Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה אני הולך להנאתי עם כלבתי, כשפתאום אני רואה משהו מוזר באחת החניות בדרך.

אופל ווקטרה משנת 2001 (אם אני לא טועה בשנה, מהדגמים לפני הדגם הנוכחי) חונה עם האיתות הימיני דולק, אבל לא סתם דולק, אלה דולק באופן קבוע כמו אור רגיל (לא מהבהב). התקרבתי כדי להיסתכל מהחלון של האוטו, לא היה סוויץ, רק האור הירוק הקטן של האיתות גם דלק באופן קבוע. איך דבר כזה הגיוני ? האוטו יחסית חדש, אין סוויץ..

מילא אלה היו האורות הרגילים או האורות חנייה, אבל האור של האיתות נשאר דולק, ובלי להבהב ?

למישהו יש הסבר ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

רכבים גרמניים מלפני מספר שנים היו מצויידים באפשרות להשאיר אור חנייה אחד דולק לצרכי אזהרה בעת חניית חירום (4 מאותתים מחסלים מצבר די מהר , עדיף אור חנייה) - אולי זה סידור מקביל ?

פורסם

אולי זה איזה מנגנון של האזעקה שמשאיר את האור דלוק קבוע בצד שלא נסגר?

אני מכיר כמה סוגי של אזעקות שמהבהבות שבצד שלא נסגר, אולי זה מנגנון זהה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

שמר צודק. ובד"כ הבחירה בין האורות (אורות חניה ווינקר קדמי ואחורי) הימניים או השמאלייםנעשית על ידי ידית הוינקר.

פורסם

אכן מזכיר לי שפעם חבר שלי (בעל פאסאט), חנה את רכבו, וידית הוינקר הייתה במצב פעולה, כאשר הוא מכבה את הרכב, מוציא מפתח, זמזם האורות ניגן, והוא לא הבין מה קורה כי האורות היו מכובים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

האזעקה

זה היה לי אתמול בלילה! עם האיתות השמאלי!

מפחיד.....

:)

ניתקתי את הפיוז של האזעקה וחיברתי שוב. העיניין סודר.

פורסם
אתמול בלילה אני הולך להנאתי עם כלבתי, כשפתאום אני רואה משהו מוזר באחת החניות בדרך.

אופל ווקטרה משנת 2001 (אם אני לא טועה בשנה, מהדגמים לפני הדגם הנוכחי) חונה עם האיתות הימיני דולק, אבל לא סתם דולק, אלה דולק באופן קבוע כמו אור רגיל (לא מהבהב). התקרבתי כדי להיסתכל מהחלון של האוטו, לא היה סוויץ, רק האור הירוק הקטן של האיתות גם דלק באופן קבוע. איך דבר כזה הגיוני ? האוטו יחסית חדש, אין סוויץ..

מילא אלה היו האורות הרגילים או האורות חנייה, אבל האור של האיתות נשאר דולק, ובלי להבהב ?

למישהו יש הסבר ?

גם לי היתה את הבעיה הזו.. ברגע שהייתי לוחץ על הבלמים האיתות שמאלה עבד קבוע!

זו היתה בעיית ארקה, לא היה מינוס ותיקנו לי את זה בחינם במוסך.

פורסם

שלום לכולם !

הפיתרון ל"בעייה" נעוץ בעובדה שהרכב הוא רכב גרמני. ברכבים הגרמניים משנים עברו (וגם לא כל כך עברו) ישנה אופציה להפעיל את האיתות הימני באופן קבוע ע"י הזזת מנוף האיתות 2 שלבים ימינה (כלומר שלב אחד אחרי האיתות הימני).

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
שלום לכולם !

הפיתרון ל"בעייה" נעוץ בעובדה שהרכב הוא רכב גרמני. ברכבים הגרמניים משנים עברו (וגם לא כל כך עברו) ישנה אופציה להפעיל את האיתות הימני באופן קבוע ע"י הזזת מנוף האיתות 2 שלבים ימינה (כלומר שלב אחד אחרי האיתות הימני).

איזה ראש אתה

מתג האיתות עובד על הסוויץ. האוטו לא יאותת אם המפתח לא בפנים ושלא סובבת אותו שלב אחד.....

זה למנוע בזבוז המצבר.

הבעייה היא כמובן באזעקה. לי יש פיזו והיה לי את זה. סידרתי את זה בקלות. פיזו זה לא רכב גרמני. ואין לו שלב אחד שמאלה ב"מנוף האיתות".

בקיצר, "מנוף האיתות" ייצור מצב של איתות, רק אם אתה ב"סוויץ". ולא כשהרכב נעול פרוק ובדוק.

פורסם
איזה ראש אתה

מתג האיתות עובד על הסוויץ. האוטו לא יאותת אם המפתח לא בפנים ושלא סובבת אותו שלב אחד.....

זה למנוע בזבוז המצבר.

הבעייה היא כמובן באזעקה. לי יש פיזו והיה לי את זה. סידרתי את זה בקלות. פיזו זה לא רכב גרמני. ואין לו שלב אחד שמאלה ב"מנוף האיתות".

בקיצר, "מנוף האיתות" ייצור מצב של איתות, רק אם אתה ב"סוויץ". ולא כשהרכב נעול פרוק ובדוק.

ווקטרה היא כן רכב גרמני.

כדאי לקרוא לפני שמגיבים. :idea:

פורסם

ואני אסביר את הסיבה להתקן הנ"ל (דווקא לא כל כך מוזר) - בעת החניית הרכב במקום חשוך (סימטה אפלה לשם דוגמא) וכדי למנוע מצב שהרכב ייפגע עקב כך שנהג מזדמן לא שם ליבו אליו - הגרמנים המסודרים נתנו לנהג את האפשרות להשאיר את אור קטן אחורי, ימין או שמאל (בהתאם לחניית הרכב מימין או משמאל), ע"י הפניית ידית האיתות לכיוון הרצוי לאחר כיבוי הרכב, כדי שיזהיר נהגים מזדמנים על כך שהרכב חונה!!

האור הנ"ל צורך כמות קטנה של חשמל וצריכים לעבור ימים רבים עד להתרוקנות המצבר (לחוכמולוגים שיתחילו להשמיץ את האופציה הנ"ל).

לידיעתכם.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
רכבים גרמניים מלפני מספר שנים היו מצויידים באפשרות להשאיר אור חנייה אחד דולק לצרכי אזהרה בעת חניית חירום (4 מאותתים מחסלים מצבר די מהר , עדיף אור חנייה) - אולי זה סידור מקביל ?

:roll:

• תוכן חדש...