Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני היום עם סופרב 2018 אמבישיון 1.5, מרוצה מאוד. נוחה, מאובזרת סביר, נוסעת טוב (מפחד מהגיר בטירוף, מנסה לנהוג בשמירה עליו)

הגיע הזמן להחליף, אני קונה מודל חדש משומש, דהיינו צד את הלוחות לרכבים שמכה חודשים על הכביש.

האופציות שבתקציב שלי ושמעניינות אותי:

1. קארוק באבזור פרמיום

2. סונטה פרמיום

שניהן כ-4 חודשים על הכביש עם פחות מ4000 ק״מ.

הקארוק קטן יחסית ליונדאי, אבל אני מאוד אוהב את המולטימדיה, סביבת הנהג, התא מטען (אחריות מוגבלת בזמן)

הסונאטה, נראית מיליון דולר, תא מטען יחסית גדול אבל פתח מבאס, המון מערכות וטכנולוגיות עם אחריות נורמלית (5 על הרכב ו7 על הסוללה), בסוף אבל יונדאי, אולי עדיין אני סטגמטי.

מה תמליצו ?

פורסם

אני הייתי נשאר עם הסופרב. אבל אם אתה מתעקש - סונטה בלי לחשוב פעמיים.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

נסיעת מבחן אמורה לענות על השאלות והתהיות.

אני באופן אישי הייתי הולך על היונדאי, גם מכונית גדולה ונוחה כמו הסופרב, די חזקה, חסכונית בזכות ההנעה ההיברידית, אבל הדובדבן בקצפת זו האחריות המורחבת ושקט של הרבה מאוד זמן. 

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
דקדוק נכון
פורסם
לפני 9 שעות, zvit כתב:

אני הייתי נשאר עם הסופרב. אבל אם אתה מתעקש - סונטה בלי לחשוב פעמיים.

אני מעדיף שלא כי: 

1. הגיר הגיר הגיר מסיים אחריות אוטוטו

2. האבזור שלה ממש בסיסי, אין מצלמת רוורס אפילו. וגם, למה לא להתחדש בשנתון ?

לפני 9 שעות, חולה רכב#1 כתב:

נסיעת מבחן אמורה לענות על השאלות והתהיות.

אני באופן אישי הייתי הולך על היונדאי, גם מכונית גדולה ונוחה כמו הסופרב, די חזקה, חסכונית בזכות ההנעה ההיברידית, אבל הדובדבן בקצפת זו האחריות המורחבת ושקט של הרבה מאוד זמן. 

ה״ינודאי״ של פעם כבר לא ניכר בה ? תמיד יונדאי הרגיש לי לא ברמה של האירופאיות

פורסם (נערך)

עזוב את התחושות, תעשה נסיעת מבחן ותנסה לבוא בלי דעה קדומה.

אם SUV מעניינים אותך - אפשר לחפש גם 3008.  הייתה מתיחת פנים ממש לאחרונה, ככה שאני בספק שתמצא רכב אחרי מתיחת פנים בלוחות היד השניה.

אם תחליט שהיא מעניינת אותך, חפש את הרכב ברמת הגימור הגבוהה ולא ברמת הגימור הנמוכה (אקטיב) כיוון שנעדר ממנה הרבה אבזור בטיחות (תיקון סטייה מנתיב, בלימה אוטונומית במהירויות גבוהות, בקרת שיוט אדפטיבית, ניטור רכב בשטח מת).

הקארוק לדעתי גם רכב מצוין, אז תעשה נסיעת מבחן ותחליט.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, Chura כתב:

ה״ינודאי״ של פעם כבר לא ניכר בה ? תמיד יונדאי הרגיש לי לא ברמה של האירופאיות

מבחינתי, זו לא הייתה קפיצה מדרגה אלא עליה במעלית באיכות של יונדאי, הופתעתי באמת לטובה.  

הסונטה 2015 הייתה מאובזרת בכל טוב, איכותית, מרווחת ונוחה מאוד, חסכונית בזכות ההנעה ההיברידית ושקט ל כמה שנים טובות בזכות האחריות, רק שים לב כי האחריות הינה עד 150 אלף קילומטר או 7 שנים. 

אני חוזר ומדגיש את חשיבות נסיעת המבחן, חשוב מאוד שתקנה רכב אשר יספק לך חיוך ולא להתפשר בקטע הזה. 

נ.ב: אם אתה רוצה סונטה, חפש את דגם "לימיטד" הוא המפואר בגרסאות המוצעות בישראל, ואינו מבייש מכוניות יוקרה באביזריו. 

פורסם

אם אתה נעול רק על שני הדגמים האלה אז סבבה,אם לא ציין מה חשוב לך ואולי אפשר יהיה להמליץ לך על רכבים שלא חשבת עליהם.

פורסם
לפני שעתיים, חולה רכב#1 כתב:

מבחינתי, זו לא הייתה קפיצה מדרגה אלא עליה במעלית באיכות של יונדאי, הופתעתי באמת לטובה.  

הסונטה 2015 הייתה מאובזרת בכל טוב, איכותית, מרווחת ונוחה מאוד, חסכונית בזכות ההנעה ההיברידית ושקט ל כמה שנים טובות בזכות האחריות, רק שים לב כי האחריות הינה עד 150 אלף קילומטר או 7 שנים. 

אני חוזר ומדגיש את חשיבות נסיעת המבחן, חשוב מאוד שתקנה רכב אשר יספק לך חיוך ולא להתפשר בקטע הזה. 

נ.ב: אם אתה רוצה סונטה, חפש את דגם "לימיטד" הוא המפואר בגרסאות המוצעות בישראל, ואינו מבייש מכוניות יוקרה באביזריו. 

הלימיטד קצת מעל התקציב שלי, וגם, נכון שיש דברים נחמדים וכיפיים, אבל לא איזה משהו שובר שיוויון (לוח דיגיטלי, סאנרוף, מצלמות 360)

לפני 42 דקות, ronrcz כתב:

אם אתה נעול רק על שני הדגמים האלה אז סבבה,אם לא ציין מה חשוב לך ואולי אפשר יהיה להמליץ לך על רכבים שלא חשבת עליהם.

אני לא ממש נעול, מצד שני אני מתקשה לשים את האצבע מה אני מחפש.

אני מחפש בגז׳ פונקציונלי ונוח (עגלות וכאלה)

מקום בספסל האחורי כמה שיותר, 2 כסאו ולעיתים מבוגר שנכנס שם

מערכת מולטימדיה נוחה, חיבור לטלפון

מרווח ראיה טוב, נוחות נסיעה ונראות הרכב, שיהיה חזק דיו לנסיעה נוחה, אבל לא צריך כ״ס עודף.

צריכת דלק פחות משנה לי, הרכב לא נוסע הרבה, בטח בימים אלו.

• תוכן חדש...