Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

יש לי הונדה סיויק 2005 שמורה ומטופלת שלפני חצי שנה הוחלפו רפידות וצלחות קדמיים וכבר כמה חודשים שבירידות סבירות שלוקחות בערך 7 דק' מתחיל רעידות בדוושה ובמיוחד בהגה (רעש של תקתוק) ורעש של תקתוקים מהגלגל וגם בסוף העצירה יש רעש של חריקה קלה..... אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה?!

יש לציין שאני לא לוחץ הרבה בברקס וכן מאט בעדינות ומבחינת אפקטיביות הברקס עוצר מצויין...

תודה רבה!!!  

פורסם

נשמע כמו בולמים (לא בלמים, אלא בולמים, יעני קפיצים)

כמובן שצריך לראות וכו'

יתכן מאוד שזה גם משהו בצמיגים..

כמו: איזון גלגלים, לחץ אויר לא מתאים, צמיגים גמורים, כיוון פרונט וכו

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני שעה, ד ו ד כתב:

מענין איך איבחנת בצורך להחליף צלחות,  

יש תופעה בדיסקי בלם (צלחות בסלנג) שהם מתעוותים כשהם מתחממים.

אם אתה בולם במישור והכל תקין, אבל אחרי כמה בלימות ארוכות בירידיה יש רעידות, אפשר להניח (כמובן הכל בגדר הנחה בלבד) שהדיסקים התעוותו בגלל עליית הטמפרטורה שלהם.

אחרי נסיעה של כמה זמן ללא בלימה הם מתקררים וחוזרים לצורה ישרה.

הסיבה לרוב - סחורה ברמה נמוכה שהתקינו בטיפול שבוצע.

חוויתי את זה כמה פעמים, אחרי החלפת דיסקים (ורפידות כמובן) זה מסתדר. 

פורסם

לפני שנה החלפתי צלחות בצמיגיה מוכרת (מטפלים בכל מה שקשור לגלגלים, פרונט וכו') ואחרי חודשיים חזרו לי רעידות בבלימה בירידות, פניתי למוסכניק שאני מכיר וסומך על האבחנות שלו ואמרתי לו שהחלפתי צלחות, לא אמרתי לו איפה, הוא עשה סיבוב ואמר לי 'לא החליפו לך צלחות, עבדו עליך', בדק את הצלחות, ואז הוא אומר לי 'נכון היית בצמיגיה XXX?' אישרתי, ואז הוא מספר לי שהרבה מגיעים אליו אחרי טיפול אצלם, פשוט הם מביאים חלקים משופצים שלא באמת עברו שיפוץ, הוא מראה לי את הצלחת שכאילו עברה ליטוש, אבל פשוט צבעו אותה בלי ליטוש יסודי שייראה כמו חדש.

הוחלפו צלחות באיכות גבוהה יותר, כבר עשרה חודשים שקט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

היה לי מקרה של צלחות שכן החליפו, ראיתי בעיינים, והתחילו לרעוד אחרי 6000 ק"מ. פשות סחורה באיכות ירודה. 

פורסם
לפני 11 שעות, ד ו ד כתב:

מענין איך איבחנת בצורך להחליף צלחות,   אבחנות מקלדת זה באג במערכת, שימו לב.

תאמין לי שאני מדבר מניסיון, ראיתי כבר עשרות אם לא מאות מקרים כאלה.

ראיתי גם צלחות שהתחממו ונשרפו גם אחרי נסיעה אחת,זה תלוי כמובן באיכות וגם בסגנון הנהיגה.

• תוכן חדש...