Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשר דקות עבודה ברוגע

20 ניוטון הידוק

עבודה ברמת קושי נמוכה

חיסכון של 600-700 שקל

לדגם הטורבו

לפני 6 דקות, שחר 1 כתב:

אתה מתכוון לאתר היצרן של הפלאגים או של הרכב?

כן.

הפלגים האלו מיועדים ל 100 אלף ק"מ והם גם שורדים מעבר 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 דקות, סולל הדרך כתב:

כן.

הפלגים האלו מיועדים ל 100 אלף ק"מ והם גם שורדים מעבר

אני חושב שהוראות יצרן הרכב הן אלה שאמורות לקבוע פה. הוא ידע איזה פלאגים הוא שם למנוע, וכנראה שהעריך את אורך החיים שלהם במנוע הזה כקצר יותר מהרגיל.

אני בכל מקרה לא הייתי מושך עם הפלאגים יותר. כמו שאמרת ההחלפה היא פשוטה וזה לא יקר, ופלאג תקול יכול לגרום לנזק לקויל.

אגב, דבר חשוב לגבי העבודה (אם עושים לבד) - להחליף פלאגים אך ורק עם מנוע קר.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

אני לא חושש מלהחליף לבד, לפני התאונה שלי עשיתי טיימינג והורדתי גיר ושות׳.
בשלב הזה, אני מעדיף לתת למוסך לעשות הכל או כלום.. אם מישהו יקח יותר מ-50 ש״ח נוספים על ההחלפה, פשוט לא אגיע אליו.

באותה נשימה,
קיבלתי המלצה לבחור בשם סרגיי, הוא מבקש על טיפול כזה 350 + מע״מ. לדעתי למוסך מורשה (לא יבואן) זה נשמע הרבה. שמן, פילטר שמן, פלאגים ופילטר אוויר.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

לא עבדתי איתו, אוכל לרשום פה מספר אבל אין לי מושג לגבי מקצועיותו. אם תרצה, אשלח פה

פורסם

אז היום תיקנתי את המכה בכנף. עבודה מצויינת של ודים, תיקנתי אצלו מספר פעמים.

הוא הוגן מאוד במחיר משתדל לקחת עבודות שלא דורשות המון זמן, מה שעוזר להיות מפוקסים על כדאיות של מחיר של מוצר חדש לעומת PDR.

IMG_8449.jpeg

IMG_8450.jpeg

IMG_8452.jpeg

IMG_8451.jpeg

F882E9D1-4839-4F6F-B380-75FA022C508D.jpeg

IMG_8454.jpeg

IMG_8455.jpeg

IMG_8458.jpeg

IMG_8457.jpeg

IMG_8456.jpeg

IMG_8459.jpeg

IMG_8460.jpeg

IMG_8462.jpeg

• אהבתי 3

פורסם
בתאריך 31.12.2024 בשעה 11:28, For Martha כתב:

אני לא חושש מלהחליף לבד, לפני התאונה שלי עשיתי טיימינג והורדתי גיר ושות׳.
בשלב הזה, אני מעדיף לתת למוסך לעשות הכל או כלום.. אם מישהו יקח יותר מ-50 ש״ח נוספים על ההחלפה, פשוט לא אגיע אליו.

באותה נשימה,
קיבלתי המלצה לבחור בשם סרגיי, הוא מבקש על טיפול כזה 350 + מע״מ. לדעתי למוסך מורשה (לא יבואן) זה נשמע הרבה. שמן, פילטר שמן, פלאגים ופילטר אוויר.

שתף מחיר של ה PDR

לגבי טיפולים זולים. יש מוסך ביתי בכפר יעבץ... זה מזרחית לקדימה ותל מונד

למוסך קוראים מוסך נפתלי ולפי כמות המדבקות על לוחיות הרישוי כולם מטפלים אצלו.  הביקורות בגוגל מצוינות וקפצתי אליו להחלפת שמן בפיאט. המחירים שלו מאוד הגיוניים. חשוב לתאם תור כי הוא די עסוק ולוודא שיש לו את החלקים, במיוחד אם אתם מתעקשים על חלקים מקוריים או מתוצרת מסוימת.

