Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, BeBest כתב:

אני פחות חושד בפלאגים כי הם הוחלפו לפני שנה וחצי (25/1/25) בפלאגים מקוריים.

יותר מאוחר או מחר אני אעשה הצלבה בין הקוילים ונראה אם השגיאה עוברת לצילינדר אחר, לפי זה נדע איך להמשיך.

אני רוצה לברר איתך כיוון שעלה לי, הרי הקויל ממיר מתח של בערך 14V  ל 20,000V עד 40,000V,

יש מצב שהמצבר ישן?

בדקו מתחים? כשהרכב מונע וכבוי? יש לך רב מודד כזה פשוט ב 35 ש"ח?

למרות שיש אלטרנטור שמספק את החשמל אבל המצבר מייצב.

בכל מקרה, תעדכן. מעניין יהיה לראות מה המצב שם.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

אני רוצה לברר איתך כיוון שעלה לי, הרי הקויל ממיר מתח של בערך 14V  ל 20,000V עד 40,000V,

יש מצב שהמצבר ישן?

בדקו מתחים? כשהרכב מונע וכבוי? יש לך רב מודד כזה פשוט ב 35 ש"ח?

בכל מקרה, תעדכן. מעניין יהיה לראות מה המצב שם.

המצבר חדש, הוחלף השנה.

לא בדקו מתחים, לצערי אין לי רב מודד.

ביצעתי עכשיו החלפה בין הקוילים 1 ו 3, הקונקטורים נראים במצב חדש (צבע כסוף בלי איזה סימני קורוזיה או משהו שיכול להצביע על בעיית מגעים).

כבר חשבתי שהתקלה "נעלמה", אחרי שנסעתי 20 דק גם בפקקים וגם עם לחיצות נדיבות על הדוושה, במצב ידני כדי לגרור סל"ד גבוה.

דווקא בפניה לבית הרכב הקפיץ תקלת שגיאה ונכנס ל limp mode ועדיין קוד שגיאה P1337 (שלהבנתי מצביע על צילינדר 1)

אז אני כבר לא יודע מה לחשוב.

נקח אותו למוסך שהמליצו כאן בחולון, שיבדוק את רוחב הרצועה ויראה אם יש ספק שהיא צריכה החלפה.

רציתי לראות גם את טיב המצתים אבל לצערי אין לי כלים מתאימים להוציא מצת ולראות את מצבו.

עריכה אחרונה על ידי BeBest
פורסם (נערך)
לפני שעה, BeBest כתב:

רציתי לראות גם את טיב המצתים אבל לצערי אין לי כלים מתאימים להוציא מצת ולראות את מצבו.

אם מדובר בבוקסה המיוחדת 14 מ"מ כמו שיש ב VTi EP6C ואתה מאיזור הדרום דבר איתי אבל אני מניח שאתה מהמרכז.

פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

אם מדובר בבוקסה המיוחדת 14 מ"מ כמו שיש ב VTi EP6C ואתה מאיזור הדרום דבר איתי אבל אני מניח שאתה מהמרכז.

אני מאזור המרכז

בכל מקרה, תודה רבה! 🙂

פורסם
לפני 5 שעות, BeBest כתב:

נקח אותו למוסך שהמליצו כאן בחולון

אתה יכול ללחוץ בראש השרשור על ''מעבר לפתרון'' ותראה את הפרטים של אורן, הוא הגיב בעבר בשרשור הזה

משתדל לעזור

פורסם

אם של הרצועה חמור אפשר לראות את פתח מילוי השמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 22 שעות, גולדן191 כתב:

מצבר ברכב לא מייצב שום דבר. 

מצבר הוא סוללה פשוטה שמשמשת להתנעת המנוע ובמקרים מאוד קיצוניים כנו למשל שילוב של נסיעה איטית וכל אביזרי החשמל פועלים על מקסימום עוצמה ואולי  גם מערכת קול אפטרמרקט עם הספק גבוה, כאשר צריכת הזרם של כל הדברים האלו עולה על מה שהאלטרנטור מסוגל לספק, המצבר נותן וגיבוי. 

לייצוב המתח יש  באלטנרנטור רכיב אלקטרוני  שדואג לכך שהמתח ברשת  החשמל של האוטו ישאר קבוע ללא תלות בסל"ד המנוע ובהספק הצרכנים הפועלים. 

הרכיב הזה מווסת את פעולת האלטרנטור כל שגם  בסיבובי סרק וגם ב 6000 סל"ד וגם כשהכל כבוי וגם כשהכל פועל המתח ישאר באיזור 13.5 וולט עם טולרנס מסויים. 

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Buki כתב:

מצבר הוא סוללה פשוטה שמשמשת להתנעת המנוע ובמקרים מאוד קיצוניים כנו למשל שילוב של נסיעה איטית וכל אביזרי החשמל פועלים על מקסימום עוצמה ואולי  גם מערכת קול אפטרמרקט עם הספק כבוה, כאשר צריכת הזרם של כל הדברים האלו עולה על מה שהאלטרנטור מסוגל לספק, המצבר נותן וגיבוי. 

איך אתה מסביר שהפלוס אצלי לא היה מחובר עד הסוף, כביש מהיר, נוסע על 110 קמ"ש, כביש 6.. והרכב התריע גם SERVICE וגם STOP THE CAR NOW?

ואם אני זוכר נכון, גם הייתה איזה רעידה כזו בנסיעה כאילו הרכב ממש לא רצה להמשיך לסוע.

שיחקתי עם הפלוס כפי שסיפרתי באחד הפוסטים, ולא חיברתי אותו חזק חזרה.

פורסם

זה הנוגע/לא נוגע שחירפן את הרכב.

כשאתה מניע עם כבלים רכב עם מצבר מת לגמרי, הרכב נוסע בלי בעיה, נכון?

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, stx כתב:

זה הנוגע/לא נוגע שחירפן את הרכב.

אוקיי הבנתי את הראש. סבבה.

לפני שעתיים, stx כתב:

כשאתה מניע עם כבלים רכב עם מצבר מת לגמרי, הרכב נוסע בלי בעיה, נכון?

לא נתקלתי. הגעתי לרכב, ניסיתי להתניע, תקתוקים.. הבנתי שזה המצבר -  התנעתי עם בוסטר, נסע חלק עד לסופרמרקט, תוך 20 דקות הייתי בחוץ והתניע בלי בוסטר, אך מעט כבד מהרגיל. אז לא נתקלתי במצבר מת לגמרי. אבל לא ראיתי SERVICE, Stop the car now כמו לפני כ-3 וחצי שנים.

פורסם

מעדכן לטובת מי שאולי יקפצו לו קודי שגיאה דומים

הייתי אצל אורן, בדק את הרצועה אמר שהיא תקינה ואבחן את התקלה כפיח בשסתומי יניקה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

זה לא מעט כסף.

הוא ניסה כאילו להחליף את כל הפלאגים, את כל הקוילים, ואז הגיע למסקנה הזו?

לא שאני לא סומך עליו, נראה שהוא מהחזקים בפג'ו, אבל עדיין, יש הסבר איך הגיע לזה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...