Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

שנים שההגה היה לא מאוזן והרכב עצמו תמיד משך ימינה בנסיעה,

עכשיו אני מרגיש שזה החמיר ואני מאבד אחיזה כשאני נכנס לפניות קצת באגרסיביות ואני מרגיש שכשאני פונה שמאלה הרכב לא ממש מוסבב את הגלגלים כמו שצריך בנוסף במהלך הנסיעה כל שיפוע רגעי בכביש ( בור או במפר) יש תיקתוקים ברכב אבל זה לא נשמע כמו בולמים כי זה לא נשמע כמו חבטה אחת של השלדה אלה יותר כמו תיקתוק).

לפי מה שהבנתי אני צריך ללכת לכיוון ופרונט וגלגלים במקום מקצועי ושם כבר יאבחנו את הכל.

לדעתכם מסוכן לנהוג ככה ברכב או שזה יסבול דיחוי עד סוף החודש?

הבנתי שלגבי פרונט מוסך האנטר בחיפה מומלץ מה אתם אומרים?

אשמח לשמוע המלצות נוספות אם יש באיזור יקנעם/חיפה/כרמיאל

בנוסף יש לי קצר בפנס האחורי ואני צריך חשמלאי שיאתר את המקור לבעיה ויתקן אותה במחיר שפוי?

אשמח להמלצות באותם איזורים ואם למישהו ידוע סדר גודל של מחיר תיקון קצר אשמח לדעת.

רכב: VW PASSAT 2005 1.9TDI

פורסם

לכיוון פרונט ממליץ לך על יאריק מצמיגי ברון בנשר, דרך בר יהודה 147.

הבחור מקצוען מהדרגה הראשונה, ישר ומהימן

פורסם
אהלן חברים,

שנים שההגה היה לא מאוזן והרכב עצמו תמיד משך ימינה בנסיעה,

עכשיו אני מרגיש שזה החמיר ואני מאבד אחיזה כשאני נכנס לפניות קצת באגרסיביות ואני מרגיש שכשאני פונה שמאלה הרכב לא ממש מוסבב את הגלגלים כמו שצריך בנוסף במהלך הנסיעה כל שיפוע רגעי בכביש ( בור או במפר) יש תיקתוקים ברכב אבל זה לא נשמע כמו בולמים כי זה לא נשמע כמו חבטה אחת של השלדה אלה יותר כמו תיקתוק).

לפי מה שהבנתי אני צריך ללכת לכיוון ופרונט וגלגלים במקום מקצועי ושם כבר יאבחנו את הכל.

לדעתכם מסוכן לנהוג ככה ברכב או שזה יסבול דיחוי עד סוף החודש?

הבנתי שלגבי פרונט מוסך האנטר בחיפה מומלץ מה אתם אומרים?

אשמח לשמוע המלצות נוספות אם יש באיזור יקנעם/חיפה/כרמיאל

בנוסף יש לי קצר בפנס האחורי ואני צריך חשמלאי שיאתר את המקור לבעיה ויתקן אותה במחיר שפוי?

אשמח להמלצות באותם איזורים ואם למישהו ידוע סדר גודל של מחיר תיקון קצר אשמח לדעת.

רכב: VW PASSAT 2005 1.9TDI

כנס למוסך יזיד בכניסה המערבית לכפר ראמה (קצת אחרי ביג כרמיאל) 0523740818 יטפל לך בהכל. המוסך הכי מקצועי לרכבי VAG בגליל הוא לא שייך לצ'מפיון הכי חשוב והוא תותח!

פורסם
לכיוון פרונט ממליץ לך על יאריק מצמיגי ברון בנשר, דרך בר יהודה 147.

הבחור מקצוען מהדרגה הראשונה, ישר ומהימן

מצטרף להמלצה על יאריק.

פדנט וישקיע המון זמן ברכבך עד שיצא מושלם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...