Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זו לא חוכמה, כולם יודעים, דלק טוב = אוטו שנוסע טוב...

השאלה עד כמה זה משנה לו, במיוחד אם נוסעים ברכב ישן ולא באיזו צרפתיה חמה, עצבנית ורגישה...

הסיפור שלי מתחיל לפני הרבה זמן, תמיד אני ממלא באותה תחנה, אלון ליד נתב"ג. אני יודע שיש עליה "סיפורים" שהם מוהלים את הדלק אבל אף פעם לא חשבתי שזה ישנה משהו לאוטו שלו (ג'אסטי עם קרבורטור)... הרי זו לא איזו מער' הזרקה מתוחכמת או מנוע "ביצועיסטי" חשבתי לעצמי...

יום אחד פתחו תחנה חדשה בדרך מהעבודה שלי (אני עובד 2 דקות נסיעה מהבית, קל"ב... ובגלל זה לא "נדדתי" אף פעם בכדי למלא דלק במקום אחר)...

אמרתי לעצמי "איזה יופי, זה ממש בדרך הביתה, וגם ניגמר לי הדלק, אז יאאלה, לתידלוקיה..."

למחרת בבוקר, כאשר רציתי להניע את האוטו היתכוננתי לשרשרת התהליכים הרגילה, פעמיים גז, להניע עם רבע גז, לתת למנוע לעבוד כמה שניות ולתת גז קבוע עד 2000 סל"ד לכמה דקות (אחרת הוא נכבה), לשלב להילוך ולקרטע עד היציאה מהישוב...

לתדהמתי (כאילו דההה :roll: ), לא היה צורך בכל הטקס... האוטו הניע ונסע, 10 מטרים ראשונים הוא אמנם קירטע טיפה אבל אחרי זה כל לחיצה על הגז הביא אותו לתאוצה כמעט נורמאלית...

הרעשים שהתרגלתי אלהם נעלמו והאוטו "סוחב" יותר טוב, ובהרבה!

אמנם יחסרו לי הוויבראציות בגב בבוקר, אבל אני מוכן "ליסבול" :-P

מסקנה? גם אם האוטו שלכם לא שי הטכנולוגיה, ולא "רגיש", פנקו אותו בדלק איכותי...

אגב התחנה היא בכפר טרומן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפו אישי שאף הוא קשור לתחתנת דלק אלון......

לחברתי היה רכב ישן-לא ביצועיסט בעליל-מתפרק וחלוד.

כאשר הגיע מצב חרום ובו הייתה חברתי מוכרחה לתדלק מכיוון שהתחנה סמוך למקום עבודתה ......

הפלא ופלא הרכב דמם -ההמשך ידוע - מגיע טיפול דרך- פותח מכסה מנוע -פילטר הדלק מכיל מים!!!!!!!!!

מים !!!!!

רבותי מאז אין צורך לציין שגם אם אצטרך ללכת ברגל לכיוון לוד או לכיוון קניון סביונים ............ אני בחיים לא אתדלק שם .

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

איפה יש תחנת דלק ליד כפר טרומן?

[ויותר מזה, האם יש שם הנחות על הדלק?]

אני ממליץ בחום - למי שכן גר באיזור, על תחנת 10 {טן] שבאיזה"ת של רמלה, גם שירות מלא, גם שתיה \ כיבוד [המקום היחיד שראיתי שמציע שתיה \ כיבוד חינם למי שבא לדתלק] והכי חשוב - הנחות רציניות, עם או בלי מנוי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
איפה יש תחנת דלק ליד כפר טרומן?

[ויותר מזה, האם יש שם הנחות על הדלק?]

אני ממליץ בחום - למי שכן גר באיזור, על תחנת 10 {טן] שבאיזה"ת של רמלה, גם שירות מלא, גם שתיה \ כיבוד [המקום היחיד שראיתי שמציע שתיה \ כיבוד חינם למי שבא לדתלק] והכי חשוב - הנחות רציניות, עם או בלי מנוי.

רון.

מצטרף להמלצה...

ולAMOS... למה לא תבוא ללוד? אני גר בלוד וקרוב לתחנה ההיא יש תחנה מצויינת של סונול שנותנת יחס אישי מעולה... מתדלק רק שם!!!!!!

פורסם

"דור טרומן". בדיוק בכניסה לכפר טרומן. למי שבא מכיוון נתב"ג - להמשיך ישר ברמזור (לכיוון שהם), וברמזור הבא, מול האירפורט-סיטי, לפנות ימינה. התחנה מצד שמאל, לאחר כ-20 מ' נסיעה.

פורסם

`

מצטרף להמלצה של ניצן. יש שם אחלה מנטה בנוסף. בכלל, לדעתי, כל התחנות של "דלק" מצויינות.

אני מקווה... עברתי לתדלק בדלק כי הם היחידים ליד הבית עם אפשרות לתדלוק עצמי. נשאר רק לקוות שהדלק דרגון הזה באמת שווה משהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני רואה שכולם פה מרמלה לוד (אני גם) ואני מתדלק גם בתחנה של דלק בצומת רמלוד לייד אייס !

ומקבל רחיצה ב 5 שקלים :> אפילו בלי לתדלק :)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
יש איזושהיא דרך לבדוק עם הדלק מהול במים או לא??
כן, ובקלות. בזמן התידלוק מלא ליטר בנזין בבקבוק ריק, שטוף ויבש של משקה קל (בקבוק 1.5 או 2 ליטר). דאג מראש להסיר את הבסיס השחור מהבקבוק, כך שהתחתית תהיה שקופה ונראית.

תן לבקבוק לעמוד נניח חצי יום. מים כבדים מדלק ולכן עם הזמן הם יצטברו בתחתית הבקבוק. ניתן לראות (כמובן אם יש מים) מעין בועה שטוחה הזזה בתוך הדלק במידה ומטים בעדינות את הבקבוק. אל תטלטל אותו, אחרת המים יתערבבו בדלק ותצטרך לחכות שוב עד שהמים ישקעו.

הבעיה בדרך כלל איננה דוקא מהילת מים אלא נפטא ושאר ירקות המקטינים את מספר האוקטן של הדלק וגורמים למנוע לצלצל ולא לסחוב.

את הדלק ששימש לבדיקה ניתן כמובן לשפוך אחר כך למיכל הדלק.

יוסי

פורסם

לידיעתכם.

באזור התעשייה הצפוני בלוד נפתחה תחנה חדשה של פז בשרות עצמי מלא עם ילו יפהפה והנחה יפה מאד בדלקים.

דלק נקי ומשובח באחריות(המנהל שם היה הסגן שלי בתחנה).

בהצלחה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
...

... גם שתיה \ כיבוד [המקום היחיד שראיתי שמציע שתיה \ כיבוד חינם למי שבא לדתלק]...

רון.

יש שם אחלה מנטה בנוסף...

אני שמתי לב שאנשים מחפשים עיסוקים אחרים בתחנת דלק מלבד לתדלק, אפשר להסביר למה?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...