Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 - המלצה לצמיגים 185/60/16/86H

Lucifer66
שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

צריך להחליף את ארבעת הצמיגים.

ממה שראיתי אין בארץ מבחר גדול של צמיגים במידה הזאת.

מצאתי רק שני דגמים, Dunloop EC300, המורכבים כרגע על הרכב איתם הרכב הגיע מהיצרן. ו Toyo Proxes R39, שגם נחשב לצמיג OEM לרכב הנ"ל.

למישהו יש ניסיון עם ה Toyo הנ"ל? ואך הם בהשוואה ל Dunloop?

בנוסף, האם מישהו התנסה עם סניף רמת גן של רשת צ'ק אפ?

תודה רבה

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך להחליף את ארבעת הצמיגים.

ממה שראיתי אין בארץ מבחר גדול של צמיגים במידה הזאת.

מצאתי רק שני דגמים, Dunloop EC300, המורכבים כרגע על הרכב איתם הרכב הגיע מהיצרן. ו Toyo Proxes R39, שגם נחשב לצמיג OEM לרכב הנ"ל.

למישהו יש ניסיון עם ה Toyo הנ"ל? ואך הם בהשוואה ל Dunloop?

בנוסף, האם מישהו התנסה עם סניף רמת גן של רשת צ'ק אפ?

תודה רבה

היי, אני משתמש בצמיגי הטויו הנל, צמיג מעולה, אחיזה מעולה, לא רועש.

אני איתו פחות משנה בגלל זה לא אוכל להביא המלצה על שחיקה לאורך זמן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה להתקשר לצמיגי שואף ר"ג בקשר לטויו. המקום מומלץ מניסיון.

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5382&cs=1&diameter=6&aspectRatio=14&width=16

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה להתקשר לצמיגי שואף ר"ג בקשר לטויו. המקום מומלץ מניסיון.

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5382&cs=1&diameter=6&aspectRatio=14&width=16

התקשרתי והזמנתי רביעייה למחר, מקווה לחזור עם חוויה טובה.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי הוא חזר אלי הבוקר ואמר לי כי צמיגי ה Toyo הנ"ל הכי טריים שיש אצל היבואן (אוטולוקס) הם משנת 2015..

כרגע אני בודק מול פנצ'ריות אחרות לגבי ה Dunloop, אמורים להחזיר לי תשובה ביום ראשון.

בגלל שהמידה הנ"ל היא מאוד חריגה, הרכב היחיד בארץ שנועל אותה זו מאזדה 2 ברמות הגימור הגבוהות בלבד, אני חושש שגם עם ה Dunloop הסיפור יהיה זהה.

עד כמה זה נורא להתקין צמיגים "חדשים" ששכבו במחסן שנה, שנתיים או אפילו שלוש? למקרה ולא תהיה לי ברירה (להחליף ג'אנט זאת לא אופציה)

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מומלץ אלא אם אין לך ברירה אחרת. צמיגים מתייבשים והגומי מאבד את תכונותיו גם באחסנה.

תבדוק עוד אפשרויות לפני שאתה רוכש צמיגים לא טריים.

אם אתה נוסע הרבה, ואחרי שנתיים - שנתיים וחצי גם ככה תחליף אותם, זה פחות גרוע. אולי גם יעשו הנחה במחיר ( בספק ).

אין ברכב שלך אופציה למידה יותר נפוצה עם אותו קוטר החישוק?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה הנ"ל ה Proxes R39 וה Dunloop EC300 הם שתי האפשרויות היחידות שיש לי.

נתת פה רעיון מצויין שלא חשבתי אליו האמת, לבדוק אם יש מידה נוספת שאפשר לאשר על אותו הג'אנט.

מחיפוש קצר בגוגל מצאתי כי אולי אפשר להתקין גם צמיגים במידה 195/55/16 שהיא הרבה הרבה יותר נפוצה.

אתקשר ביום ראשון לדלק לברר את הנושא.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Lucifer66

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז כמו שחשבתי גם עם ה Dunloop הסיפור זהה, המלאי שקיים בארץ הוא משנת ייצור 2015. בסהכ הגיוני מאחר והרכבים הראשונים מהדגם הנ"ל עלו לכביש מאמצע 2015, ומכיוון שעברו רק כ 3 שנים, התחלופה שלהם היא נמוכה עד ללא קיימת נכון להיום.

מבדיקה מול דלק מוטורס לא ניתן לאשר צמיג במידה שונה בקוטר הנ"ל. אפשר כמובן לרדת לקוטר 15 ולמידה של רמת האבזור Dynamic/Active, משהו שאני לא מוכן לעשות.

האם יש לי עוד אופציות כלשהן? כבר חשבתי על יבוא אישי של צמיגים. אבל בטח העלות של יבוא 4 צמיגים בלבד תהיה גבוהה מאוד.

או שאני מגזים קצת יותר מדי, ולהתקין צמיגים ששוכבים 3 שנים "על המדף" זה לא כזה נורא?

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך ברירה כל כך. תקנה מה שי במלאי. גם אם יתייבשו אחרי שנתיים, זה יותר זול מלהחליף מידה.

הרי לא מדובר בצמיגים משומשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1+

וגם עד ההחלפה הבאה כנראה שיהיה מלאי גדול יותר של המידה הנ''ל. אני סובל מאותה בעייה בספארק, בהתחלה היה קושי למצוא צמיגים במידה המקורית ועכשיו הרבה יותר קל (למרות שיש רק 2 אופציות ועוד אחת סינית) קח בחשבון רק לעקוב אחרי הצמיג ביתר שאת והתאריך ייצור לא ניכר עליו עם הזמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה המידה הדרעק הזו?!

יש את חברת הצמיג, הוא מייבא ביבוא אישי.

בהצלחה

נ.ב. לגבי התשובה של דלק, נו טוב התרגלנו כבר להיות אזרחים מוטוריים סוג ב'

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרמתי טלפון ל"הצמיג" לברר לגבי יבוא אישי, לטענתם כרגע הדגם היחידי במידה הזאת שהם יכולים להביא הוא Maxxis Mecotra ME3, הם מוכנים להתחייב על שנת ייצור 2018, היופי הזה יעלה לי כ 450 ש"ח לצמיג. (לטובת ההשוואה, אם אקח את ה Toyo ישאר לי עודף מ 300 ש"ח לצמיג)

לא מצאתי הרבה מידע לגבי הצמיג הספציפי והאמת שגם לא מצאתי את המידה שלי באתר היצרן.

לא מאמין שזה כ"כ מסובך למצוא צמיג לסופר מיני יפנית משנת 2015!

כנראה שבאמת לא נשארת לי ברירה.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכוש את הצמיגים הקיימים אצל היבואן, אלו שיוצרו ב 2015 ושוכבים אצלו מאז.

הרי על פי החוק, (עד 6 שנים מרגע היצור), אפשר למכור, להתקין אותם ולהשתמש בהם כל עוד לא עברו 10 שנים מתאריך הייצור.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...