Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש מזדהוליק... [emoji12]
ה 6 האדומה מהממת.
יפה שהצלחת כל פעם למצוא את היותר טובות בחבורה.
מעניין מאוד.
ליאור.

פורסם

מעולה. המאזדות 6 האחרונות בצבע האדום והנוכחית האפורה מהממות ברמות.

ואיך זה שאתה תמיד מצליח למצוא את האקזמפלר הזה שננהג על ידי זקנה 3 ק״מ בחודש, זה קהל לקוחות שייחודי למאזדה או שסתם יש לך מזל 🙃

פורסם
לפני 17 שעות, Eitann כתב:

תתחדש, נראה טוב מאוד. אין ספק שהמאזדות עם הצורה החדשה הם בין הרכבים העממיים היפים ביותר בכביש.

אני מסכים איתך לחלוטין אם כי הייתי מוסיף שמאזדה שהרכבי מאזדה כיום נראים אפילו טוב יותר מלא מעט רכבי יוקרה, מה גם שמאזדה עם הזמן מאבדת את העממיות שבה והופכת לאט לאט לרכי שנתפס יותר גבוה, מעין סמי- פרימיום.

לפני 16 שעות, Doron_Z כתב:

מעולה. המאזדות 6 האחרונות בצבע האדום והנוכחית האפורה מהממות ברמות.

ואיך זה שאתה תמיד מצליח למצוא את האקזמפלר הזה שננהג על ידי זקנה 3 ק״מ בחודש, זה קהל לקוחות שייחודי למאזדה או שסתם יש לך מזל 🙃

האמת שזו נטו פדנטיות שלי. 

אני יכול לומר לך שלוקח לי המון זמן למצוא את המכונית שאני מחפש מבחינת הנתונים, 

את המאזדה 6 הראשונה שלי לקח לי כ-4 חודשים למצוא ואת הספיריט שלי לקח לי חודש לערך. 

בל נשכח שכל רכב שאני רוכש הוא תמיד יהיה עם ק״מ ויד נמוכים אך לא תמיד נראה שמור וכי ישנו תהליך אותו הוא עובר בכדי שהברק יחזור לצבע, מתווספים מספר אבזורים לכל רכב וכיו״ב ורק אז מתקבלת התוצאה הסופית שהופכת כל רכב לאקזמפלר מיוחד. 

באותה המידה גם מכירת הרכבים היא דבר לא פשוט כלל, 

יכול לקחת לי חודשיים ולעיתים יותר למכור את הרכבים הללו מאחר וכל רכב שמכרתי למעט הסיוויק וה-3 האחרונה שלי, כל רכב כאן נמכר במחיר שמעל למחירון שלו. 

לפני 7 שעות, Pecan כתב:

שרשור נהדר!

ללא ספק, השלב הבא שלך צריך להיות מיאטה(ות).

זה בהחלט משהו שמתנגן חזק בראש:) 

אם כי אם זה משהו שיקרה זה יהיה רכב שבוסף😅

שלומי.

פורסם

ואני חשבתי שלי יש פטיש מוגזם למאזדה.
אחרי 3 ספיריטים ו6 אחת ב5 שנים האחרונות.
לחלוטין מסכים איתך לגבי בחירת המותג לדעתי מאזשה עושה מגוניות מעולות, החווית נהיגה היא בין הטובות שרכב עממי יכול לתת!.
הדברהיחיש שאנחנו כנראה לא מסכימים עליו זה הבחירה בין ה6 ל3.
בדור הראשון ובדור האחרון, אני על הדור השני ויתרתי, לי אישית מרגיש שהספיריט עדיפה על ה6, יותר מתקשרת, יותר מעלה חיוך, ובתור משפחה של 3 נפשות בלבד ל6 פשוט לא מצאתי שום ערך מוסף עך הספיריט.
תמשיך לעשות מב שאתה אוהב, אני בטוח שבזמנו דיברנו כשפירסמת את הספיריט דור 2 למכירה, אני רואה שעברת עוד לא מעט מאז.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

קודם כל - תודה על העלאת הפוסט (ממש מושקע) !

שנית כל - רשמת שלוקח לך הרבה זמן למצוא רכב, אבל גם לא הרבה זמן (מרגע הרכישה) עד למכירה.

חלקנו, לפחות, נקשרים גם לרכב שיש בבעלותנו ולעיתים קשה לנו למכור.

