Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבר רצה להזמין יאריס חדשה מהיבואן ופרט לעובדה שהרכב כבר לא מופיע כעת בדף הדגמים באתר האינטרנט (אלא רק בחיפוש עקיף באתר), נאמר לו בסוכנות שלא ניתן לפתוח יותר הזמנות חדשות כלל ליאריס בכל רמות הגימור ובשני המנועים - בנזין והיברידי.

היאריס תמשיך להגיע לארץ לעת עתה אבל כל הרכבים שיגיעו מוזמנים ונמכרו כבר (חלק מההזמנות עוד מסוף 2021). אפילו לא ניתן היה להשאיר פרטים כדי שייצרו קשר במקרה שיהיו עודפים. כל הרכבים מכורים.

במקום היאריס (108/112 אלף לדגם הבנזין; 118/120 אלף לדגם ההיברידי) הוצעה לו היאריס-קרוס (מיני-ג'יפון מבוסס על היאריס) אשר מכנית (כמעט) זהה לחלוטין ליאריס. במחיר של 122-132 אלף לבנזין או 138-140 אלף להיברידי.

ספק בעיות אספקה מהיצרן ספק רצון של היבואן להתמקד בג'יפונים-ג'יפים אשר יותר רווחיים לו?! (לכאורה).

הייבוא של היאריס אולי יחודש עוד 6-12 חודשים.

אגב, הקורולה קרוס בדרך - אולי אפילו בקיץ. 

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אם היבואן היה יכול למלא אוניות עם יאריס - היברידי או בנזין, הוא היה מוכר את כולן. ביומיים. 

אבל הוא לא יכול. 

הוא יכול למכור רק מה שהיצרן מקצה לו. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שני הדגמים מגיעים מאותו מפעל בצרפת - השאלה האם זה עניין של הקצאות מהיצרן או אסטרטגיה מכוונת למכור רכבים יקרים יותר

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

אתה שואל או עונה? 

• רעיון גרוע 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

היאריס קיימת גם אצל הייבואנים המקבילים, שווה לבדוק אם יש אצלם דגמים למסירה מידית ואם המפרט הבטיחותי והאבזור זהים.

בנתיים תבקש גם שיעדכנו אותך אם יש הזמנה שהתבטלה וצפויה להגיע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן האפשרות לפתוח הזמנות חדשות לטויוטה יאריס נחסמה, ברוב הסוכנויות הרכבים יצאו כבר לפני כמה שבועות מאולמות התצוגה ולאחרונה הרכב ירד גם מאתר טויוטה ישראל.

גם הזמינות של יאריס קרוס לא מדהימה. לחלק מרמות האבזור אין אפשר לפתוח הזמנות חדשות, השאר עם צפי למלאי עתידי ללא תאריך ברור, בעיקר לדגמים ההיברידיים.

פורסם

ועדין הפסיקו את שיווק הקורולה האצ'בק.

אני בטוח שהיו כמה כאלה שהיו מוכנים לקבל אותה במקום היאריס בזמינות מידית גם אם יוסיפו תשלום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מדובר בטויוטה אחרי הכל. הרכב נמכר כמו לחמניות חמות, אז בטוח שלא מדובר בהחלטה עסקית אלא עניין של מלאים. היאריס קרוס לא מכוון לאותו שוק, לא במחיר ולא בגודל. הוא אמנם מבוסס על היאריס אבל גדול ממנה משמעותית. הייתי אומר שינסו דווקא לקדם את האייגו החדשה, אבל גם שם מדובר בזמני אספקה של חצי שנה והלאה.

פורסם
לפני 11 שעות, student כתב:

שני הדגמים מגיעים מאותו מפעל בצרפת - השאלה האם זה עניין של הקצאות מהיצרן או אסטרטגיה מכוונת למכור רכבים יקרים יותר

עכשיו מול מחשב, 

תשמע, זה שאתה עושה דיסלייק לתגובה שלא מוצאת חן בעיניך לא מחזק את תיאוריית הקונספירצייה בגרוש וחצי שאתה מעלה כאן. 

החלטת בינך לבין עצמך או עם כמה חבר'ה 'מבינים' שזה מה שהיבואן עושה בכוונה, כשבפועל אין לכם מושג קלוש לרמת הביקוש לדגם הספציפי וכמה לקוחות פוטנציאליים הולכים לחפש סופר מיני אחרת רק כי לא ניתן לספק יאריס רגילה או היברידית.

היאריס קרוס היא לא תחליף ליאריס. תן ליבואן עכשיו מגרש עם 2000 יאריסים מכל הדגמים - תוך שבוע המלאי נמכר. 

בקונספירציה שהעלת כאן, אם לוקחים אותה עוד כמה צעדים קדימה, טויוטה יכולים להפסיק לשווק קורולות, ולהציע ללקוחות ראב 4. או למה לעצור כאן, למה לא להתחיל בהיילנדר וצפונה? 

• אהבתי 1

לשעבר:

פורסם

כולם כאן קונספירטורים בשנקל, חושבים שיש איזו מועצת יבואנים שכל מה שהם רוצים זה להוריד באיבזור ולהעלות מחיר. ממש SPECTRE.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תכלס הוא מחביא יאריסים במחסן, נותן להן להתיישן חצי שנה ואז משחרר. כל הקטע של ההזמנות זה רק כדי ליצור ביקוש סטייל ״חדר אחרון בNYC ובדיוק 100 אנשים מסתכלים עליו״ בBooking.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גם אני גיליתי את זה השבוע.
השארתי פרטים דרך האתר של טויוטה כדי להתעניין ברכישה של יאריס.

חזרו אלי ואמרו לי שהפסיקו לשווק יאריס, אבל אם אני רוצה אני יכול לרכוש יאריס קרוס, או אייגו.

עכשיו, בין האייגו ליאריס מפרידים בערך 20אש"ח ו 20 ס"מ, וכך גם בין היאריס ליאריס קרוס.

אייגו קטן לי מדי, ואני לא סובל רכבי קרוסאובר.

קצת חבל לי. אבדוק בייבוא מקביל.

WhatsApp Image 2022-03-29 at 15.15.17.jpeg

פורסם

אם הסכום לא בעייתי אז ממליץ לך ללכת ולהתרשם בכל זאת מהיאריס קרוס. 

כמובן שבמקרה כזה יש לך כבר חלופות אחרות.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
לפני 4 דקות, student כתב:

אם הסכום לא בעייתי אז ממליץ לך ללכת ולהתרשם בכל זאת מהיאריס קרוס. 

כמובן שבמקרה כזה יש לך כבר חלופות אחרות.

אם כבר אני עולה* לרמות המחיר האלה, למה לא ללכת על CHR? הוא יותר אוטו ולא הרבה יותר יקר מהיאריס קרוס.

* - לא מעוניין לעלות לרמות המחיר האלה.

• תוכן חדש...