Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו אמורים לחשוף אותה רשמית רק הערב, אבל במהלך הלילה דלפו כמה תמונות...

אם הן אותנטיות אז בהחלט מדובר באבולוציה ולא רבולוציה, אבל אני לא רואה בזה משהו רע. העיצוב הנוכחי אולי בן שש, אבל הקליאו עדיין יפיופה, ועיצובית ממש מזדקנת בכבוד (מלבד הפנים אולי).

מתנצל על האיכות הנמוכה של התמונות אבל לא מצאתי מקור יותר טוב.

IMG_0698.jpg

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה של הרכב הזה היתה רעשי הרוח, שלא היו אפייניים לרכב אירופאי, וגם הנוחות לא היתה מצטיינת, מקווה שפתרו אותה.

תא הנוסעים החדש נראה מצוין.

פורסם (נערך)
רנו אמורים לחשוף אותה רשמית רק הערב, אבל במהלך הלילה דלפו כמה תמונות...

אם הן אותנטיות אז בהחלט מדובר באבולוציה ולא רבולוציה, אבל אני לא רואה בזה משהו רע. העיצוב הנוכחי אולי בן שש, אבל הקליאו עדיין יפיופה, ועיצובית ממש מזדקנת בכבוד (מלבד הפנים אולי).

מתנצל על האיכות הנמוכה של התמונות אבל לא מצאתי מקור יותר טוב.

[ATTACH]515561[/ATTACH]

היא באמת דומה מאוד לדור 4, ברמה שיש כאלו שיאמרו שזה מרגיש כמו מתיחת פנים מבחינת המראה החיצוני (מבחינה פנימית זו בהחלט קפיצה יפה של דור חדש), ואני די חזיתי שזה מה שהם יעשו, הם בעיקרון לקחו את אותה הקליאו והדביקו עליה את הפנסים הקדמיים של המגאן וקצת שינו את הסטייל של הפנסים האחוריים, נחמד אבל לא בדיוק שובר קרקעות.

כמו שאמרת אבל קשה להאשים אותם, הקליאו הנוכחית עדיין מתברגת בראש הקטגוריה מבחינת מראה ביחד עם ה C3 לדעתי, והיא אף יותר קולעת למיינסטרים מאשר ה C3 עם מראה שמדבר כמעט לכולם בניגוד ל C3 שאומנם מיוחדת יותר אבל בגלל זה גם הרבה לא מתחברים, אז מבחינתם מראה מנצח כנראה לא מחליפים והם רוצים לשמר את הלוק הזה שמביא להם מכירות כל כך יפות כבר כמה שנים טובות.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

אכן נראית טוב, אבל לא יודע אם היא מספיק שונה כדי שאחליף את הקליאו 2013 שלי אליה. היא תצטרך להציג שיפור משמעותי באיכות החומרים והנסיעה בשביל שזה יקרה.

האם מדובר על פלטפורמה חדשה? האם הם קוראים לה קליאו 5, או שזו באמת רק מתיחת פנים?...

אגב הצבע הכתום נראה מעולה.

פורסם

מבחינת איכות החומרים אין לי צל של ספק שמדובר יהיה בשדרוג אמיתי.

היא אמורה להיות דור חדש לגמרי, לא מתיחת פנים (בכל זאת הדור הנוכחי בן 6).

פרטים נוספים יחשפו הערב אני מניח...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כנראה לאותו כיוון, בתמונות שיש ברשת אפשר לראות בערך שהוא קיבל את הפרונט העדכני של המותג.

אני מקווה שהקליאו תשאר כיפית לנהיגה כמו הדור היוצא.

פורסם (נערך)

גם רנו מודים במילים שיווקיות שעיקר המהפכה היא ברמת הגימור הפנימית יותר מאשר שינוי חיצוני בשביל לשמר את ההכרה והמכירות שדור 4 זכה לו:

The fifth generation Clio is very important for us as it is the best-seller in its segment and the second best-selling car Europe, all categories combined. The Clio is an icon, and the latest features the very best of the previous generations. The exterior design of Clio IV won over our customers and continues to do so today, so we chose to keep that DNA while bringing modernity and elegance to the new model. The interior has undergone a true revolution, with a considerable improvement in perceived quality, greater sophistication and technology. It is the best Clio yet." Laurens van den Acker, Senior Vice President, Corporate Design

מפתיע גם שהקליאו היא הדגם הכי נמכר של רנו אי פעם, הייתי בטוח שזו תהיה המגאן.

פורסם

לא מסכים עם האמירה. כשהקליאו רק הגיעה - היא הגיעה ברמת הגימור הכי גבוהה שהייתה בזמנו - collection . בהמשך גם התווספו גרסת gt ואף גג פנורמי ( אך ללא חישוקי 17 אינצ' )

פורסם
לפי NetCarShow נפח הבגאז׳ צמח ל390 ליטר. נשמע קצת מופרך ברכב בגודל הזה לא?

[ATTACH=CONFIG]515568[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]515569[/ATTACH]

לפי cartube נפח תא מטען בין 330 ל 390 בהתאם למיקום המדף:

http://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/2019-רנו-קליאו-החדשה-נחשפת

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא צריך ללכת רחוק, באתר הרשמי של רנו מצויין הנתון של גודל תא המטען:

1085B8F3-76F0-4D8E-BDCF-098B75632E20.jpg

תא המטען הגדול בקטגוריה.

אגב למי שקיווה שהרכב יהיה מהנה לנהיגה, רנו הנמיכו אותו עוד יותר מתוך מטרה שיהיה יותר דינאמי ו״אתלטי״ לדבריהם, בכלל המילה דינאמיות מוזכרת לא מעט בהודעה לעיתונאות שלהם, אין ספק שהם מכוונים שיהיה רכב מהנה לנהיגה שזה אולי חדשות קצת רעות לאלו שרצו מתלים רכים יותר אבל מבחינת רנו עם מתכון מנצח לא מתעסקים ואם הדור הקודם המצליח היה מאופיין במתלים קשים אבל עם התנהגות מהנה אז כנראה שהם ישמרו על זה ואולי אף יקצינו זאת יותר לפי ה PR.

• תוכן חדש...