Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זמן פנוי

יש לי איפה לקנות צבע לרכב בזול

יש לי מקום לעבוד עם מלטשת

אני מעוניין לצבוע את הרכב

אשמח להערכה, כמה זמן יקח לי לבד לעבוד עם מלטשת על כל הרכב

כמה זמן צביעת יסוד

כמה זמן צביעה של הרכב אם אבחר בצבע שלא כולל עוד צביעת לכה על הצבע.

לאוטו אין פגיעות משמעותיות בפח. אצטרך מעט עבודה עם חומר פחחים לא משהו משמעותי. 

התכנון- את העבודה הקשה והיקרה והמייגעת - העבודה עם המלטשת אני יעשה ופירוק הסמלים והספי דלתות ועיטוף הרכב בנייר איפה שלא צובעים.

ואת הצביעה, אשלם לצבעי רכב.

הצבע שרוף ובצד ימין של הרכב יש משהו מוזר שנראה כמו איזו צביעה לא איכותית שבוצעה בעבר.

אשמח להמלצות על כל דבר.

IMG_0279.JPG

IMG_0280.JPG

IMG_0281.JPG

IMG_0282.JPG

IMG_0284.JPG

IMG_0285.JPG

IMG_0286.JPG

IMG_0287.JPG

IMG_0288.JPG

IMG_0293.JPG

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

רכב כזה יפה, חבל שהצבע גמור.  הבעיה זאת הזנחה לאורך שנים, וצבע בעייתי בארץ. 

בידיים לא מאומנות, הכנת הרכב תיקח כמה שעות לפחות. הכנה זאת רוב העבודה, שייף מפגעים כולל חלודה ובידה ויש

צבע יסוד ולאחריו חומר פחחים על כל הרכב, שייף הרכב עם מלטשת היא הכי חשובה.  התוצאה הסופית תתבסס על הכנת המשטח 

באופן שלא יהיו גלים (פחחים מנוסים מפשלים בזה) משטח חלק ללא מפגעים. זאת כאמור העבודה הכי חשובה, ועל פי זה תקבל תוצאה איכותית

ונעימה לעין, או רכב כמו אחרי סערת גלים. 

על מנת להגיע לתוצאה גבוה, עדיף לבצע צביעה ורק לאחר מכן שכבת לכה. זאת האיכות הכי מיטבית, שתחזיק לאורך שנים. 

ייבוש זה תלוי בכמות של המקשה, אם שמים כמות יותר גדולה, הצבע מתייבש יותר מהר, כנ"ל כמות קטנה. (לכה מגיעה במצב נוזלי שלא מתייבש

על מנת לאפשר תמרון ושמירת הלכה לאורך חודשים)

כל הכבוד על האומץ, קח בחשבון שזה אולי נשמע פשוט, בפועל, זאת עבודה למקצוענים בלבד. אפילו אני שצובע תיקונים עשרות שנים

לא יצליח להגיע לתוצאה טובה בצביעה מלאה.

כמובן בהצלחה, ומקווה שייצא כפי שאתה רוצה. תמונות לא יזיקו בסיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם צובעים בצבע מט זה מסתיר הרבה פאשלות שיכולות להיווצר מעבודה חובבנית. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עיטוף במדבקה במקום מקצועי עולה מחיר קרוב לצביעה, כך שכנראה מבחינתו (שנראה שמנסה לחסוך עלויות) זה לא ממש עדיף.

אפשר לעשות גם עיטוף לבד, זה מאוד קשה להגיע לתוצאה טובה, אבל מצד שני זה לא קשה ובלתי הפיך כמו צביעה.

לדעתי - מדבקה היא אופציה כאן רק אם העיטוף מתבצע על ידך. צריך לקחת בחשבון שזו עבודה סזיפית של לפחות כמה ימים ושהחומרים והכלים לא כאלה זולים.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כשאתה מגיע לנושא הלכה תקנה לכה שהיא מסננת UV ככה הצבע ישמר לשנים ולא ישרף מהשמש,

קח בחשבון שלכה UV יותר יקרה מלכה רגילה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כן רק שכרגע פוטרתי

אז או שזה יאיץ את הטיפול ברכב או שיעצור

יש לי הרבה דברים לעשות

בתאריך 7.2.2021 בשעה 00:03, Adani כתב:

עיטוף במדבקה במקום מקצועי עולה מחיר קרוב לצביעה, כך שכנראה מבחינתו (שנראה שמנסה לחסוך עלויות) זה לא ממש עדיף.

אפשר לעשות גם עיטוף לבד, זה מאוד קשה להגיע לתוצאה טובה, אבל מצד שני זה לא קשה ובלתי הפיך כמו צביעה.

לדעתי - מדבקה היא אופציה כאן רק אם העיטוף מתבצע על ידך. צריך לקחת בחשבון שזו עבודה סזיפית של לפחות כמה ימים ושהחומרים והכלים לא כאלה זולים.

אני גם רוצה ללמוד את זה. מאוד מעניין. מקצוע שיעלם בטח בשנים הקרובות.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

צריך מיומנות והדביק PPF. זה לא מדע טילים, אך צריך לדעת איך לחמם, מתיחה נכונה, וחיתוך מדויק.

הכי נכון לעשות ניסיונות ע קטעים קטנים במיוחד טמבונים או כנף, ורק אז להמשיך על כל הרכב.  

היתרון של ויניל לעומת ציפוי ננו, אפשר לתקן ללא בעיה טעויות על חוסר מתיחה. (קילוף קל)

פורסם
בתאריך 22.2.2021 בשעה 08:20, yogev20 כתב:

זה לא מדע טילים, אך צריך לדעת איך לחמם, מתיחה נכונה, וחיתוך מדויק.

ציפיתי (ציפו לי) ארבעה רכבים. באף אחד מהם לא היה תהליך של חימום כלשהו.

פורסם
בתאריך 22.2.2021 בשעה 08:20, yogev20 כתב:

צריך מיומנות והדביק PPF. זה לא מדע טילים, אך צריך לדעת איך לחמם, מתיחה נכונה, וחיתוך מדויק.

הכי נכון לעשות ניסיונות ע קטעים קטנים במיוחד טמבונים או כנף, ורק אז להמשיך על כל הרכב.  

היתרון של ויניל לעומת ציפוי ננו, אפשר לתקן ללא בעיה טעויות על חוסר מתיחה. (קילוף קל)

בלי קשר למיומנות,כדי שהציפןי יצא מושלם צבע הרכב צריך להיות נקי וחלק

אחרת כל שריטה כיפוף פח שפשוף יראה לאחר הדבקה של הציפוי.

רכב חדש לדוגמה שצבע שלו עוד בריא וללא פגעי מזג אוויר מומלץ לשים ציפוי PPF שישמור על הצבע

לאורך כמה שנים.

יש כאלה ששמים ציפוי PPF שקוף ומעל זה ציפוי קרמי איכותי אז בכלל הצבע נשמר לשנים ארוכות.

• תוכן חדש...