Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, תודה על העזרה!

אני מחפש קיה סיד סטיישן 2015.

להלן ההצעה שהוצעה לי בחברת אלדן:

רכב 2015 עם 48 אלף ק"מ.

היה בליסינג נהג יחיד.

תוצאות הבדיקה שלהם הראו את הדברים הבאים:

"תקוני מרכב, משמעות נמוכה נזק לפגושים, תקוני מרכב וצבע, נזק לפנלים, הוחלפו חלקי מרכב, מעיכות ושריטוצ בצבע + פגמים, דלת\תא מטען הוחלפה, סימוני מילוי וחומר" (ברור לי שאין לסמוך על תוצאות אלו, ואם אמשיך אז אקח לבדיקה במכון מטעמי)

מחיר 68 אלף ש"ח, אני מרגיש שאני יכול להוריד ל 65 אלף ש"ח.

כמו כן, נותנים שנה אחריות

השאלות שלי הן:

1)כמה להערכתם יעלה לי רכב עם נתונים דומים ביד 2 (כלומר מאדם פרטי) - אני מנסה להבין האם שווה לי להתחיל את הכאב ראש בחיפוש רכב עצמאית. מנסה להבין את ההפרש...

2)האם כל הפגעיות שמופיעות בדוח שלהם הן אכן שוליות? כלומר פגיעות פחחות בלבד.

תודה!

פורסם

לפי תיאורך הרכב עבר תיקוני פחחות וצבע-לא מדובר ברכב "נקי" לחלוטין אבל גם אין משהו חריג כאן מבחינת משמעות גבוהה/בטיחותית/סחירותי משמעותית.

השאלה הגדולה היא בכמה נסחר כזה רכב פרטי מאותו שנתון בדיוק ואז יהיה קנה מידה כמה הם מוכנים להפחית לך עוד אם בכלל.

כמובן,יש לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית משלך שיכולה להיות זהה לחלוטין/מחמירה יותר.

רוב חברות הליסינג הגדולות לא מתעסקות עם רכבים שעברו תאונות קשות וכדי לשמור על שמן הטוב הן מעבירות רכב כזה אם קנו אותו מלקוח ישירות לסוחרים שעובדים איתן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...