Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 שעות, Michazzz כתב:

בימים שניתן היה לטוס לחו"ל, הייתי מבקר מדי פעם בקזינו. שמתי 100 אירו בכיס וכשהם אזלו, השתדלתי לצאת. ידעתי מראש שאני אפסיד כנראה - אך נהניתי מהריגוש עצמו, מהמשחק ומהחברה. 

תמיד כשקונים רכב כנראה מפסידים - יש שיפסידו יותר ויש שיפסידו פחות. עדיין טויוטה רכשה לעצמה קונים "מכורים" שנהנים מהשם שלה, האמינות והשירות. עבור זה הם משלמים על רכב חדש ונהנים ממנו בלי לעשות חישוב של רווח והפסד. 

יש סוד גלוי שרכב של ניידות נמכר אחרי 3.5 שנים במשפחה, כאשר המדינה לא דורשת את ההטבה בחזרה. לכן (פה אני לא בטוח - אבל זה מה שהבנתי מחבר) ככל שהרכב יהיה יקר יותר, כך ההטבה תהיה משתלמת יותר.

אף אחד לא נכנס לכיס של החבר בפורום - יש מי שיש לו מיליונים בבנק פנויים ויש מי שלוקח הלוואה לדברים יותר בסיסיים. הכל בסדר.

זה לא בדיוק ככה לכל נכה נקבעת דרגת ניידות עד סמ"ק מסוים (שיטה ישנה ומטומטמת כי היום כבר הנפח מנוע פחות משנה ) כאשר יש רכב מייצג (במקרה שלי קיה ספורטאז) לאותו דרגה ועל פי הרכב הזה מחשבים את הפטור נגיד שלקיה יש 60.000  מיסים אז יוצא שאני כן צריכה להוסיף מעט על הראב  (סביבות ה5 אלף ) 

ואם בנאדם רגיל קונה ג'יפון ממוצע סביבות ה160.000 לי יוצא 120 אז לא רואה איך זה יוצא לי יותר יקר 

• מעניין 1
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...