה רואים אחרי שנה כשהלקה והצבע מתחילים להתקלף

זה נכון שהמחירים במגזר עשוים להיות נמוכים יותר, עם זאת, עבודה איכותית וצבעים איכותים עולים כסף.

במשפחה של אמא שלי יש כמה מוסכים מורשים מחברות ידועות וטובות(לא רק אצלם, בדקתי את זה. יש מלא מקומות כאלו.) והפחחים שם זה אותם אלו שלוקחים על עבודה

יותר זול במוסך מתחת לבית שלהם. (בשטחים)  עם אותו חומר ואותו עבודה. 

בדוק. (אני מתעסק בזה הרבה, ואלו שאני עובד איתם העבודה שלהם פצצה גם אחרי כמה שנים, ובזול. כמובן שגם חומרים טובים, גרמניים וכו')

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

צביעת זוג מראות(ללא פירוק מהרכב)ב 500 ₪ כולל מע״מ זה מחיר טוב או נחשב יקר?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 20 שעות, much כתב:

צביעת זוג מראות(ללא פירוק מהרכב)ב 500 ₪ כולל מע״מ זה מחיר טוב או נחשב יקר?

הכוונה למראות צד ״קומפלט״ לא לכיסוי מראה אחורי שנפוץ היום בהרבה רכבים מודרניים , מה דעתכם ניתן להשיג בפחות מ 500₪ או שעדיף כבר לצבוע לבד עם ספריי פשוט?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
בתאריך 6.12.2022 בשעה 13:48, much כתב:

הכוונה למראות צד ״קומפלט״ לא לכיסוי מראה אחורי שנפוץ היום בהרבה רכבים מודרניים , מה דעתכם ניתן להשיג בפחות מ 500₪ או שעדיף כבר לצבוע לבד עם ספריי פשוט?

בסכנין?!

נשמע לי יקר אחי.

פורסם

לא בסכנין, באיזור המרכז(חולון), קיבלתי 3 הצעות מחיר כולם ביקשו 500₪ ומעלה לצביעת זוג מראות צד(ללא פירוק מהרכב אפילו).

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 7 שעות, much כתב:

לא בסכנין, באיזור המרכז(חולון), קיבלתי 3 הצעות מחיר כולם ביקשו 500₪ ומעלה לצביעת זוג מראות צד(ללא פירוק מהרכב אפילו).

תשמע אחי זה יקר אבל אם בדקת בכמה מקומות וזה המחיר אז לך על זה.

• תוכן חדש...