Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, יש לי בעיה במערכת המיזוג ברכב, אשמח אם תוכלו לעזור לי אולי להבין מה הבעיה לפני שאני מגיע למוסכניק שלא אראה טיפש גמור ושירגיש שהוא יכול לדפוק אותי במחיר
הונטות שמופנות למושב ליד הנהג יחסית מקררות (גם לא וואו) אבל אלו שמופונות אל מושב הנהג לא מקררות בכלל, מוציאות בעיקר אוויר (לא חם ולא קר)
ניסיתי להחליף פילטר כזה לרכב אבל זה לא עשה את העבודה, מישהו יודע אולי מאיפה מגיעה הבעיה?
לא מבין גדול אבל אם היה חסר גז לא היה אמור להיות קר בכל יציאות האוורור(?)

מזדה 2 2015

עריכה אחרונה על ידי גל2
פורסם

כמו שאמרו למעלה אכן כנראה מחסור בגז, גם אני הופתעתי כשקרה לי שזו הייתה הסיבה (שהרי ההגיון אומר שאם חסר גז אז תהיה ירידה בקירור באופן אחיד, אז זהו שלא :) )

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)

למזדה 2 מהמודל שלך יש תקלה סדרתית במעבה של המזגן,היבואן מחליף אותם ללא תשלום.

תגש למוסך מאזדה.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, ronrcz כתב:

תגש למוסך מאזדה.

בתאריך 7.9.2021 בשעה 16:01, רפי לין כתב:

בכל זאת הסימנים הנם של חוסר גז

ובגלל זה נוצר קירור חלש וגם שונה בין הצדדים.

בברכה  -  רפי לין

לפני 4 שעות, yonisi כתב:

כמו שאמרו למעלה אכן כנראה מחסור בגז, גם אני הופתעתי כשקרה לי שזו הייתה הסיבה (שהרי ההגיון אומר שאם חסר גז אז תהיה ירידה בקירור באופן אחיד, אז זהו שלא :) )

תודה רבה חבר'ה 

פורסם
לפני שעה, ronrcz כתב:

תגש למוסך מאזדה.

זה בדיוק זה, הזמינו לי חלק ללא עלות 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...