Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ניקיתי רכב מסוג סוזוקי סוופיט היום חיצונית ופנימית, כאשר ניקיתי את הפלסטיקה של הרכב והגעתי לאזור הנהג ובדגש על האזור של המד מהירות סלד וכו' נשארו כמה טיפות אשר נראה כאילו התייבשו מהצד הפנימי של הפלסטיק אם זה אפשרי? מצרף תמונות, ניסיתי להשתמש בתכשיר לניקוי זכוכית וגם באלכוהול 70% אך זה לא הזיז להן.. זה דיי מפריע לנהיגה ואין לי מושג איך להוריד את זה.. 

השתמשתי ב303 aerospace ומטלית מיקרופייבר רגילה 
https://www.amazon.com/303-30382-Protectant-plastic-finished/dp/B0185PU38A/ref=sr_1_5?crid=2PWDDFVQQZI0E&dchild=1&keywords=303+aerospace+protectant&qid=1587837963&sprefix=303+%2Caps%2C337&sr=8-5

תמונות של הבעיה 

WhatsApp Image 2020-04-25 at 18.26.45.jpeg

WhatsApp Image 2020-04-25 at 18.26.46.jpeg

פורסם

לי זה דווקא נראה כתמים חיצוניים עקב שימוש בתכשירים חריפים. ( נפוץ במגרשים לפי מכירה) 

אם נניח שזה פנימי, איך זה הגיע לשם? או שמישהו התעסק עם המד מהירות, אפשרות אחרת, לחץ מים גבוה 

חדר לתוך המד מהירות. על מנת לסדר ( לבדוק שזו הבעיה) תאלץ לפרק את כל לוח השעונים כולל פירוק החלק הפנימי. עבודה מאוד עדינה שמחייבת רגישות והבנה כדי לא לשבור את התושבות שם.

לפני שאתה מגיע לפעולה אגרסיבית, נסה עם מעט פוליש להסיר נקודה אחת, ודווח מה קורה. 

פורסם

שמע הרכב מצא כבר כמה חודשים בבעלות החבר והיום פעם ראשונה שזה קרה לאחר שימוש בחומר ממש לא אגרסיבי מסוג 303aerospace שכבר השתמשתי בו בעבר על רכבים אחרים בלי שהדבר הזה קרה. גם לי קשה ממש להאמין שזה הגיע לחלק הפנימי של הפלסטיקה בגלל זה אני מתייעץ פה ושואל במידה וזה קרה למישהו ויש פתרון "פשוט" . אני אנסה שוב עם חומרים אחרים ואעדכן

פורסם

בפורומים באנגלית טענו שזה על הפלסטיק מבחוץ ויש להשתמש במוצר כמו Meguiars PlastX והכל יסתדר

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אם זה רכב שמעשנים/עישנו בו אז אומרים שיש סיכוי טוב שזה מהאפר

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

נראה כמו מקרה קלאסי של תרסיס שמן כלשהו שפגע בפלסטיקה ועשה את שלו, כמו שאמרו פה נפוץ מאוד בשימוש בחומרים שלא מכירים ובמגרשי חניה.

אם לא במגרש החניה כנראה שריססת בטעות ספריי סקאי או משהו כזה לשם.

Opel Adam S 2017

פורסם

לי זה קרה גם ברכב, ניקיתי את הרכב ביום מאד חם ריסוס קטן ( בטעות😏) לעבר הפלסטיק של לוח המחוונים ונהיה לי סימנים כאלה בדיוק, זה נראה שזה לא יורד בחיים.

הדרך היחידה זה להחליף פלסטיק אם יש דבר כזה בכלל.

פורסם

או פוליש כמדומני, אני לעולם לא משתמש בכלל בסקאי זה תרסיס הזוועה .

אבא שלי לדוגמא לא אוהב להקשיב לי והוא מרסס על כל דבר אפשרי (נראה לי אפילו בתור ספידסטיק) אז הרמתי ידיים תרתי משמע 😛

בכל מקרה, זה חומר שמבוסס לרוב שמן וגורם לחימום הדשבורד בקיץ תחת השמש וכל רכיב שהוא נוגע בו, נכנס מתחת לכפתורים ונשאר שומני תמיד אם תגע בזה ביד שלך זה לא ירד ממך , זה תופס אבק ואחרי זמן מה שלא שמים זה עושה ריח מסריח, בקיצור כל הסיבות לא לגעת בזה..

נ.ב בנוסף בחום בגלל אידוי החומר לרוב יהיו סימנים בתוך השמשה הפנימית כמו של מריחות שמן, סיוט.

אני את הדשבורד שלי מנקה עם חומר ניקוי פשוט מבית סונקס וכדומה, שמתאים גם לפלסטיקה interior cleaner, ריח לימוני נחמד ובטוח לפלסטיקה, לא משאיר סימנים ומנקה היטב.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...