Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מפעיל וישרים בנסיעה של 110 קמ"ש ומעלה - הם רועדים מההדף של הרוח, ולא מצליחים לנגב טוב את השמשה, זה מצב תקין? או שהחלפה לסוג איכותי יותר יכולה לעזור?

פורסם

נשמע שאתה משתמש במגבים עם מתאם אוניברסלי שאינם מתאימים לרכב שלך. ברוחות יותר חזקות הם יעופו על השמשה שלך ויסדקו לך אותם.

2016 BMW M235i.

פורסם

@chezik
סיבות אפשריות:

מגבים שאינם מתאימים לרכב בגודל או בסוג מתאם.

מגבים ישנים ויבשים.

מגבים מאיכות נמוכה.

מגבים עם שפה אוירודינמית שמורכבים "הפוך".

מציע שתצלם את המגבים מקרוב, תמדוד את הגודל שלהם ותכתוב כאן, וכמובן כתוב גם באיזה רכב מדובר. ייתכן שזה יעזור להבין מה המצב שם. לכל הפחות נוכל לבדוק אם הם בגודל המתאים.

חזיר דיזל

פורסם

או שהקפיץ שמצמיד את הזרוע נחלש, אתה יכול לעקם אותו מעט ולראות אם זה עוזר, מנסיון זה עוזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל העונים.

ננסה להתמקד לפי ההכוונה שלכם:

1. המגבים אכן יבשים, אבל זה קרה גם כשהם היו חדשים (לא זוכר האם היה גם במגבים הקודמים, לכן שאלתי האם זו תופעה תקינה)

אני בכל מקרה רוצה להחליף לקראת הגשמים ורציתי לדעת האם צריך לחפש המלצות למשהו איכותי או שאפשר לשים מה שאני מוצא ראשון, אז על זה קיבלתי תשובה, אשמח להמלצות.

2. פורד פוקוס 2014, מגבים באורך 70 ס"מ, נראה שזו המידה המתאימה (מגיע עד 2 ס"מ מקצה השמשה כשזה פתוח)

3. לגבי ההרכבה - זה נראה מורכב טוב עד כמה שאני מצליח להבחין, גם מבחינת כיוון וגם מבחינת מתאמים.

4. הזרוע לוחצת את המגבים בעוצמה שנראית לי מספקת, אנסה בכל זאת לכופף אותם בפעם הבאה שתהיה לי נסיעה בינעירונית שאוכל לבדוק אם יש שינוי.

פורסם

הייתי רוכש מגבים זולים ומחליף כול שנה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 39 דקות, yulianx כתב:

אבל אם הסוג הזול עושה לי את הבעיה הזאת גם כשהוא חדש - אז מה עשינו?

פורסם

הבעיה לא במגב זול, כול עוד הגומי לא יבש.

נסה מחר לעקם מעט את זרוע ולחליף מגבים.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 17 שעות, yulianx כתב:

למה? מגבים טובים משפיעים מאוד על הנראות בזמן חורף. זוג מגבים בוש עולה 100 ש"ח.

יותר זול מזה?

2016 BMW M235i.

פורסם

היה פעם דיון על מגבים, גם הבוש לחלק החזיקו שנה.

אני לא מרגיש הבדל בין מגב בוש למגב זול כאדר הם חדשים.

פורסם

מוזר. אני שם להבדל עצום. היו לי כבר מקרים שאנשים שישבו ברכב שלי בימי גשם וממש התפלאו כיצד המגבים כל כך שקטים.

אני חושב שזה קשור לעובדה שאני משתמש במגב בוש שמותאם לרכב שלי ללא מתאמים, ואילו רוב האנשים מתקינים עם מתאמים כאלו או אחרים.

נקודה נוספת היא שהזרוע של המגב ברכב שלי יושבת מתחת למכסה המנוע ומלבד אסתטיות, אני די בטוח שזה גם עושה אפקט כלשהו.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...