Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צמיגים צריכים להיות זהים, לפחות 2 זהים על כל סרן.

אני אישית מחליף תמיד רק ברביעיות וכמובן מתקין זהים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נכון גם אני מעדיף זהים וקונה זהים

השאלה אם יש לי סיבה להתלונן ולדרוש זיכוי/החלפה בצמיגים זהים.

פורסם
צמיגים צריכים להיות זהים, לפחות 2 זהים על כל סרן.

אני אישית מחליף תמיד רק ברביעיות וכמובן מתקין זהים.

מומלץ (מאוד) שיהיו צמיגים זהים על אותו סרן - אך אין כזה חוק, החוק מורה רק על שהם צריכים להיות בעלי נתונים זהים

פורסם
נכון גם אני מעדיף זהים וקונה זהים

השאלה אם יש לי סיבה להתלונן ולדרוש זיכוי/החלפה בצמיגים זהים.

הצמיגים לא זהים מבחינת מידה או סוג/מותג/שחיקה?

כי אם הצמידים לא זהים במידה זאת עבירה על החוק, זה הורדה מהכביש, 10 נקודות ולא יודע כמה קנס.

אם הם באותה מידה, אבל שונים, אין בעיה חוקית עם זה, רק עניין בטיחותי (צמיגים בעלי תכונות שונות או שחיקה לא אחידה).

בכל מקרה, אם יסכימו להחליף לך, זה יהיה לאיזה צ׳וקומוקו סיני זול ומגעיל.

אני הייתי מחליף צמיגים בעצמי למשהו שאני מכיר וסומך עליו, ואז דורש מהם פיצוי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. בכל מקרה, אם יסכימו להחליף לך, זה יהיה לאיזה צ׳וקומוקו סיני זול ומגעיל.

2. אני הייתי מחליף צמיגים בעצמי למשהו שאני מכיר וסומך עליו, ואז דורש מהם פיצוי.

1. מאוד נכון. כל עוד הצמיג מאושר מבחינת משרד התחבורה / משרד לענייני יבוא צמיגים זולים ומעאפנים - אין בעיה שירכיבו לך צמיגים הכי זולים שיש.

2 מאוד לא נכון. אם אתה רוצה להחליף לצמיגים איכותיים, קודם תתקשר, תדבר עם מי שצריך, תקבל תשובות, ואז תחליט מה אתה עושה. אבל אם תפעל באופן שהוצע - אין סיכוי שתראה אגורה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם המידה זהה בכל הצמיגים מילא, אבל תבדוק גם תאריכים ושחיקה,אם באמת יבואו לקראתך ויחליפו זה יהיה למשהו זול שיתפרק אחרי שנה, זיכוי לא תקבל מהם כי הם יטענו שהמידות זהות והצמיגים במצב טוב.

פורסם

כשאני קניתי רכב הסתבר שצריך להחליף את כל ארבעת הצמיגים. ביקשתי שלא ישימו צמיגים סיניים זולים אלא שיתקשרו אלי מהצמיגיה על מנת שאשדרג לאיכותיים. כשקיבלתי את הטלפון מהצמיגיה הופתעתי, הם רצו כעלות שדרוג סכום שהיה יקר יותר ב80 שח לצמיג מאשר המחיר בו רכשתי אותם לבסוף מצמיגית המגן בבית דגן (מומלצת בפורום) אליה הגעתי דרך חיפוש הצמיג ביד 2 צמיגים.

חייב להגיד שהרגשתי הבדל משמעותי בין סינים למישלין פרמאסי 4

פורסם

וגם אם ינופנף ולא יתקבל שום פיצוי (מה שמאוד סביר שיקרה), עדיין רצוי להחליף לרביעיה אחידה (מבחינת יצרן ודגם) בשביל הבטיחות של פות"ש. מבאס, אולי קצת כואב בכיס, אבל בצמיגים לא חוסכים.

פורסם

שאל כמה זיכוי תקבל אם תרכוש לבד צמיגים, תתמקח קצת, קח מה שיתנו ותרכוש לבד.

אגב רצוי להחליף רביעייה,

אבל קח בשחשבון שיכול להגיע הרגע הזה שאתה קונה רביעייה חדשה ושלושה חודשים אחרי -

אחד הצמיגים מתפוצץ באמצע נסיעה והיבואן לא מייבא יותר את הדגם שקנית במידה שלך למשך למעלה מחודש.

פורסם

השאלה של פותח השרשור הגיונית כי הוא תהה האם זה חוקי צמיגים שונים (הכוונה לדעתי סוג וחברה ולא הבדל במידה).

זה כאמור חוקי אך לא מומלץ

אם זה לא היה חוקי אז יכול לנסות אולי משהו.

אבל היות ואין בעיה בחוקיות של העניין התפתח פה דיון מאוד מאוד מוזר.

הוא כבר רכש את הרכב. לבוא כעת עם סוגיית הצמיגים זה כמעט כמו לבוא כעת ולהתלונן שהרכב בצבע אחר ממה שסוכם.

כל שנותר הוא להחליף צמיגים.

עצתי בעניין היא לדעת שבצמיגים יש פערי מחיר גדולים אם אתה מגיע ומתחיל לשאול או מתקשר מראש.

יד2 צמיגים עוזר מאוד לקבל מחיר מראש. אני יודע שיש לא מעט צמיגיות שדרך האתר מציעים מחיר שלעולם לא יציעו למי שמגיע סתם לצמיגייה.

פורסם (נערך)

במקום לרכוש את הרכב הזה, הייתי חושש ושואל את עצמי למה הוחלפו לו כל הצמיגים האלה תוך מקסימום שלוש ארבע שנים. כאילו איזה דברים עבר הרכב הזה שהוא הספיק להחליף 3 4 צמיגים

אולי עדיף בכלל להמשיך לרכב הבא?

וכן, אני יודע שזה לא פורום ייעוץ לפני רכישה.

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם
כשאני קניתי רכב הסתבר שצריך להחליף את כל ארבעת הצמיגים. ביקשתי שלא ישימו צמיגים סיניים זולים אלא שיתקשרו אלי מהצמיגיה על מנת שאשדרג לאיכותיים. כשקיבלתי את הטלפון מהצמיגיה הופתעתי, הם רצו כעלות שדרוג סכום שהיה יקר יותר ב80 שח לצמיג מאשר המחיר בו רכשתי אותם לבסוף מצמיגית המגן בבית דגן (מומלצת בפורום) אליה הגעתי דרך חיפוש הצמיג ביד 2 צמיגים.

חייב להגיד שהרגשתי הבדל משמעותי בין סינים למישלין פרמאסי 4

נפלת על צמיגייה של עושקים.

אני רכשתי רכב מלוביסנקי טרייד.

במסגרת ההשבחה סוכם על החלפת 4 צמיגים. ביקשתי גם לשדרג.

התקשרו מהצמיגייה.

המחיר לשדרוג היה הוגן יחסית.

מבאס שיש נותני שירות שרק מחפשים כל הזמן איך לשאוב עוד קצת.

• תוכן חדש...