Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עובד בהחלט בין השכרות. במעל חצי מליון קילומטר לרכב מדובר על לפחות 250 הטענות ac לכל רכב. מה גם שיש לך בלוגים של 2 אנשים פרטיים שעברו כבר מליון וחצי קילומטר ולא דיווחו על בעיות במטען ויש עוד כמה עם מעל מליון.גם לא ראיתי תקלות כאלה בקבוצות רכב חשמלי של כלל הרכבים.

לפני 36 דקות, gollu כתב:

אתה מוזמן להיכנס לאחד הקבוצות של יונדאי יוניק 5 ולקרוא על הבעיה. 

יש גם מלא דיווחים שאנשים לא מצליחים להטעין במהירות המקסימלית(תלת פאזי, 16 אמפר) ונאלצים להוריד ל 8 אמפר

אין כזה רכב יונדאי יוניק 5, יש יונדאי איוניק 5.

יש גבול לכמות הקבוצות שאני יכול להיות בהם, אבל כמו שהגבתי לך, זו בעיית קירור, לא מטען. סביר להניח שזה פתיר בעזרת עידכון תוכנה. באגים בתוכנה היו ויהיו, וזה יכול להיות מבאס מאוד (למרות שאני חייב לציין שאני טוען  ב 10 אמפר וגם זה כל יומיים שלושה כך שאני לא רואה בהגבלה ל 8 תקלה חמורה) אבל זה לא עולה אלפי שקלים לתיקון, רק לחכות שיוציאו עדכון גירסה לרכב.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

לפני 41 דקות, gollu כתב:

יש גם מלא דיווחים שאנשים לא מצליחים להטעין במהירות המקסימלית(תלת פאזי, 16 אמפר) ונאלצים להוריד ל 8 אמפר.

תגדיר 'מלא' ? שניים? ארבעה? חמישים?

אני בקבוצות פייסבוק של איוניק 5 מקומיות וזרות, והאמת שעוד לא ראיתי תלונה אחת כזו.

כן ראיתי שתי תלונות על ג'יאומטרי C עם בעיה בטעינת AC. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 6 שעות, gollu כתב:

דווקא בטסלה מהשכרה זה חלק שכמעט ולא עובד. סביר שרוב השוכרים מטעינים בסופרצ׳רגרים למיניהם בזרם DC. 

אתה מוזמן להיכנס לאחד הקבוצות של יונדאי יוניק 5 ולקרוא על הבעיה. 

יש גם מלא דיווחים שאנשים לא מצליחים להטעין במהירות המקסימלית(תלת פאזי, 16 אמפר) ונאלצים להוריד ל 8 אמפר.

מעניין מהיכן המידע שאתה מציין. לא ראיתי בעיה מיוחדת בנושא בקבוצות  של בעלי איוניק 5. 

• תוכן חדש...