Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נת"צ בכביש 1 - מה נדפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת להוציא את העצבים...

אז אני נוסע כל יום בכביש 1 מהמחלף של כביש 4 ועד ירושלים, בכל יום אני יוצא מהבית מפעיל את הוויז ורואה כ40 דק' נסיעה בערך..

שבוע שעבר אני מפעיל ורואה שעה וחצי נסיעה.. חשבתי אולי יש תאונה או משהו כזה, ואז אני מגלה את הדבר המטומטם הזה..

מישהו החליט שצריך לעשות נת"צ בכביש 1, עכשיו, שיהיה ברור, אני בעד נת"צים, אבל לא כשזה מגיע על חשבון נתיב נסיעה...

כביש שתמיד היה עמוס ובשעות העומס אפי' עמוס מאוד, לבוא ולהפוך אותו ל2 נתיבים??

כאילו מה נדפק??

אני מנסה לדון לכף זכות, מנסה להבין איפה באמת ההתחשבות במשתמשי הדרך והרצון לעזור, אבל באמת שאני לא מצליח...

משער הגיא עד התחנת דלק של בית מאיר דפקו נת"צ, מהירות הנסיעה תמיד הייתה במקטע הזה סביב 80 קמש, עכשיו זה ירד לאיזור 8 קמש..

מישהו יכול להסביר לי את הדביליות של מי שתכנן את זה??

• מצחיק 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

״נתיב רב תפוסה״ (ובלע״ז  HOV - high occupancy vehicles) שמטרתו להפחית את מספר כלי הרכב ובכך להקל על התנועה, ומשיג זאת על ידי תעדוף תחבורה ציבורית ומכוניות מלאות. אם בפעם הבאה תיסע ברכבת או באוטובוס הוא השיג את מטרתו.

לגבי אובר - היה כאן דיון מעמיק לפני מספר שנים. למדינה יש סיבות טובות לא לאשר לו לפעול בישראל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, המהיר הזהיר כתב:

אבל לא כשזה מגיע על חשבון נתיב נסיעה

אז איפה יבנו נת"צים? באוויר?

לפני שעתיים, המהיר הזהיר כתב:

כל שאר האפשרויות לא חוקיות

קח טרמפיסטים בחינם. אין חוק נגד זה.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • רעיון טוב! 2
פורסם

ואלה אובר עובד יופי יופי בנתב"ג בשעות ערב ולילה.מדינה אוכפת מה שנוח לה 

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם (נערך)

אני צריך לשמור את ההסבר הקבוע שלי איפה שהוא בשלוף להעתק-הדבק...

שוב:

המטרה של תחבורה ציבורית *איננה* להקל על פקקים.

המטרה של תחבורה ציבורית היא *להכריח* אנשים להשתמש בה *במקום* רכב פרטי.

או במילים אחרות - ההאטה שלך אמורה לגרום לך לחשוב טוב טוב האם אתה יוצא היום ברכב או באוטובוס/רכבת, כשמטרת העל היא שבסופו של דבר לא תשתמש באוטו לנסיעות יומיומית שגרתיות.

או קארפול.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תחבורה ציבורית נועדה לשנע המונים ביעילות, ועל הדרך מורידה רכבים מהכביש. זה יכול כן או לא לצמצם פקקים, במקרה הזה לא.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים איתך לגמרי. עם זאת קראתי שהנת"צ תקף רק בין 9-6 בבוקר, נכון לאתמול כשנסעתי ראיתי שמתחת לתמרור שמו שלט שמוסתר בשקית שחורה. צריך לעקוב.

פורסם

תקף 06:30 עד 09:30. הבעיה שאין אלטרנטיבה ראויה של תחבורה ציבורית. טימטום של שרת התחבורה. כשתהיה אלטרנטיבה ציבורית ראויה, אני בעד, אבל עד אז....

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 שעות, 98civic כתב:

ואלה אובר עובד יופי יופי בנתב"ג בשעות ערב ולילה.מדינה אוכפת מה שנוח לה 

וואלה, אנשים עושים את זה? מניח שזה בגלל הנהגי מוניות הזבלים שם שמחפשים לשדוד. 

אם לא הייתי עם רכב סופר מיני 3 דלתות, הייתי נוסע לשם לאסוף נוסעים ולעשות קצת כסף. 

פורסם

לא יודע מה עם נהגי מונית אבל גם אובר לוקחים כמעט אותו סכום כמו מונית

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

ממתי אובר עובדים בארץ שוב שאנשים מדברים על נתב"ג?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עשיתי קרפול מאשדוד לתל אביב במשך שנה עם טרמפיסטים שהפכו לחברים בהמשך.

חסכנו אלפי שעות וכסף.

אפילו הופענו בטלויזיה.

ממליץ

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...