Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, לאחרונה ראיתי הונדה סיוויק קופה דור עשירי מסתובבת בישראל, אני באופן אישי כרגע עם סדאן דור שמיני 2007 וצריך רכב קצר יותר, זריז יותר ובנוסף אין לי צורך בכל המקום הזה לנוסעים. השאלה שלי היא היכן או איך ניתן לרכוש את הרכב דרך חברה כלשהי בארץ שתטפל בעניין באופן מקצועי? ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים ולשאול נציגים ולא מצאתי, מקווה שלמישהו פה תהיה תשובה.

עריכה אחרונה על ידי Mattan Shamailov
פורסם

כמה ייחידות של קופה מהדור התשיעי הגיעו לפה בזמנו דרך אלבר. יש סוכניות שמייבאות אקורד ואינסייט חדשות בייבוא אישי או מקביל, הייתי מברר אצלן.

פורסם

בכל מקרה, קח בחשבון שאסור ליבא רכב משומש, רק חדש או משומש עד גיל שנה. 

המחיר כנראה יהיה גבוה ולא ממש משתלם. שלא נדבר על זמינות של חלקי מרכב ייחודיים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
בתאריך 16.4.2021 בשעה 15:58, yoav911gt2 כתב:

כמה ייחידות של קופה מהדור התשיעי הגיעו לפה בזמנו דרך אלבר. יש סוכניות שמייבאות אקורד ואינסייט חדשות בייבוא אישי או מקביל, הייתי מברר אצלן.

יודע להגיד לי איזה סוכנויות? זה ממש יעזור כי חיפשתי באתרים ואף אחד לא נראה שעושה את זה

לפני 16 שעות, markb205 כתב:

בכל מקרה, קח בחשבון שאסור ליבא רכב משומש, רק חדש או משומש עד גיל שנה. 

המחיר כנראה יהיה גבוה ולא ממש משתלם. שלא נדבר על זמינות של חלקי מרכב ייחודיים. 

ברור, מחפש לקנות מיבוא מקביל, זה יצא כמו המחיר בארץ פלוס מינוס (לרוב פחות אבל עם הדגם הזה לך תדע)

• תוכן חדש...