Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי סוזוקי אלטו שנת 2011, ונורת ESP נדלקת אחרי כל התנעה כמעט, אבל בעיקר התנעות קרות.

יש פעמים שהנורה לא נדלקת, ויש פעמים שהנורה נדלקת אך אם אני לוחץ על גז בזמן ההתנעה היא נכבית.

עשו לי ניקוי מצערת שפתר את הבעיה, אך רק באופן זמני ואז היא חזרה שוב.

חשוב לציין שהניקוי מצערת בוצע בלי לפרק אותה.

למישהו יש מושג מה הסיפור?

פורסם

וזה אמור לפתור את הבעיה? תוכל להסביר מדוע מצערת מלוכלכת גורמת להדלקה של נורת ESP שזאת בכלל נורת בקרת יציבות?

פורסם

מערכת ESP נעזרת בעצם בתקשורת עם מחשב הרכב על מנת "לצמצם" את המומנט המועבר לגלגלים במקרה של סבסוב/ החלקה . 

האמצעי הכי יעיל לשליטה מהירה ומיידית היא דוושת המצערת- שכמובן מקושרת למצערת 😉.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון - לאחר ביצוע ניקוי מצערת ע"י פירוקה, נורת ה ESP עדיין דולקת. למישהו יש מושג מה עליי עוד לבדוק? אני חושש להכניס את הרכב למוסך סוזוקי ולצאת משם עם קנס רציני בעוד הבעיה יכולה להיות פשוטה ומוכרת יותר.

פורסם
בתאריך 17.12.2020 בשעה 19:34, ב.מ.שרותי רכב כתב:

מי ניקה את המצערת? 

אתה? 

האם איפסת תקלה לאחר ניקוי? 

במוסך ניקו את המצערת.

לא איפסו תקלה למיטב ידיעתי (זה מצריך חיבור למחשב לא?).

העניין הוא שהנורה שוב פעם מופיעה רק לסירוגין... האם יש מצב שיש קשר לפילטר דלק מלוכלך?

במוסך ניקו את המצערת.

לא איפסו תקלה למיטב ידיעתי (זה מצריך חיבור למחשב לא?).

העניין הוא שהנורה שוב פעם מופיעה רק לסירוגין... האם יש מצב שיש קשר לפילטר דלק מלוכלך?

פורסם

לא קשור לניקוי מצערת חבל על המשך ניסיונות הניקוי עם פירוק או בלי פירוק.

צריך להתחיל עם חיבור סורק תקלות מחשב, ולחזור עם תוצאות.

יתכן מאוד שהבעיה נובעת בכלל ממתח מצבר נמוך וכו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לי יש אלטו 2012 ידנית.

גם לי זה קורה בחורף.

קודם היה מצבר בן 8. החלפתי בתחילת השנה.

אני מצאתי פתרון. 

מעביר לניוטרל. פותח סוויץ' עד שהנורות כבות. ונותן סטרטר.

מה שחשוב זה לא ללחוץ על דוושת הבלמים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...