Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב כדאי לקנות לרכב ראשון? סטודנטית, צריכה בעיקר למכללה יחסית רחוקה ובעיר.

יהל1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, אשמח לעזרה ברכישת רכב ראשון. 

אני סטודנטית בלי שום עבר בכביש או ותק . חייבת רכב למכללה ובלי קשר גם לעיר . אני מחפשת הרבה זמן וגם בסוכנויות רכב ואיני מוצאת רכבים טובים בסכום שלי. הסכום שלי הוא עד 40 אלף. בסוכנויות רכב לא עוזרים בגלל הסכום ,די מורחים אותי ויד שנייה קשה למצוא. מחפשת גם בפייסבוק אבל שם יש מיליוני סוחרים. אשמח לדעתכם איזה סוג רכב עדיף מבחינת מנוע שיהיה טוב לנסיעות בינעירונית(נסיעה ארוכה של שעה וחצי), חסכונית, בטיחותית וכמה שפחות תבקר במוסך. אני יודעת שיונדאי , הונדה, קיה, ניסן ופגו טובים. בנוסף גם על מה בעיקר צריך להסתכל חוץ משנתון, קילומטראז, טיפולים, ידיים וטסט. הוצע לי רכב יונדאי I10 2017, יד 3 , 118000 קילומטראז אך נראת מאוד שמורה. רשום אבל רישום מקומי: השכרה. האדם רוצה 40 אלף . לא יודעת אם כדאי כי בתקופה הזו הכול יקר וקשה מאוד למצוא מציאות. מה כדאי לעשות? לקנות ולנסות להוריד במחיר או לוותר ולחפש רכבים אחרים? האם המספר ידיים הוא קריטי? (אין לי עזרה מבחינת אנשים שמבינים אז מבחינת מרחק וידע הדבר בעייתי). אשמח לעזרה :) 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בודק מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, אמינה וזריזה.

יונדאי i20/ ריו אופציות טובות, מקטוחת יותק אך פחות זריזות.

סוזוקי סוויפט כניקאה תהיה ישנה יותר לתקציב אך גם אמינה וחסכונית.

אם את מחפשת מיני, פיקנטו או i10 אחלה רכבים, היונדאי לדעתי נוחה יותק וסלון נעים יותר. לחפש עם מנוע 1.2.

יותר חסכונית מיצובישי ספייס סטאר, אך תהיה רועשת יותר ורוכנת בפניות, אמינה מאוד.

רכשנו כזאץ חדשה ב2014, היום לאחר 145 אלף ק"מ, 0 תקלות.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון,i10 עם 120 אלף קמ,יד 3(זאת אומרת יד 03 ברישיון ב99.9% את תיהיה כבר יד 5 בפועל)מהשכרה. 

רק בישביל לסדר את האוזן כמה רע זה נשמע. 

40 אלף על נבלה כזאת זה יקר מידי. 

מצטרף להמלצה על מאזדה 2,אבל יהיה קשה בתקציב אפשר לנסות בנוסף שברולט ספארק(בדגש על ספארק 1.4,לא רכבים אחרים של שברולט במחיר מציאה )

כרגע שוק בעייתי לקנות רכב ראשון בלי ״עזרה״,אל תוותרי על בדיקה בדגש לא לוותר על בדיקה שלך במכון שאת בוחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלך אפשר לקנות רכב לא רע בכלל.

אני ממליץ לך בחום להסתכל על סוזוקי ספלאש. רכב אמין וחסכוני. 

לדוגמה:

https://www.yad2.co.il/s/c/ndr55nto

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, yaniv3993 כתב:

אם את לא מבינה כדאי שתעזרי במישהו שמבין כי אם לא אפשר ליפול על רכב בעייתי, יש בפורום מישהו שנותן שירות כזה.

מי זה? 

לפני 37 דקות, yulianx כתב:

הייתי בודק מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, אמינה וזריזה.

יונדאי i20/ ריו אופציות טובות, מקטוחת יותק אך פחות זריזות.

סוזוקי סוויפט כניקאה תהיה ישנה יותר לתקציב אך גם אמינה וחסכונית.

אם את מחפשת מיני, פיקנטו או i10 אחלה רכבים, היונדאי לדעתי נוחה יותק וסלון נעים יותר. לחפש עם מנוע 1.2.

יותר חסכונית מיצובישי ספייס סטאר, אך תהיה רועשת יותר ורוכנת בפניות, אמינה מאוד.

רכשנו כזאץ חדשה ב2014, היום לאחר 145 אלף ק"מ, 0 תקלות.

האם כדאי לרדת בשנתון? 2015\2016? 

חושבת על איך אמכור לאחר כמה שנים , לא יהיה קשה לי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, עדיף לרדת בשנתון ולרכוש רכב עם נתונים נורמליים, ולא רכב יד 3 אחרי השכרה.

דווקא רכב אחרי השכרה יותר קשה למכור בעתיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר הציעו: ספארק ומאזדה 2 אופציות טובות.

אם כבר חיפשת I10 אולי כדאי להסתכל גם על פיקנטו.

אפשר להוסיף אולי משהו קצת יותר מזדקן אבל יפאני, כמו למשל ניסן note 2015 (נכנס לך בתקציב) או אפילו הונדה ג'אז 2014 - בשביל להרחיב את החיפוש.

באותו סעיף, גם SX4 (לא קרוסאובר !!) של סוזוקי (עד 2014) נכנסת לך בתקציב (נחשבת למכונית מאוד אמינה, זריזה וחסכונית).

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יהל1 כתב:

שחכתי גם לציין נפח מנוע 1000. השאלה אם יתאים לנסיעה בינעירונית 

אל תקני i10 אוטומטי עם מנוע 1.0, זה רכב שמתאים בעיקר לעיר, מאוד חלש בבינעירוני ואחרי שימוש ממוצע של רכב השכרה זול, סיכוי טוב שהמנוע כבר עייף. 

תסתכלי רק על דגם 1.2. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חסכוני בדלק דווקא לא, עיקר התלונות הם לגבי צריכת דלק בגירסה האוטומטית.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...