Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לשאלה של בוקי בתחילת השרשור- 

היום יוסי (גבע) הגדיר לי את הידית (שעלתה כ50 שח). עובד פיקס, כולל לימיט (פעם ראשונה מנסה...).

השורה הבאה כבר די טרוויאלית... יוסי איש נדיר. עזר בשמחה ולמרות שביקשתי לשלם - סירב בתוקף.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, elihershko כתב:

אז לשאלה של בוקי בתחילת השרשור

תודה על העדכן!

מבחינתי, ברגע שגיליתי שבמודל 2016 לא ניתן להגדיר את הידית עם הסורק הסיני ללא חיבור לשרת היצרן, אין לי כזה עניין להתקין את זה. 

היה נחמד אם אפשר היה להתקין ולהגדיר את זה עצמאית, אני נהנה יותר מהתהליך. 

ברגע שלא ניתן לבצע את כל התהליך עצמאית, ירד לי הרצון להתקין את בקרת השיוט, אולי אחזור לזה מתישהו... 

אני יודע שזה נשמע ממש דפוק אבל באמת ירד החשק 😁 

פורסם

אגב אני רוצה להוסיף עוד דבר - בברלינגואים וכנראה בכל רכב ידני אחר של היצרן מגביל מהירות לא יעבוד אפילו שניתן לקנפג בקרת שיוט עם מגביל מהירות. 

על מנת שהוא יעבוד צריך להחליף גם את דוושת הגז, מכיוון שבדוושה שתומכת במגביל מהירות יש "מדרגה" בסוף המהלך. לחיצה על הדוושה מעבר למדרגה ברכב שנוסע על המגביל מבטלת את ההגבלה ומאפשרת להאיץ מעבר למהירות שהוגדרה. 

בדוושה רגילה אין את המדרגה אז מגביל מהירות לא יעבוד בכלל. 

פורסם (נערך)

עריכה

1601CZ לא תומך בבקרת שיוט ומגביל מהירות. זה מה שאמור להיות מורכב בברלינגו שלך לדעתי.

Screenshot_20210721-232649_Chrome.thumb.jpg.b9f4d0fbb65f0f3b12e547ef1d1c19e5.jpg

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 8 שעות, מלטבשי כתב:

1601CZ לא תומך בבקרת שיוט ומגביל מהירות.

לפני שכתבתי פה, עברתי על איזה 5-6 מדריכים באינטרנט שעשו אנשים ממדינות שונות. למרות מה שכתוב  בקטלוג היצרן, אצל כולם בקרת שיוט עבדה עם הדוושה המקורית ורק מגביל מהירות לא עבד. מי שרצה מגביל מהירות החליף דוושה. 

• תוכן חדש...