Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, הוא לא היה צריך לקרוא לי לראות שום דבר. הגעתי, הוצאתי בעצמי את הגלגל המפונצ'ר מהאוטו ועמדתי צמוד אליו כשהוא פירק את הצמיג בלי להסתכל על כלום, בלי לבחון את הצמיג חיצונית בשום צורה. וכולנו יכולים להסכים שאם היה רואה חור בדופן אז הוא היה אומר לי שהצמיג לא בר תיקון בגלל זה. אין סיבה לפרק צמיג מהג׳אנט אם רואים חור בדופן הצמיג.

מעולם לא הכפשתי שום עסק מעל דפי האינטרנט וידי לא הייתה קלה על המקלדת כשכתבתי את מה שכתבתי עליו ועוד הוספתי את שם העסק.

ראו על הבחור שהוא חשב שיוכל לדחוף לי צמיג בין אם צריך ובין אם לא. אולי זה בגלל שהיה סוף היום, אולי בגלל שהוא לא בעל הבית, אולי בגלל החזות האשכנזית התמימה שלי (למרות שאיני אשכנזי ואיני תמים).

כתבתי שעבדתי 3 שנים כמכונאי לא בשביל להוכיח כמה גבר אני, אלא כדי להסביר שאני מכיר את "צידו השני של הליפט", מכיר מכונאים, מכיר גישות וצורות עבודה וב3 שנים ראיתי מספיק על מכונאים את ההבעה וצורת ההתנהגות כשלא בא להם על מישהו או שבא להם לדחוף משהו בכח (למרות שאני, מעולם לא הייתי כזה. לא כי אני צדיק, כי אני פראייר שאוהב למצוא חן בעיני אנשים ולהיות איתם ישר).

שורה תחתונה- הבנאדם הראה לי את צידו הפנימי של הצמיג (שהיה תקין) וטען שבגלל זה (ורק בגלל זה) חייב להחליף צמיג. זה נסיון לרמות. כשמישהו מגיע אליך לפנצ'רייה אתה קודם כל ממלא אויר בכדי למצוא את מקור הבריחה ואז מתקדם משם.

אם היה הרושם שאני עוד אחד שגילה את האינטרנט ושאפשר להשמיץ ברשת את מי שרוצים בלי לחשוב פעמיים- אני מצטער. זה לא המקרה. ואני עדיין עומד מאחורי דבריי.

יום קסום לכולם.

פורסם

צ'מע,

כל עוד אתה נצמד לעובדות כפי שהיו, אין לך כל חשש מלפרסם את הסיפור ואת שם בעל העסק.

כאשר אתה נכנס לסופרלטיבים לא מחמיאים כמו "עוקץ","רמאי", "נוכל" ו"שומר כספו ירחק" וכד', זה בדיוק האזור שעליו אתה עלול לחטוף תביעת לשון הרע גם אם תיאור העובדות שציינת הוא 100% צמוד לעובדות.

לא יודע למה תמיד אנשים מרגישים שהם צריכים לתבל את העובדות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ראוי לקרוא לבנאדם נוכל, שהוא נתן אבחנה זהה לשאר הפנצ'ריות.

הפורומים זוכרים הכל, וחיפוש על צמיגי דניה ייתן קישור לזה שהם נוכלים, שזה שקר מוחלט.

אז אנא ערוך את הפוסט שלך, ושיהיה ברור שהם לא נוכלים, ונתנו אבחנה שהצמיג פסול, שהוא אכן היה פסול.

שנית, 3 פנצ'ריות בשביל לחפש צמיג? ובסוף גם התפשרת על צמיג סיני?

אתה יודע שאתה יכול להתקשר לפנצ'ריה ולבקש שיזמינו לך כל דגם של צמיג פחות או יותר.

יום למחרת(או אם התקשרת בשעות הבוקר המוקדמות אז באותו היום) הצמיג יהיה בפנצ'ריה.

פורסם
חבר'ה, הוא לא היה צריך לקרוא לי לראות שום דבר. הגעתי, הוצאתי בעצמי את הגלגל המפונצ'ר מהאוטו ועמדתי צמוד אליו כשהוא פירק את הצמיג בלי להסתכל על כלום, בלי לבחון את הצמיג חיצונית בשום צורה. וכולנו יכולים להסכים שאם היה רואה חור בדופן אז הוא היה אומר לי שהצמיג לא בר תיקון בגלל זה. אין סיבה לפרק צמיג מהג׳אנט אם רואים חור בדופן הצמיג.