נראה לי שאני מעביר את הקאיה המיצובישי לטיפולו. מאסתי במחירי המורשה 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני חושב שעדיף שלא אפרסם מחירים פה, אני לא יודע איך הוא מתמחר ואם לי הוא אמר משהו מסויים ולמישהו אחר הוא אמר משהו אחר, יכול שמישהו יפגע פה.
אני יכול להגיד שהוא מאוד הוגן אבל הוא לא הסכים לעשות עבודות גדולות ש-PDR-ים אחרים עושים, אני מעריך שזה נובע מכך שהוא מבין שתמחור גבוה ירחיק ממנו אנשים והוא מעדיף לסגור תוך שעתיים שלוש עבודה.

לגבי נפתלי, אני אחפש ברשת.. מחר אני עושה טיפול אחרון במורשה ומשם הפנים קדימה. תעדכן אותי איך הוא מתמודד עם הקיה שלנו

פורסם
לפני שעה, For Martha כתב:

אני חושב שעדיף שלא אפרסם מחירים פה, אני לא יודע איך הוא מתמחר ואם לי הוא אמר משהו מסויים ולמישהו אחר הוא אמר משהו אחר, יכול שמישהו יפגע פה.
אני יכול להגיד שהוא מאוד הוגן אבל הוא לא הסכים לעשות עבודות גדולות ש-PDR-ים אחרים עושים, אני מעריך שזה נובע מכך שהוא מבין שתמחור גבוה ירחיק ממנו אנשים והוא מעדיף לסגור תוך שעתיים שלוש עבודה.

לגבי נפתלי, אני אחפש ברשת.. מחר אני עושה טיפול אחרון במורשה ומשם הפנים קדימה. תעדכן אותי איך הוא מתמודד עם הקיה שלנו

מוסף כזה כמו מוסך נפטלי שהוא מורשה אבל לא יבואן, הוא יידע מה צריך לעשות בטיפול אם אני אגיד לו לפי ק"מ? לפעמים צריך להחליף שמן גיר או בלמים בק"מ מסויים אם רוצים "לפי הספר" 

פורסם (נערך)

בוצע היום טיפול 75 אלף, אני כרגע על 71 אלף.
בטיפול הוחלפו פלאגים, פילטר שמן ושמן.
בנוסף, הגדלתי והחלפתי פילטר מזגן ופילטר אוויר.
הכל מקורי כאמור.

אבל כרגיל, כיאה למוסכים בישראל, מישהו לא יודע לקרוא הוראות ובמקום למלא 3.6 ליטרים של שמן, מולאו למעלה מ-4 ליטרים של שמן. השתמשתי במזרק ייעודי כדי לשאוב את שאריות השמן.
מנועים בישראל הולכים בגלל מוסכניקים שצריכים לשבת עליהם שיעבדו כמו שצריך.

זו הפעם האחרונה שאכנס למוסך יבואן, בסה״כ החוויה טובה אבל יש יותר מידי פאשלות קטנות שאני אישית לא יכול לחיות איתן. אולי אחזור לטפל בעצמי וזהו (אגב, יש מצב לשכור ליפט איפשהו?)

image.thumb.png.6233be2036233812df7dd2f86cf3278b.png

image.png.ac8505631ed2b8355a34bb7f721e49ae.png

image.png

עריכה אחרונה על ידי For Martha
  • אהבתי 4

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז גם לי זה קרה,
מדרכה משוננת קרעה לי את הצמיג (מישלין פרימסי 4), הלכתי לפאנצ'רמאעכר והוחלט על החלפת צמיג אחד בעלות של 400 ש"ח.
אני לא שקט עם זה והיות ועברו שנתיים וחצי מאז ההחלפה, אחליף בקרוב מאוד לרביעייה חדשה מתוצרת שונה וזולה יותר.
נכון שמדובר ב-"הפסד" של 400 ש"ח, אך בחישוב כללי, מדובר בעלות זניחה ביחס לתועלת.

על הפרק, קלבר HP4 שבעבר תהיתי לגביהם. מצאתי אותם בעלות של כ-1350 ש"ח כולל התקנה, סה"כ לא רע.
יש המלצות אחרות?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הגעתי לעדכן שהרכב עבר 86000 ק״מ, בוצע טיפול קטן אך החלטתי כיאה לגילו ולנסועה להוסיף החלפה של פילטר אוויר בכל טיפול.

כך יצא שהחלפתי שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן ונוזל בלמים (זה נדרש בעיניי כל 30 אלף).

הטיפול בוצע בקוג׳מן נתניה, היה בסדר גמור והקפה לא רע שם.

אני עתיד להחליף רביעיית צמיגים אחרי שהמישלין התייבשו, בעיניי לא שווים את הכסף.

אעדכן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...