לך כנראה קל "לשחרר" מהר.

רואה את זה דווקא לחיוב.

תהנה מהרכב הנוכחי וסע בדרכים טובות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אהבתי את הסקירה שלך.

יצא לי לנהוג מספר פעמים על סיוויק דור קודם לסיוויק שהיה לך ואני מבין את החוסר נוחות שנוסעים נמוך מידי מרוב המכוניות הטיפוסיות.

המזדה 3 18', הדבר שהכי אכזב אותי זה שדה הראיה קדימה לא משהו בנהיגה עירונית בתוספת מכסה מנוע מסיבי יחסית.

פורסם

שרשור יפה.
שלומי תוכל אולי לשתף מעט על מחיר הרכישה של המציאות האלו? האם הוא תמיד מעל המחירון/מחירון/לפעמים אתה מצליח גם קצת מתחת?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 19.4.2020 בשעה 20:50, LEGACY 1.8 כתב:

אחלה אוסף. בחיי!!

שאלה - עבדת במאזדה בתקופה שמכרת את הפרימיום הלבנה??

כן, נכון מאוד. 

למען הגילוי הנאות אני עדיין באותו המקום גם כיום. 

לפני 10 שעות, חולגי כתב:

קודם כל - תודה על העלאת הפוסט (ממש מושקע) !

שנית כל - רשמת שלוקח לך הרבה זמן למצוא רכב, אבל גם לא הרבה זמן (מרגע הרכישה) עד למכירה.

חלקנו, לפחות, נקשרים גם לרכב שיש בבעלותנו ולעיתים קשה לנו למכור.

לך כנראה קל "לשחרר" מהר.

רואה את זה דווקא לחיוב.

תהנה מהרכב הנוכחי וסע בדרכים טובות.

תראה, זה לא חד משמעית שקל לי לשחרר רכבים. 

ישנם רכבים שמערכת היחסים שלנו לא היתה ארוכה מספיק בכדי שאקשר לאותו הרכב, 

ישנם רכבים שעד היום אני מתגעגע אליהם ואולי אפילו מצטער שמכרתי. 

אם תשים לב לפתיחת השרשור על הרכב האחרון שלי, אני נמצא במלחמה מתמדת בין מה שהלב מרגיש לבין מה שהראש אומר שנכון לעשות. 

זהו דיסוננס שמלווה אותי יד ביד כל הזמן, בדיוק אותו דיסוננס שכשיוצא דגם חדש ואתה הכי רוצה בעולם לרכוש אך ישנם סדרי עדיפויות. 

את הסיוויק היה לי מעט קשה למכור אך בדיעבד אני מבין שאם הייתי נשאר עם הרכב הזה הייתי ממשיך לחשוש מלנסוע בו. 

המאזדה 6 הראשונה שלי זו המכונית שאני הכי מתגעגע אליה וכי היה לי מאוד מאוד קשה למכור אך ההתלהבות מה-6 השנייה עם הנתונים הכל כך מיוחדים שהיו לה, זה היה חזק ממני עד שלא ראיתי שאני חותך מערכת יחסים ארוכה.

ה-6 הלבנה היתה אצלי תקופה קצרה ופה הראש ניצח מאחר וכשהתחלתי ללמוד העדפתי לשלם מהכסף של הרכב את מרבית שכר הלימוד מאשר לפרוס אותו לתשלומים והנתונים של הרכב היו לי אופציית זירוז המכירה ומקסום המחיר. 

הספיריט היה לי קצת קשה אבל אפישהו הגעגועים למכונית עם ספייס וישיבה סלונית קסמו לי יותר.

ה-6 האדומה זו מכונית שאני סופר מתגעגע אליה והמכירה שלה היתה מרצון להשקיע במשהו שבסוף התחרטתי לגביו אבל גם פה ההיגיון צרח ואמר שצריך גם לחשוב על לחסוך ולהשקיע וקצת והמכירה של הספיריט? תראה כמה התגעגעתי לאדומה שהיתה לי. 

