Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

ברשותי סיטרוין סי 5 2006

ידעתי שיש כמה דגמים לסוג הזה בשנתון הזה

אצלי יש כפתורים להרמת והורדת האוטו אבל האוטו לא משכך מהמורות ושיבושים כמו שצריך

אין בעיה במשאבה הכל פיקס,

השאלה שלי האם יש דגם שיש לו כפתור נוסף בין שני הכפתורים בתמונה שצירפתי שעושה עבודת פלאים?😅

אגב משולשים מקוריים חדשים ושמן הידראולי אל די אס יש 

IMG_20200411_112740.jpg

עריכה אחרונה על ידי hamza32
פורסם

יש דגם מפואר יותר שבאמצע יש כפתור SPORT. האם התעסקו במערכת? האם פירקו את המתלה הקדמי או האחורי?

יכול להיות שהרכב לא בגובה הנכון כי מישהו נגע בחיישני גובה? (יש 2 ברכב הזה - מקדימה ומאחורה).

נגיעה בחיישני גובה יכול לגרום שהרכב יהיה גבוה מדי או נמוך מדי למרות שלפי הרכב הוא במצב נורמל.

זה קרה אחרי החלפת המשולשים או שהיה לפני?

אומנם ה"בומבות" ברכב אמינות מאוד אך לא לשכוח שהרכב הזה בן 14 ויכול להיות שסיימו את חייהן.

תן קצת יותר מידע אולי יהיה ניתן לעזור.

citroen C5 switch.jpg

פורסם

מניסוין עתיק יומין ברכב סיטרואן BX,

היה צורך להחליף ה"בומבות" לעתים תכופות בכל פעם במקום אחר. 
קימות  4 "בומבות" הצמודות לכל אחד מהגלגלים  + 1 "בומבה" מרכזית,

אחרת היו מרגישים נוחות נסיעה כמו ברכבים סטנדרטיים.

פורסם

ה"בומבות" של ה c5 אמינות פי אלף מה"בומבות" שהיו מותקנות ב bx.

אני יכול לספור על כף יד אחת את המקרים שהוחלפו "בומבות" ב c5. למרות זאת אינני פוסל זאת עקב הגיל של הרכב אך לא הייתי מהמר על זה בהימור ראשון.

לגבי כמות ה"בומבות" יש 6. אחת בכל גלגל ואחת באמצע מקדימה ואחת באמצע מאחורה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

הרכב נוסע בגובה המתאים שרשום לי אוקיי אין לי שום התראה על דבר תקול במערכת ההדראולית

יכול להיום שהמשולשים שהתקינו זבל?

פורסם

זה שהוא מראה שהגובה נכון לא אומר שהרכב אכן בגובה הנכון.
אתה יכול לשלוח תמונה של הרכב מהצד כאשר הוא בגובה נורמאלי?

פורסם

אין קשר בין המשולשים לבין הגובה או השיכוך.

משולש גמור( שזה נושא בטיחותי וצריך להחליף ללא קשר) לא יגרום לבולמים ב c5 להיות קשים. כן יגרום לרעשים, נקישות, חוסר יציבות של הרכב.

אבל אם נגעו בכוונון של החיישן גובה ( שמחובר על המוט מייצב הקדמי והאחורי) הרכב יהיה גבוה וקשה למרות שהרכב מראה שהגובה נורמאלי.

פורסם

על סמך מה קבעת בכזאת נחרצות שאלו הבומבות? 

סתם מסקרן אותי לדעת. אתה אפילו לא ליד הרכב. 

פותה"ש, צלם תמונה של הרכב מהצד במצב נורמאלי ואנסה לך האם הגובה של הרכב תקין או לא לפני שאתה רץ להחליף בומבות.

פורסם

זה הגובה על אוקי,

אגב ראיתי עכשיו שיש צינור בצד שמאל מקדימה יצא ממקומו והשפריץ שמן אל די אס נראה לי זה גרם לבעיה וחוסר שמן 

צינור איפה הגלגל הקדמי

HYPER_20200413_195206_null.thumb.jpg.39e6c13642dd7dfe8c06f2c58829ade8.jpg

פורסם

כמו שחשבתי. האוטו שלך גבוה ממה שצריך להיות.
הגובה צריך להיות בין הצמיג לכנף 4 אצבעות. מאחור הוא בוודאות גבוה מקדימה גם נראה לי.

• תוכן חדש...