Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיפול\ פתיחה ידניים של מראות הצד- פולו 2016

ik3
שימו לב! השרשור הזה בן 1128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי חיפוש שביצעתי, עדין לא מצאתי פתרון לבעיה הזאת.

נראה שפתיחת המראות קורת רק ברגע שאני מניע את הרכב, והסגירה שלהם ברגע שאני נועל את הרכב.

אני רוצה למצא דרך שבה אני יכול לפתוח\לסגור את המראות באופן ידני.

למה לפתוח- למשל בשביל לשטןף את הרכב, יצא שלאחר השטיפה- שלא באמת יכלתי לשטוף בה את המראות, ולאחר מכן נראה שכל הלכלוך הצטבר בהן ולא באמת נשטף, וגם לא יובש כי אין כלכך גישה לשם.

למה לסגור- למשל אם אני נוסע במעבר צר, במיוחד ברוורס יכול לעזור לצמצם את הפרופיל של הרכב- רלוונטי במיוחד אם יש מכשול ספציפי.

זו פונקציה שהייתה לי ב208 הקודמת, אך נראה שחסרה בפולו, האם מישהו מכיר איזה פתרון לזה?

*התחושה שלי היא שכנראה מדובר בפתרון פשוט שאני מפספס.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי לחקור עוד לעומק, גם בספר רכב- לפי מה שאני מבין משם זה שהכפתור הוא בעקרון מיועד לסגירה של המראות, אך לא לפתיחה באופן אירוני.

מניסוי וטעיה אכן זה מתנהג מוזר ולא להגמרי הצלחתי להבין את החוקיות של איך לתפעל את זה.

מה שכן הצלחתי למצא שיש קשר כלשהו בין מפתח בסוויצ עם חצי סיבוב(לא מונע) ובנוסף קשר לדלת פתוחה.

כלומר כאשר מנסים לעשות שילוב של מפתח + גיוסטיק\ דלת + גוייסטיק\ רק גיויסטיק אז המראות זזות, אבל לא מצליח עדין למצוא את החוקיות.

מה גם שנראה שחזרה על אותה הפעולה לא בהכרח תגרור את אותה התגובה מצד המראות- ממש מרגיש כמו וודוו.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...