אז עכשיו שוב עמדתי באמצע שבין הרגש וההיגיון אבל אני שוב במשטר של לחסוך ולבנות את עצמי כלכלית, להתפתח והחצי נחמה שלי כיום היא העובדה שאני גם חוסך ואני גם לא בחובות כך שמצד אחד יש לי מכונית שאני פשוט מאוהב בה אך מצד שני בכדי לרכוש דירה אני מוכן להקריב הרבה גם אם זה אומר להקפיא קצת את החלומות וליהנות עוד שנה, עוד שניים עוד 3 ושהכל בסדר.

לפני 2 שעות, farkash7 כתב:

שרשור יפה.
שלומי תוכל אולי לשתף מעט על מחיר הרכישה של המציאות האלו? האם הוא תמיד מעל המחירון/מחירון/לפעמים אתה מצליח גם קצת מתחת?

תראה, השאיפה של כל צרכן היא לקנות בהכי זול שאפשר ולמכור בהכי יקר שאפשר. 

כל המכוניות שהיו ברשותי היו שמורות ברמות הגבוהות ביותר אך הן לא נרכשו כך. 

כל מכונית שרכשתי עברה פרויקט הן מכאני והן חיצוני של יישור קו מעמיק הכולל בין היתר את כל הטיפולים שצריך, דיטיילינג במקרים קיצוניים והתאמה אישית של אבזורים כאלה ואחרים. 

הפדנטיות שלי והסבלנות שלי במציאת המציאה וכך גם בהמתנה לקונה הפוטנציאלי אלו הם שהפכו את מרבית העסקאות שביצעתי בין אם בקנייה או במכירה- למשתלמות. 

חשוב לציין שאין ולא היתה לי מטרת סחר או משהו כזה פשוט ידעתי לזהות פוטנציאל של רכב לפני הרכישה ולהתמקח עליו, 

לאחר הרכישה לממש את הפוטנציאל וכשאני מחליט למכור אני ממיר את הפוטנציאל הזה לכסף. 

כי המאזדה 6 הלבנה נניח היתה עם ק"מ שלא ניתן למצוא בארץ וספק אם בעולם אך היא היתה מלוכלכת ומאובקת, ואפילו לא עברה טיפול במשך שנתיים וחצי ועם סט צמיגים מקורי וחלקים שהיה נדרש להחליף לא בגלל הק"מ אלא בגלל הזמן שדורש בהחלפה כדוגמת מצתים והרכב אפילו היה לפני טסט. כל אלו היו ריג'קטים וסיבות להורדה במחיר וכך היה הדבר. 

לאחר טיפול יסודי שביצעתי ברכב הייתי המאושר באדם שמצאתי משהו כזה אבל כשהתפתח הצורך במכירת הרכב הימרתי את כל מה שביצעתי ברכב לכסף וזאת יחד עם שקלול המחירון של הרכב בזכות הנתונים המטורפים שלו. 

לסיכום, אם יש לך שאלה באשר לרכב ספציפי שאל בשמחה ואענה לך,

אבל בגדול הרכבים נרכשו סביב המחירון מינוס, רובם נמכרו מעל למחירון פרט ל-3 פרימיום 18 ולגבי הסיוויק- אני לא זוכר את המחירון של הרכב אז כך שאני לא יודע לענות לך. 

• אהבתי 1

שלומי.

פורסם

אני חושב שהדיסוננס שאתה מדבר אליו הוא בעיקר מאבקים של הלב עצמו כי היגיון של ראש אין בזה לרוב, הרי כלכלית אין הצדקה להעיף רכב שנמצא אצלך בקושי שנה ושעדיין משרת אותך, הטיעון של ״שדרוג באבזור, בנוחות, בכוח״ זה לא טיעון מהראש אלא נטו מהלב.

הראש היה אומר לך להשאר עם הרכב הקיים לא בגלל שאתה אוהב אותו וקשור אליו עדיין אלא כי זה יותר חכם כלכלית.

לא שיש בעיה עם זה שבחרת ברכב הבא ממקום רגשי לרוב (חוץ מהמקרה של המאזדה 3 שהיית צריך ללימודים ששם זה באמת פרקטי), כל עוד אתה אחראי עם זה ונשמע שאתה כזה, אז תהנה בכיף.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אין ספק אתה מזדאי אמיתי ואתה בטוח תזכור אותי 

כי אני שאלתי לגבי כל אחת מהרכבים שלך לגבי הקניה שלהם חחח

וואו זה אחד הפוסטים הכי זום זום שיש יאללה ניראה מתי האפורה תצא למכירה חחח 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...