מעולם לא הכפשתי שום עסק מעל דפי האינטרנט וידי לא הייתה קלה על המקלדת כשכתבתי את מה שכתבתי עליו ועוד הוספתי את שם העסק.

ראו על הבחור שהוא חשב שיוכל לדחוף לי צמיג בין אם צריך ובין אם לא. אולי זה בגלל שהיה סוף היום, אולי בגלל שהוא לא בעל הבית, אולי בגלל החזות האשכנזית התמימה שלי (למרות שאיני אשכנזי ואיני תמים).

כתבתי שעבדתי 3 שנים כמכונאי לא בשביל להוכיח כמה גבר אני, אלא כדי להסביר שאני מכיר את "צידו השני של הליפט", מכיר מכונאים, מכיר גישות וצורות עבודה וב3 שנים ראיתי מספיק על מכונאים את ההבעה וצורת ההתנהגות כשלא בא להם על מישהו או שבא להם לדחוף משהו בכח (למרות שאני, מעולם לא הייתי כזה. לא כי אני צדיק, כי אני פראייר שאוהב למצוא חן בעיני אנשים ולהיות איתם ישר).

שורה תחתונה- הבנאדם הראה לי את צידו הפנימי של הצמיג (שהיה תקין) וטען שבגלל זה (ורק בגלל זה) חייב להחליף צמיג. זה נסיון לרמות. כשמישהו מגיע אליך לפנצ'רייה אתה קודם כל ממלא אויר בכדי למצוא את מקור הבריחה ואז מתקדם משם.

אם היה הרושם שאני עוד אחד שגילה את האינטרנט ושאפשר להשמיץ ברשת את מי שרוצים בלי לחשוב פעמיים- אני מצטער. זה לא המקרה. ואני עדיין עומד מאחורי דבריי.

יום קסום לכולם.

הכוונה שלי ממש לא הייתה להתווכח איתך או להגיד לך שאתה טועה בוודאות. לא הייתי שם ואני יכול רק לשער איך התנהלו הדברים. רק ניסיתי לפתוח אותך לפרשנות אחרת. אם אתה עדיין משוכנע בצדקתך, קטונתי מלשכנע אותך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חשבתי שסיימנו אבל אני אענה בכל זאת

הוא נתן אבחנה זהה לשאר הפנצ'ריות.

לא, הוא לא.

אני לא מבין למה אני צריך לכתוב את זה שוב אבל יאללה-

הבחור טען שפנים הצמיג פסול ומשום כך יש להחליפו.

בעלי המקצוע האחרים טענו כולם שאין שום דבר פסול בפנים הצמיג.

לא מסובך.

שנית, 3 פנצ'ריות בשביל לחפש צמיג? ובסוף גם התפשרת על צמיג סיני?

אתה יודע שאתה יכול להתקשר לפנצ'ריה ולבקש שיזמינו לך כל דגם של צמיג פחות או יותר.

יום למחרת(או אם התקשרת בשעות הבוקר המוקדמות אז באותו היום) הצמיג יהיה בפנצ'ריה.

לא. אני לא יודע.

וגם לא חשבתי לנסות דבר כזה.

אם הייתי מודע לאפשרות בהחלט הייתי בוחר בה.

אזכור לפעם הבאה, תודה.

וכדי להבהיר משהו אחרון- מבלי לנפח את הצמיג לא ניתן היה להבחין בחור שהיה בדופן. לא משנה כמה מקצוען אתה או איזה יכולות על יש לך.

אפשר להפסיק לחפור בנושא. יום נפלא.

פורסם

חשבתי שסיימנו אבל אני אענה בכל זאת

,,,,,,,

וכדי להבהיר משהו אחרון - מבלי לנפח את הצמיג לא ניתן היה להבחין בחור שהיה בדופן.

לא משנה כמה מקצוען אתה או איזה יכולות על יש לך.

אפשר להפסיק לחפור בנושא. יום נפלא.

אורח..:wink: יש לנו בדיונים דינמיקה.. אנו רוצים להבין וללמוד - לא רק לרשום דעות

לכן מנסים להבין מה היה , ולנסות לחשוב ולהסיק, מדוע התנהג המתקן, בדרך זו או אחרת.

זו לא חפירה כנגדך, כך מסיקים ולומדים -

וגם אני חושב (כהערכה והבנה מה קרה בפנצ'ריה) כי המתקן - היה צריך להסביר ולהראות לך את הבעיה

לפני פירוק הצמיג לגורמים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...