Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 215/55 r16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צריך להחליף רביעייה לפורד פוקוס 2016, המידה 215/55 r16

מבחינת תקציב 300-350 לצמיג עלו לי כמה אפשרויות:

פאלקן 914

טויו cf2

וקלבר hp3

מבחינת המלצות ראיתי ראיתי שדווקא הטויו או הקלבר מומלצים יותר מהפאלקן למרות שדירוג הבלימה שלהם ברטוב B ושל הפאלקן A,

https://tires.yad2.co.il/compare?type=1_0&diameter=6&aspectRatio=13&width=19

מה לדעתכם מומלץ בכל זאת בתקציב הזה?

תודה רבה

פורסם

כמה קילומטרים אתה נוסע בשנה?

קלבר יחזיקו מעמד יותר קילומטרים עד לשחיקה, אבל הם פחות נוחים ושקטים מאשר toyo. הבעיה עם toyo cf2 זמינות מלאי בחלק מהמידות.

Falken אמורים להיות קצת יותר זולים, אחרת אני לא רואה הצדקה לרכוש אותם.

שים לב לקוד עומס ומהירות ברישיון הרכב. אל תקנה צמיגים עם קוד עומס יותר גבוהה מהנדרש - זה פוגע בנוחות. וכמובן קוד מהירות לא יותר נמוך ממה שרשום - אחרת לא תעבור טסט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה,

אני נוסע בסביבות 17000קמ בשנה. לרביעיה יוצא בערך 100 שח הבדל בין הטויו לפאלקן, ההתלבטות הייתה בגלל פרמטר הבלימה ברטוב, עד כמה שאפשר לסמוך על זה

פורסם

ממליץ על דגם חדש של פאלקן שהתקנתי ברכב שלי ואני מרוצה ממנו מאוד. גם המחיר הוגן ביותר.

Falken ZIEX ZE310 EcoRun

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

מדי פעם קופץ פה להגיב תגובה או שתיים,

לגבי הפלאקן הדגם החדש Z310 , רכשתי אותם לא מזמן,

תחושה שהרכב בולם חזק איתם ואוחז יפה, מהמעט שיצא לי לנסוע כרגע איתם

רק קחו בחשבון,

לא ביררתי את ארץ הייצור לפני ההזמנה כי יצאתי מנקודת הנחה שהם ממשיכים לייצר אותם בתאילנד-

הצמיגים תוצרת טורקיה (לצערי, אבל רק הזמן יגיד אם כי הצמיג הזה קיבל ציונים גבוהים מאוד והוא יותר איכותי מ914 )

• תוכן חדש...