Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על החלק התחתון בפגוש הקדמי מק"ט

86512-f1000

איפה אפשר לקנות את החלק הזה דרך הרשת? ראיתי מלא אתרים שמוכרים כזה, מחירים נעים בין 100- 180 דולר, אך לא שולחים לארץ.

כי החלק הזה עולה בחברה:

לא לבעלי לב חלש,

4500 ש"ח כולל מע"מ, כן חתיכת הפלסטיק הזו עשויה זהב:

image.thumb.png.9de56dae07f91d19dfdb9cdb46d8e2dc.png

פורסם

100$ לחלק הזה נשמע מאוד סביר.

אופציה אחרת היא ליצור קשר עם פירוקיות ולהשיג, אף על פי שרובן ירצו למכור לך טמבון שלם.

אישית, הייתי משלם כמה שצריך (100$) ורוכש את החלק בחו"ל.

2016 BMW M235i.

פורסם

נסעתי לכמה פירוקיות באזור חיפה, כולם אותה תשובה, זה חלק שקונים רק בחברה, אצלם אפשר להשיג את כל הפגוש בלבד,

אני מוכן לשלם גם 150$ אבל שמישהו ישלח לי את זה לארץ, בינתיים אף אחד לא מוכן, אפילו מצאתי אחת משומשת ב20 יורו, נראת קצת משופשפת עם מכה קטנה, אך גם לא שולחים לארץ.

מעניין אן מישהו התנסה בעבר עם אתר חלקים שכן שולח.

פורסם

יבואן קיה כנראה קונה אותו ב100$,

מוסיף עלות משלוח עוד 100$,

מוסיף מע"מ + מכס + עוד מס ערך מוסף + עוד מס ערך מוסף + עוד מס ערך מוסף, הגענו ל500$,

מוסיף על אחסון עוד כמה עשרות או מאות דולרים,

מוסיף על זה מס טרחה שהפקידה להזיז כמה אצבעות ולהקליד במחשב,

מוסיף עוד עוגמת נפש שראה את הפרצוף שלי,

ועוד טיפ לעצמו, אולי יגיע ל700-800$,

אחרי זה מחליקה האצבע על כוכבית (כפול) ובחזרה על 2, יצא המחיר.

אין לי הסבר טוב יותר לסחיטה באור יום הזאת.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...