Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מספר שאלות ברשותכם:

לפני שבוע הכנסתי את הרכב להחלפת רצועות היגוי כחלק מטיפול 90K (שאר הטיפול אעשה עצמאית) במוסך שאני סומך עליו מאוד.

ביום שישי האחרון בדקתי שמן מנוע וכן שמן הגה כחלק מבדיקה שגרתית והיה חסר שמן בשניהם, גם מעט שמן מנוע וגם שמן הגה.

הרכב אצלי משנת 2014 ובחיים לא היה חסר לי שמן. גם מיכל שמן ההגה היה מטונף כולו חיצונית משמן כולל הצינור שמוביל אליו,

ממש טבול בשמן. אני מצרף תמונה לאחר ניקיון של המיכל להתרשמות.

האם זה הגיוני שממש בסמיכות לטיפול פתאום חסר שמן או שזה לא קשור ופשוט מזל רע? האם לגשת למוסך ולבקש שישלימו את החסר?

IMG_20200201_121049-1.jpg

שאלה שנייה שלא קשורה לנושא - אני ממלא חוסר בנוזל קירור כל חודש בערך (2-3 ס"מ שיורדים). בעבר הנזילה הייתה קטנה יותר וביקשתי מהמוסך שיבדקו זאת - הם חיזקו את הבנד של צינור רדיאטור תחתון שממנו ראו דליפה קטנטונת וזו. מאז הדליפה רק התחזקה.

אני מצרף תמונה בה רואים שממיכל הקירור יוצא צינור שיחרור לחץ קטן אני מניח שממנו מטפטף נוזל קירור. מישהו יכול להסביר למה?

אשמח לתובנות.

IMG_20200201_121035-1.jpg

IMG_20200201_121035.jpg

IMG_20200201_121049.jpg

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

גש אליהם חזרה שייבדקו את עניין הנוזלים. שמן הגה לא אמור לנזול אבל ניראה שכדי להחליף רצועה הם היו צריכים להזיז לצד את מיכל נוזל ההגה וכניראה אפילו שניתקו אותו לחלוטין שלא יפריע ואז כניראה לא מילאו חזרה את החוסר שנוצר, מקווה שזה ייגמר בהשלמה ולא חס וחלילה פצעו את מיכל הנוזל במישחק איתו. תוכל גם למלא בעצמך ולעקוב רק בסוף המילוי תזיז את ההגה לשני הצדדים עד הסוף שהמסרק יקבל את כל הנוזל ותשלים אם צריך. לגבי נוזל הקירור תבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור כי החוסר שנוצר לך לא צריך לקרות. הצינורית שאתה רואה זה תקין זו צינורית עודפים.

פורסם

תודה מאור על התשובה.

אקפוץ למוסך ואבקש שישלימו. אתה יודע במקרה מה השמן במתאים לשברולט ספארק 2011 שלי?

לגבי נוזל הקירור, בוצעה בדיקת לחץ ללא כל ממצאים לדליפה. הבנתי שלפעמים קשה לעלות על הדליפות האלו??

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...