Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההסדר נוגע לתקלות הקשורות בשרשרת התזמון ברכבי הקבוצה. במכתב לא מצויין תאריך יצור, אז כדאי להיכנס לאתר ולבדוק.

IMG-2481.jpg

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רק עכשיו אני קורא שהיה ניתן להגיש מסמכים עד ה12/01. אממה, המכתב הגיע רק היום :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפי מה שכתוב במכתב, היום האחרון להגשת תביעה חלף לפני יומיים. מפתיע שנתנו כל כך מעט זמן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאחי יש רכב ששייך לקונצרן עם מנוע 2 ליטר טורבו בנזין (2.0TFSI).
קיבל את המכתב, תיאם עם המוסך (באיזור מרכז הארץ) זמן הגעה לבדיקת השרשרת, בטענה שהם צריכים זמן לפרק ולבדוק והוא צריך להשאיר אותו שם.

הרכב עבר "טיפול שמש" (לא נגעו בו, רק נתנו לו להשתזף בשמש) וקיבל אישור שהוא תקין לחלוטין והשרשרת בסדר גמור.
במקרה הוא נחשף לאחת מאושיות הפייסבוק שעובדות עם הרכבים האלו. הרגיש שבמוסך דיי חיפפו אותו - והלך לבדוק באופן פרטי את מצב השרשרת באמצעות המחשב.
לתדהמתו הוא גילה שהרכב הוא פצצה מתקתקת ונמצא רחוק מאוד מאוד מהטווח התקין.
צילם את הכל וחזר חזרה למוסך - ישירות למנהל המוסך. בלי יותר מידי דיבורים - הראה לו את האישור שקיבל אצלו במוסך + העביר לו את הסירטון שצילם עם כל ההוכחות בדבר מצב השרשרת, ואמר לו - תהיה איתי בקשר בטלפון.
לאחר מספר שעות התקשרו אליו ותיאמו לו מועד הגעה להחלפת השרשרת.

בקיצור - אל תאמינו לאף אחד. תישארו ליד הרכב ותדרשו לראות הוכחות שבודקים ו/או מחליפים.

איציק

• אהבתי 2
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 4

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הסדר פשרה בדבר הגשת תביעה יצוגית "מערכת תיבת הילוכים"

אני כותב כאן לכל מי שהגיש תביעה להחזר. 

הממונה על ביצוע הסכם הפשרה מחליט מי יקבל ומי לא לפי  החשבונית שנישלחה.

שימו לב !! בחשבונית לא הכל מפורט, ואצל הממונה לא מבקשים או בודקים את "היסטורית הרכב" להפך, הם מקשים ומנסים להוריד אותך מזה בטוענה שאתה לא מבין. הם לא מנמקים את הדחייה כפי שמחיב אותם בימ"ש.

שימו לב לא לוותר, להמשיך להתעקש, גשו למוסך, קבלו את הסטורית הרכב ודרשו את תשובת מהמומחה הטכני, הם חיבים לתת אותהבכתב !! 

ואם זה לא מספק אתכם קיראו את ההסדר יש אפשרות ללכת לגישור  - זו חובתם וזכותכם.

בהצלחה 

סעיפים בהסכם.jpg

פורסם

הסיפור אתם כבר הפסיק להצחיק מזמן. הם לא אשמים. הם עסק שמחויב להניב רווחים, אחרת אין לו זכות קיום. אם אנשים עדיין ממשיכם  לקנות מהם למרות המידע הרבה שיש - אז אין לבוא אליהם בטענות. 

רק השבוע שני אנשים שונים שאני מכיר רכשו רכבים מהיבואן. שנים מכירים את העניין עם הגיר ואת העניין עם התזמון (שאותו אני לא הכרתי והם סיפרו לי עליו)

• תוכן חדש...