Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה במזגן ב-Citroen C4 פיקאסו ישנה שנת 2008: מתחילת הקיץ הופיעה תקלה מוזרה במזגן - לאחר שהרכב חנה בשמש, עם התנעת הרכב לא יצא זרם אויר בכלל מכל החלק הקדמי של מזגן הרכב (לא שמעו את המפוח הקדמי עובד בכלל).

אחרי שהרכב קצת נסע/התקרר הבעיה נפתרה כל פעם לבד והמזגן התחיל לעבוד כמו שצריך (במומצע המזגן לא עבד כמו שצריך 5% מהזמן, ורק לאחר שחנה בשמש ונכנסנו לאוטו שהיה עדיין חם).

לכבוד החג הארוך ונסיעה צפויה למדבר, המפוח הפסיק לגמרי לעבוד. מה שמעניין הוא שמהיציאות במושב האחורי יוצא אויר קר מצוין!

בנוסף ישנו קול נקישה מתכתי (כמו קצר?) שנראה לי ששומעים אותו כאשר המפוח אמור להתחיל לעבוד. המוסכים סגורים היום ומחר... יש למישהו קצת חוט איך לתקן?

גם המלצה לטכנאי מזגנים באזור מודיעין שיכול לקפוץ אלינו היום מחר או אנחנו אליו תהיה מצוינת. תודה!

פורסם

היו לאחרונה מספר שרשורים דומים
אאל"ט בדרך התרחבות והתכווצות של מתכת שפוגעת בהולכה של ממסר או מפסק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
×
×
  • תוכן חדש...